CATEGORIES

Eau Fraîche

4.5.2014

Vuonna 2011 kesällä kirjoitin Biothermin vartalotuoksuista, jotka kertaheitolla hurmasivat minut ja ystäväni. Siitä lähtien näistä tuoksuista oranssi eau d’énergie ja sininen eau pure ovat kuuluneet kesälemppareihini. Kevyen raikkaita tuoksuja, jotka vesipohjallaan sopivat loistavasti kuumempiin kesäpäiviin. Suosikkieni lisäksi valikoimiin kuuluu myös keltainen eau vitaminée ja n. vuosi sitten lanseerattu eau océane, joka korvasi vaaleanpunaisen eau de paradis tuoksun.

Tänä keväänä Biotherm on tuonut suosittuun sarjaan vihreän uutuuden nimeltä eau fraiche, joka suureksi iloksi ja yllätyksekseni minulle lähetettiin testiin. Tykästyin siihen niin paljon, että halusin jakaa tämän hyvä tuoksuisen tiedon myös teidän kanssanne.

biotherm eau fraiche (1 of 1)

Tuoksu on juuri sitä, mitä sen nimi lupaileekin. Se tuo mieleen kevätsateen raikkauden ja luonnon puhtauden. Viileä ja ja rauhallinen tuoksu, jossa ainesosina on käytetty mm. päärynää, korianterisiemenöljyä ja jasmiinia.

biotherm vartalotuoksut (1 of 1)

Tämä tuoksu tulee jäämään omaan kesätuoksukokoelmaani. Loistava päivätuoksu lämpimemmille aurinkopäiville. Minulla kun on tapana käyttää erilaisia tuoksuja vuodenajan, kellonajan, tilaisuuden ja fiiliksen mukaan. Oranssi ja sininen sisarversio ovat olleet kuluneina vuosina kovassa käytössä ja ensimmäinen alkaakin nyt uhkaavasti tehdä loppuaan, joten vihreä vartalotuoksu on erittäin positiivinen uusi tuttavuus ja lisä tuoksuvalikoimaani.

7 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Haidi

  Olen monesti näitä käynyt tuoksuttelemassa, mutta vielä en ole kotiuttanut! Ehkä se kohta olisi jo aika kun aina sinne hyllylle eksyn haahuilemaan. Täytyy käydä tarkastamassa tämä uusi tulokas :)

 • Minä olen miltei kokonaan luopunut tuoksuista, koska eräs työkaverini on järkyttävän allerginen kaikille tuoksuille. Hän alkaa kaikissa palavereissa muuttua ihan punaiseksi ja hengittäminen on vaikeaa.
  Minusta on helpompi olla, kun tiedän, ettei hänen tukala olonsa johdu minusta. En edes tiennyt, että joku reagoi niin voimakkaasti.
  Rakastaisin tuoksuja, mutta en viitsi niitä nykyään käyttää. Harmi!

 • Aino

  Mun lemppari kesäsin on Biothermin eau océane vartalotuoksu :) siitä tulee ihanat rantalomat mieleen, mutta aina ei ulkomaille pääse niin saa nauttia meren tuoksusta täällä koto suomessakin ;) voisin kokeilla jotain toistakin tuoksua..

 • Mari

  Eau d’énergie kuuluu mun suosikkituoksuihin ja ihastun siihen uudelleen joka kesä. Kävin tätä uutuuttakin tuoksuttelemassa ja se on mielestäni kiva lisä tähän tuoksuperheeseen. Mun mielestä tuoksu oli tosin hiukan vahvempi kuin muissa sarjan tuotteissa ja sopisi siksi ehkä parhaiten iltaan. Eau d’énergie sopii mun mielestä ihanasti aurinkoiseen kesäpäivään ja Eau fraiche voisi sopia kivasti viilenevään kesäiltaan tai vaikka kesähäihin tai ylioppilasjuhliin! :)

 • Kuulostaa kuvauksen perusteella todella hyvältä! Täytyykin käydä nuuhkimassa kaupassa :)

 • heidi

  Hei haluaisin ihan mielenkiinnosta kysyä, että millä tavalla käytät tuoksua? Käytätkö sitä samalla tavalla kuin hajuvettä muutama hassu suihkasu vai suihkutteletko tuotetta enemmän ympäri kehoa? Ja mitä tarkoittaa tuo “vesipohja”, jonka mainitsit tekstissä, että se sopii kesään? Olen kuullut, että normaaleista hajuvesistä voi tulla pigmenttihäiriöitä, jos haluaa ottaa aurinkoa, niin liittyykö se jotenkin tähän asiaan.
  Kiitos vastauksista etukäteen :)

 • LeAnn

  Minulla on jostakin syystä mennyt aivan ohi nämä Biothermin ihanuudet. Johtuu ehkä, koska olen niin huono vaihtamaan tuoksuja… Aina vain se sama. ;-) Nyt olisi ehkä hyvä paikka kokeilla uutta. Kiitos kivasta postauksesta! :-)