CATEGORIES

Pehmeyttä päivään

30.7.2011

Viime viikkoina aurinko on hellinyt meitä todenteolla. Itsekin olen saanut nauttia tästä lämmöstä ulkona kirjaa lukien ja samalla aurinkoa ottaen. Olen pigmentiltäni melko tumma, joten rusketun suhteellisen helposti enkä toistaiseksi (kop kop kop) ole koskaan palanut (mokkapalojen ja muita keittiössä sattuineita rähmäkäpälän palovammoja lukuunottamatta ;)). Aina auringossa ollessani rasvaan ihoni huolellisesti ja lisään suojaa tasaisin väliajoin. Mitä pienempi kerroin, sitä useammin tuotetta tulisi lisätä (lisää tästä aiheessa tässä sekä tässä postauksessa). Aurinkorasvan lisäksi on tärkeä muistaa hoitaa ihoa muulloinkin. Jokunen lukija on kysellyt, miten ihmeessä olen hankkinut tasaisen rusketukseni. Auringossa ollessa rasvaan itseni huolellisesti, mutta sen lisäksi myös kuorin vartaloni tasaisin väliajoin ja kosteutan ihoani hyvillä voiteilla auringonoton jälkeenkin. Eli täysin perusasoilla mennään.

Olen pitkään käyttänyt kasvoilleni Cliniquen exfoliating scrubia, joka on toiminut minun ihotyypilleni loistavasti. Mutta vartalolle olen etsinyt jo pidemmän aikaa sitä yhtä luottotuotetta, joka todella olisi ylitse muiden omalla kohdallani. Vuosien mittaan olen vaihdellut mitä viettelempien sokerilta tai omenalta tuoksuvien kuorintavoiteiden välillä, mutta ihastuttuani Biothermin Oil Therapy vartalorasvaan tahdoin kokeilla saman sarjan kuorintavoidettakin. Kirjoitin toiveestani tuoksujen yhteydessä Biothermille ja he ystävällisesti luovuttivat kokeiluuni haluamani tuotteet kyseisestä oil therapy – sarjasta. Pian postissa saapuikin kuorintaöljy Huile de Gommage sekä tehostava vartaloöljy Huile Élixir.

Biothermin kolmen askeleen rituaali kuorii, kosteuttaa ja tehostaa. Jokaisessa tuotteessa on mielyttävän ja raikkaan tuoksunsa lisäksi ihanan pehmeä koostumus, jossa kolmen kallisarvoisen öljyn teho saa ainakin oman ihoni hehkumaan. Nämä kolme öljyä ovat:

 • muskatelli ruusuöljy
 • kärsimyskukkaöljy sekä 
 • aprikoosin siemenöljy

Muskatelli ruusuöljy uudistaa ja vahvistaa ihoa, kärsimyskukan öljy ravitsee ja kaunistaa sekä viimeisenä aprikoosin siemenöljy kaunistaa ja siloittaa.

Tämä ihoa hellivän rituaalin ensimmäinen askel on kuorinta Huile de Gommage öljykuorinnalla. Tuote hurmaa yhtälailla aprikoosin hennolla tuoksulla kuin samaisen sarjan vartalovoidekin. Se poistaa pehmeästi karhean ihon pinnalta ja poistaa kuolleet ihosolut. Nyt tuotetta reilun kuukauden käyttäneenä täytyy todeta, että se ainakin toimii loistavasti omalla kohdallani. Ihoni on pehmeä kuin vauvan pylly ja  tuntuu hehkuvankin ihan uudella tavalla. Rusketuskin tarttuu helpommin ja kauniimmin kun iho on tasainen ja voi hyvin.

Ihoa on tärkeä muistaa kuoria tasaisin väliajoin. Lisää kuorinnasta ja sen eduista voit lukea tästä vanhasta postauksestani.

Vartalovoide minulta löytyi ihan omasta takaa, mutta nyt sain kokeilla vielä viimeistäkin askelta, eli tehostusta Huile Élixir öljytiivisteellä. Tämän tuotteen sanotaan korostavan ihon heleyttä entisestäänkin hyvin rikkaan koostumuksensa ansiosta. Sen se myös tekee. Kannattaa hetki aina odotella öljyn imeytymistä ihoon ennen pukeutumista, ettet sotke vaatteitasi öljyyn. Tuhtia tavaraa, mutta kylläpä säihkyy sääret tämän käsittelyn jälkeen! Pienemmän pullon sisältöä tulisi käyttää suoraan niille kuivemmille ihoalueille, käyttää hieronnassa, tai sitten lisätä päivittäiseen vartalovoiteeseen antamaan lisäravitsevuutta. Taisi tuo Vuoden Paras nimike olla Olivia-lehden antama titteli vuoden parhaalle kuorijalle sekä ihon heleyttäjälle.

Itse olen ihastunut tähän sarjaan täysin. 
Ihoni kiittää (sekä aviomieheni :)) pehmeästä hipiästä! :)
12 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Anonymous

  Hei! Jos kuorin ruskettunutta ihoa niin väheneekö rusketus? Ja jos minulla on itseruskettavaa lisääkö vai huonontaako se ihon ruskettumista? Ja kiitos SUPERIHANASTA blogista<3!!

 • Mrs. V

  Linda K,Toivottavasti toimivat sinulla yhtä hyvin kuin minulla!:)Linda,Minä lataan ne koneelta suoraan postaukseen:) Tarkkuus johtuu varmastikin kamerasta?Anonyymi,Koska tottakai yritän säästää niissä kohtia missä voin ja pyrin tekemään blogini kautta bisnestä:) Mielläni teen yhteistyötä luottamieni merkkien kanssa, enkä vaan ainoastaan mainosta kaikkea täällä ilmaiseksi. Oletko miettinyt, että miksi olen sinun mielestäsi ns "hyvin toimeentuleva" ? Olisiko se juuri tämän takia, että ymmärrän tehdä oikeissa kohtaa bisenstä? :) Jos minulla on mahdollisuus säästää reilusti monta sataa euroa siitä, että hankin tuotteet yhteistyön avulla johon luotan, niin miksi en sitä tekisi? molemmathan osapuolet hyötyy, samoin te lukijat kun jaan tuotteita myös teillekin? :) En myöskään ymmärrä miksi käytät sanoaa *vinkua*?:) Blogit ovat kasvava markkinoinnin sara ja tänä päivänä vastaavanlainen bloggaajien ja firmojen yhteistyö on vaan nykypäivää:) Samaa voisit siis kysyä miltä tahansa naistenlehdeltä? :)

 • Anonymous

  Hei.Nyt on pakko jättää hieman negatiivisempi kommentti, mutta toivon, että et pahastu siitä ja julkaisisit sen silti.En siis ymmärrä miksi kaltaisesi hyvin toimeentulevan ja suosittua blogia pitävän naisen pitää erikseen kirjoitella Biothermille ja vinkua heidän tuotteitaan ilmaiseksi käyttöösi? Niin kuin kaikki lukijat ovat vaatekaappisi perusteella voineet huomata ei taloudellinen puoli ole ollut varmastikaan esteenä, jotta olisit voinut ihan itse käydä ostamassa nuo tuotteet. Onkin hieman epäilyttäävää, että hehkutat kyllä näiden ilmaiseksi saatujen tuotteiden olevan todella hyviä, mutta itse et niitä kuitenkaan viitsi ostaa, vaikka tuotemerkistä väität pitäväsi?

 • Linda

  Hei! Loistopostaus taas sinulta! :) Voisitko kertoa, mitä kautta lisäät itseottamat kuvat blogiisi, kun ne tulevat tänne näin tarkkoina? Olisin kovin kiitollinen tästä tiedosta :)

 • LindaK

  Sinulla on kyllä mielettömän ihanan värinen iho! Olen kyllä kateellinen helposti ruskettuvasta ihotyypistäsi, nimimerkillä helposti kärähtävä :DKiitos hyödyllisestä postauksesta, näitä Biothermin tuotteita voisin itsekin testata!:)

 • Mrs. V

  Anonyymi,No kyllä on arvovaltaisempi!:) Hyvä tietää, sillä kysyin asiaa Biothermin myyjältä Stockan pisteessä ja vastaukseksi annettiin Olivia lehti :DAnonyymi,Voi kiitos paljon kauniista sanoistasi Muutaman kuvan olen täällä vuosia sitten postannut, mutta jotenkin koen ne niin tärkeiksi ja henk.koht asioiksi, mitä en mielelläni hirveästi esittele julkisesti kasvottomille massoille. Ja taisi joku lähteä antamaan todella ilkeitä kommentteja viimeksi aiheesta:D

 • Anonymous

  Kiva postaus taas jälleen kerran! :) Tyylisi on ihanan inspiroiva ja postaukset aina selkeitä, mistä pidän eerittäin paljon. En oo varma ootko ikinä tehny postausta sun kihla- ja vihkisormuksista mutta olis tosi kiva jos voisit ne esitellä :) Ihan vaan vaikka kuvatki lähempää sormuksista riittäis jos tarkemmin et jaksa/halua kertoa :) Olis tosi mahtava!

 • Anonymous

  Vuoden Paras on Teknokemian Yhdistyksen antama vuosittainen kunniamaininta, eli ehkäpä vieläkin arvovaltaisempi raati kuin Olivian toimitus ollut palkintoa antamassa! :)

 • Mrs. V

  Yocohoto,Mulla ihan sama homma! Biothermin kosteusvoiteet kasvoille löytyy ja nyt siirryin myös vartalotuotteisiin!:)Anonyymi jonka kommenttia en julkaissut,kuten tässä kommenttiboksissa lukee:Blogini keskittyy vain hyvin pinnallisiin asioihin, enkä yksityiselämääni tässä julkisessa ympäristössä halua käsitellä. Tästä syystä kaikki henkilöllisyyttäni käsittelevät kommentit tulen poistamaan suoralta kädeltä. Eli en vastaa täällä yksityiselämääni käsitteleviin kommentteihin. Ymmärrät varmasti, kun itse kirjoitat anonyymina ja kasvottomana:) Sen verran voin sanoa, että ikävä kyllä sinulla on väärää tietoa.Selena,Minä tykkään ihan hirmuisesti, toivotaan siis että sinäkin löytäisit siitä "sen oikean" :)Anonyymi,No itse aloitin ensin vasrtalorasvasta, joka sitten vei koko käden :D Eli ehkä suosittelisin sitä kokeilemaan, sillä siitä saattaa innostus nousta muita kohtaan entisestään, niinkuin mulle kävi?:)Selena

 • Anonymous

  Oi kun kuulostaa hyvältä! En tiedä viitsinkö rynnätä heti ostamaan koko sarjaa, eli osaatko suositella minkä noista ostaisin ensimmäisenä? Eli mikä on "paras" ja saa ihoni eniten hehkumaan :)

 • Selena

  Hmm olisikohan Biothermin kuorintaöljy minullekin se oikea. Täydellinen vartalonkuorija on ollut jo jonkin aikaa hakusessa mutta sitä oikeaa ei vielä ole löytynyt. Joskohan nyt? :)

 • Yocohoto

  Taytyy tosiaan kokeilla naita kaikkia! Biothermia olen kayttanyt kasvoille nyt jo kauan mutta luottotuotteet vartalolle uupuvat viela, joten miksei tsekata sitten Biothermin tuotteet kun ne ovat sullakin hyvin toimineet :)