CATEGORIES

Kesävarpaat

30.7.2016

sammatissa-2102 sammatti varpaat sammatissa-2171 sammatissa-2170 sammatissa-2173 sammatissavarpaat sammatissa-2150

Olen melkoisen laiska hoitamaan kynsiäni, joten jos haluan näyttää huolitellulta, on ystäväni Simonan palvelut minulle suorastaan välttämättömyys. Ja kun tänä kesänä olen hädin tuskin yltänyt omiin varpaisiini, oli luksusta kun Simona hoiti hattivattini kuntoon helteitä varten. Nämä geelikynnet hän teki varpaisiini jo joskus toukokuun loppupuolella. Nyt lähestytään jo elokuuta… Miten loistavassa kunnossa varpaani ovat edelleen kasvusta huolimatta?! Joten jos jotain kesähoitoa suosittelen ripsienpidennysten lisäksi (koska itse en niiden kanssa kesäisin ihan hirveästi muuta meikkiä käytä) niin se on geelillä lakatut varpaankynnet. Huoliteltu lopputulos säilyy pitkän tovin ja varpaat näyttävät päivästä toiseen hyvältä niissä ihanissa kesäsandaaleissa.

6 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Laura

  Muistatko minkä merkin tuotteilla kyntesi tehdään? En löytänyt Simonan nettisivuilta hänen käyttämäänsä sarjaa.

  • Voi ikävä kyllä en! :/

 • Anne

  Erikoiset varpaat sinulla.

  • Ne on minun :)

 • Ihan sama suositus minulla! Mulla on nyt kolme tai neljä kesää ollut geelikynnet varpaissa ja ovat aivan ihanat. Olen käynyt parissakin eri paikassa, yhtä hyvin kestivät. Nyt haaveilen samasta sormiinkin, toki siinä sitten joutuisi aikamoiseen kierteeseen. Mutta on se lohkenneiden kynsilakkojen häpeilykin kamala kierre. ;)

  • Juurikin varpaissa geelaus kestää ihanan pitkään. Kun kesän alussa tekee, niin saat huolitellut varpaat koko kesäksi. Ja mulla nyt sama ongelma käsien kanssa… Ne on nyt olleet pitkät au naturel ja heikosti ehtinyt niitä huoltaa… pitänee kyllä munkin tuon kierteen vietäväksi heittäytyä… :D