CATEGORIES

Viikko vierähtänyt vauhdilla

8.12.2013

Blogin puolella on kuluneella viikolla ollut vähän rauhallisempaa siksi, että täällä on tosiaan pitänyt kiirettä ja menossa on oltu.

Itsenäisyyspäivää vietin ystävättäreni Heidin luona. Lastemme leikkiessä yhdessä, katselimme sivusilmällä linnanjuhlien pukuloistoa. Ketkä olivat teidän mielestänne onnistuneet parhaiten asuvalinnoissaan? Tämän vuoden pukukoodi tuntui sekottaneen monia siinä määrin, että melkoisen paljon oli mitäänsanomattomia tai sitten vuorostaan yliampuvia kokonaisuuksia. Seasta löytyi kirkkaimmat tähdet helposti. Itse pidin eniten Minka Björckin, Jenni Haukion, Jaana Pelkosen sekä Leena Harkimon juhla-asuista. Pidin myös todella paljon Elina Kiikon nahkamekosta, jonka upeuden kruunasi paksu kultainen vyö. Sellaisen pukisin minäkin mielelläni vaikkapa pikkujoulujuhliin!

Viime torstaina kävin siskoni kanssa BikBokin kutsuvierastilaisuudessa, missä lanseerattiin Olsenin kaksosten Drop 3/3 yhteistyömallisto. Meille suotiin BikBokilta melkoinen kunnia, sillä he pyysivät kolmea heidän mielestään Suomen tyylikkäintä ja kiehtovinta sisarparia kertomaan vieraille oman Style is in my DNA-tyylitarinansa. Kalifan – ja Razavin -siskosten kanssa minä ja siskoni valoitimme tyylimme juuria, ja saimme ensimmäisten joukossa valita omat suosikkimme tästä viimeisestä yhteistyömallistosta.

SISTERSFORBIKBOK

Viimeinen mallisto on kaikista klassisin. Paljon raitaa, trenssejä, farkkua sekä paksuja neuleita. Omat suosikkini olivat nuo kuvassa näkyvät vaaleat revityt farkut, sekä muhkea vaaleansininen neule. Oli muuten hauska huomata, miten kaikilla kolmella sisarparilla oli yhteistä se, että vahemmat siskot olivat huomattavasti klassisempia ja “naisellisempia” pukeutumiseltaan, kun nuoremmat olivat taas kaikki rokahtavia ja boheemimpia. Kiinostunteille tiedoksi: Mallisto on nyt kaupoissa!

Kun poika nukkuu on minulla pieni hetki täyttää koti ihanalla banaanikakun tuoksulla. Jouluisen aromin lisäksi se on myös herkullisuudellaan suosikkini kuivakakuista. Olen jakanut reseptini aikasemmin täällä ja monet teistä ovatkin sitä kehuneet. Nyt minä ryhdyn leivonta hommiin! Huomiseen! :)

15 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Jenni Haukio oli onnistuneen tyylikäs ja Minkan puku oli todella kaunis. Juhlapuketuminen tuntuu suomalaisille olevan haastavaa, osalla yllään oli selkeästi vain hiukan tyylikkäämpää toimistoasua.

  Meillä juhlapäivänä vietettiin myös “omaakin” juhlaa, kun nuorin lapsistamme sai nimen perinteisin menoin. Oli ihana päivä, ihania ihmisiä tupa täynnä ja paljon hyvää syötävää. Illalla sain upean naislauman kanssa (ikäjakauma 25-80) katsella juhlia Tampereelta ja tunnustan heti, että osaltaan arvostelu meni hävyttömyyksien puolelle:D

  http://mamainprogess.blogspot.fi/

 • Onkohan tuossa isosisko-pikkusisko-asetelmassa joku salainen totuus? Koen nimittäin itseni aika klassiseksi pukeutujaksi verrattuna pikkusiskojen rennompiin tyyleihin :D

 • Minäkin olin vähän pettynyt, kuinka vähäeleisiä pukuja oli valittu tänä vuonna. Vaikka pikkumusta on aina tyylikäs valinta, niin ehkä nyt pukukoodin ollessa vapaampi, olisi voinut silti näkyä kauniita juhlavia ja ehkä värikkäämpiäkin mekkoja. Jenni Haukion puku oli aivan upea, samoin Leena Harkimon haalariasu :) Pitääkin ehdottomasti katsoa banaanikakun ohje, kuulostaa hyvältä! :)

 • K

  Tuo vaaleansininen neule on ihana! Olen ikuisuuden etsinyt vaaleansinistä neuletta. Osaatko sanoa millaiset koot ovat (pitäisi pytää kaveria käymään hakemassa se). Jos on normaalisti kokoa M niin onko se neuleessakin hyvä vai ovatko ne normaalia pienempiä/isompia?

 • Emmi

  Mun lemppari oli ehdottomasti Minkan puku!
  Ei ollut mielestäni liian juhlava eikä liian rento vaan juuri sopivasti siltä väliltä :)
  Harmittaa vain kovasti ne mellakat.. Tuntuu että ei ne mellakoitsijat oikein tiennyt/muistanut minkä takia itsenäisyyspäivää vietetään.

  • Matti

   Olitko paikalla mellakoitsijoiden vai mielenosoittajien joukoissa?

 • Silja

  Mä taas leivoin perjantaina banana bredia. Tosi samantyyppinen banaanikakun kanssa, mut jonku verran kosteempi. Helppoa ja ihan hullun hyvää :)

 • Amazing look ;)
  http://prettylittleoutfits.com/

 • Olinkin odottanut tätä uusinta Olsenien bikbokin mallistoa! Te ehdottomasti ansaitsitte kunnian!

  http://beautifulbusinessblogspot.blogspot.com/

 • Itsekin juuri tänään leivoin banaanikakkua. Mun versiosta vaan puuttui kaikki nuo mausteet ja banaanejakin tuli vaan kaksi. Mutta herkullisen hyvää tuli silti. Pitääkin ensi kerralla kokeilla tätä sinun ohjettasi…

 • Snygga outfits! xx
  http://nataliealexandra.blogg.se/

 • Haidi

  Minka Björk oli myös oma suosikkini, todella tyylikäs puku :)
  Itsellänikin on tarkoitus ensi viikolla leipoa banaanikakkuAsi. Siitä on tullut oma jouluvakkari sen jälkeen kun jaoit reseptin, super hyvää <3

 • Noi revityt farkut ovat kyllä todella kivan näköiset :)

 • Ama

  Hauskaa, miten paljon samaa teissä on noiden kuvien perusteella Kalifan siskosten kanssa :D

 • -A-

  Minka Björck oli kyllä todella soma. Pidin myös paljon Minna Parikan tyylistä: erottuva ja itsensä näköinen eli hyvin taiteellinen. Tosin, kovin moni ei pystyisi vastaavanlaista asua yhtä hyvin kantamaan. Vaaditaan siihen jonkin verran pokkaa kuitenkin.
  Jaana Pelkonen oli mun makuun vähän pliisu (vaikka kaula-aukko olikin syvä).