CATEGORIES

Ideoita kosmetiikkakuvaukseen

5.3.2016

Minulla oli eilen ihan hurjan hauska ilta! Otin osaa Lumenen, Olympuksen ja Polhem Pr:n järjestämään tapahtumaan, missä jaettiin vinkkejä ja idoita kosmetiikkakuvaukseen. Oli kyllä niin älyttömän hyvin ideoitu tilaisuus, että olin kotiinlähtiessä ihan uuvuksissa, kun olin koko sen parintuntisen ollut ihan into piukeena. Sisäinen lapseni heräsi virkeänä kun peipponen, kun päästiin leikkimään meikeillä ja syötävän herkullisella kuvausrekvisiitalla… Nyt oli äidin vuoro askarrella omia juttuja!

lumene kosmetiikkakuvaus-9653Ensimmäinen kollaasini: Sokerisormet

Meille oli varattu mitä upein valikoima Lumenen kosmetiikkaa, pastellisia kartonkeja, herkkuja, kukkia ja asusteita, mitä saimme vapaasti käyttää omiin inspiraatiokollaaseihin. Kylläpä ideat laukkasivat villeinä kun tuijotin kaikkia tarjoilupöydän antimia. Marenkia, kuppikakkuja, marjoja… Mitä kaikkia ihania yhdistelmiä niistä saisikaan marjaisten huulipunien tai karkkisten kynsilakkojen kanssa! Nyt oli lupa sotkea!

lumene kosmetiikkakuvaus-9671Toinen kollaasini: Luonnollisen raikas ja hyvinvoiva iho

lumene kosmetiikkakuvaus-9674Metin kollaasi

Yksi parhaita vinkkejä, mitä illassa sain, oli sinitarran (joka on nykyään valkoista?!) käyttö pyöriviä kosmetiikkapurkkeja kuvatessa. Miten yksinkertainen ja toimiva vinkki. Miten ihmeessä se ei ennen tullut mieleeni? Näin kaikki putilot pysyvät asetteleun sekä kuvauksen ajan paikallaan haluamassasi asennossa.

lumene kosmetiikkakuvaus-9682 Kolmas kollaasini: Herkkusuut

Minä ja blogikollegani olimme todella innoissamme tästä mahdollisuudesta. Illan aikana syntyi monia älyttömän hienoja kokonaisuuksia. Niitä kuvia katsellessa sitä ei tiennyt tekisikö sinun mieli käyttää meikkiä vain syödä ne myös. Oli todella inspiroiva ilta. Valtava kiitos vielä Polhem PR:lle, Lumenelle ja Olympykselle tästä upeasti ideoidusta tilaisuudesta! Seuraavaksi haluan kokeilla vielä puuterien ja luomivärien murskausta!

Kuvasin tästä tapahtumasta videon, missä illan tunnelma ja inspiraation määrä pääsee paremmin oikeuksiinsa. Se seuraavaksi!

14 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Meeri

  Kauniita! Mutta en kestä nähdä tuota tuhlausta, eipä noita enää kukaan voi käyttää eikä niillä ole kuin esteettistä arvoa. Tarkoitan siis että eivät tuo esiin mitään olennaista koostumuksesta tms. Pieniä juttuja mutta ne pienet valinnat onkin niitä, joilla maailmaa rakennetaan kestävämmäksi joka päivä!

  • Mrs.V

   Tiedätkö, ymmärrän pointtisi täysin. Kirpaisi muakin, kun asiaa molemmista kulmista mietti. Mutta siksi mulla onkin sulle ilosia uutisia! Ainut hukkaan mennyt, oli tuo ensimmäisessä kuvassa ollut lakkapurkki! Siinä määrin olen eri mieltä vähän, että erityisesti lakassa ja huulipunissa “rikkominen” tuo olennaisena osana sen sävyn esiin – koska pakkaukessa saattaa vähän vääristyä? Meikkivoiteista käytin esim vain kahta (suosikkituotettani vielä) jotka otin sen jälkeen kotiin (Lumenekin siihen kannusti), jotta saa niistä vielä hyötykäytön irti! :)

 • K

  Tykkään kuvat ovat kauniita, mutta silti on pakko olla vähän ilonpilaaja… Aina kun nään jotain mainontaa tai muuta vastaavaa jossa tavaroita sotketaan tai rikotaan tai muutoin saatetaan käyttökelvottomaksi, mua alkaa harmittaa. Se vaan kuvastaa niin hyvin tätä kertakäyttökulttuuria, ettei tavaroilla oikeasti koeta olevan mitään arvoa ja lyhyen ilon jälkeen ne voi viskata menemään. Maailma hukkuu roskaan, ja se johtuu pitkälti siitä, että ihmiset on sokeutuneet kuluttamiselle ja menettäneet maalaisjärkensä. En ole mikään ‘viherhippi’ joka haluaa paasata ja syyllistää, vaan ainoastaan saada ihmiset ajattelemaan. Ihan samalla tavalla rakastan minäkin vaatteita, meikkejä ja kaikkea kaunista, mutta sitä en kannata, että tavaraa – olkoon se kuin halpaa tai ilmaista – tuhlataan vaikka sitten sen kauniin kuvan tai hauskan mainoksen vuoksi.

 • I really like those Lumene gel effect nail polishes. I wrote about them few times in my blog :)
  https://colorofberries.wordpress.com/

 • Iida

  Heippa! Koska meinasit tehdä kattavaa postausta ja vinkkejä Losista? :) Reissu sinne lähenee…

 • Kikaltsu

  Siis WAU. Siulla on kyllä todellakin silmää tällaisille! Itse en todellakaan olisi saanut mitään noin kaunista aikaan :D Kateellisena aina blogeista hienoja asetelmia katselen :)

  • Mrs.V

   Voi kiitos paljon! Näitä on tosi kiva tehdä, vaikka en koe asettelun olevan vahvin alueeni! :) Siskoni on taas näissä ihan törkeän hyvä! :) Ja tosiaan harjoituksen kautta! Toivottavasti pääset myös askartelemaan ja toteuttamaan itseäsi! Tää oli hauskaa ja aina oppii uutta! :)

 • Ihan super ihania kollaaseja! Etenkin ensimmäinen ja viimeinen kollaasi iskevät omaan makuuni, sekä Metin kollaasi! :) videota odotellessa!

  • Mrs.V

   Kiitos! Mulla kans eka ja vika suosikkeja :D Miten meil meneekin aina niin yksiin? :D Ja ai apua…sun on nähtävä Pupulandian Jennin ja systerin luomukset. Ne oli huikeita!

   • Haha oon välillä miwttinyt ihan samaa :D täytyykin käydä kurkkimassa heidänkin luomuksiaan!

 • Todella kauniit kollaasit teit! Täälläkin vielä oma pää täynnä ideoita ja inspiraatiota eilisestä tilaisuudesta! :D

  • Mrs.V

   Kiitos Nella! Ja oli tosi kiva nähdä taas! Oli kyllä niiiiiin kivaa. Sain ihan hirveän määrän inspiraatiota. Pitää käydä lähipäivinä hakemassa sinitarraa ja kartonkeja kaupasta! :D

 • Emilia

  Oisko mahista saada postausta miesten kevät muodin kulmakiviä?:) se ois huippu! Ihania lakkoja, täytyy mennä ostamaan :)

  • Mrs.V

   Ööh – apua! En tiedä osaanko sanoa siitä yhtään mitään :D Mutta voihan se toki olla mahdollista… Oma mieheni saattaa tietää tästä enemmän. Kysyn häneltä jos saisin jonkun listan, mitä lähteä tutkimaan ;)