CATEGORIES

Keltainen sadetakki

12.1.2014

Helsinkiin on saapunut ensilumi! Täytyy sanoa, että tänne mustien päivien sekaan se oli erittäin toivottu tapahtuma. Kaupunkikuvasta tuli välittömästi valoisampi ja raikkaampi. Ihanaa. Kunhan sitä ei tulisi tänä vuonna niin paljon, että se vaikeuttaisi liikennettä liiaksi.

Ennen tätä kaivattua valoa mentiin pitkälti vaatteissa, missä pysyi kuivana. Sain lahjaksi RAINS-merkiltä tuon kirkkaan keltaisen sadetakin, joka on tuonut oman piristysruiskeensa mustanpuhuvaan sadevarustukseeni. Every little helps. Aurinkoa odotellessa… Systerin kanssa käytiin käyttämässä haukut ulkona joulukuisessa(!) syyssateessa ja napattiin samalla kuvat asianmukaisista varusteistamme.

rain coat with dogs (2 of 7) rain coat with dogs (4 of 7) rain coat with dogs (6 of 7) rain coat with dogs (7 of 7) rain coat with dogs (3 of 7) pics by: Kira Kosonen

yellow raincoat: Rains
scarf: Philippe Le Bac
leggins: GT
wellies: Hunter
beanie: H&M
leather gloves: Ugg

17 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Noora

  Moikka.

  Minkälaisia koiria teidän rotikat on? Ilmeisesti lapsiystävällisiä ja rauhallisia, kun poikanne kanssa tulevat hienosti juttuun… ;-) Haaveissa mieheni kanssa rotikka, joka olisi meidän kolmas karvaturri. Harrastan tokoa nykyisten kahden kanssa ja olen itse muutenkin ollut koirien kanssa paljon tekemisissä. Taitoa löytyisi kummaltakin, mutta rottweiler on vain saanut kummallisesti “pelottavan ja vaarallisen” koiran maineen. Joka tuutista kuulee, kuinka rotikoiden luonteet menevät kokoajan huonompaan suuntaan ja arempia (=aggressiivisempia) pentuja syntyy lisää ja lisää. Rotumääritelmän mukaisena koirana rottweiler kiinnostaisi kovasti (ymmärrän että poikkeuksia löytyy), mutta täytyisi varmaan jättää vauvapalstat sun muut kokonaan lukematta ettei aivan kauhistuisi? Teidän kaksikko vaikuttaa oikein valloittavilta niin että sydän oikein pakahtuu! :-)

  Hanna, olet minulle inspiraationlähde niin muodin saralla kuin ihmisenäkin. Kiitos siitä. Ja paljon onnea perheenlisäyksen johdosta koko poppoolle! :-)

  • Mrs.V

   Hei! Sinultakin selvästi löytyy kokemusta koirista ja jaksat heidän kanssaan harrastaa niin silloin voi suositella tätä rotua lämpimin sydämin. Tottakai jokainen koirarotu/koira tarvitsee hyvän koulutuksen, mutta rottwailer kyllä kaipaa omistajan, joka jaksaa harrastaa ja tehdä asioita koiran kanssa. Tylsistyneenä ja levottomina voi tosiaan olla kokonsa takia vaarallinen rotu. Meidän on tosin todellisia nallekarhuja :D Meillä on ollut tottelevaisuuskoulutus tarkkaa pienestä pitäen. Hyvin johdonmukaista, rauhallista ja määrätietoista ja siihen on molemmat regoineet loistavasti. Mun Instagram tililtä (strictly style) löytyy tosi paljon videoita siitä, miten ihanasti nää meidän elukat leikki tän pienimmäisen apinan kanssa. Mä uskon vahvasti, että koiran määrittää me siinä hihnan toisessa päässä. Meidän molemmat koirat on tosi erilaisia ja naaras olisi voinut olla todella vaikea tapaus ilman johdonmukaista opastusta. Joten kunhan olet valmis jatkuvaan koulutukseen (edelleen koulutan koiriani lenkeillä – muistutusta ja aivojumppaa) ja harrastamiseen koirien kanssa vielä ainakin 10 vuotta eteenpäin niin rohkaisen luottamaan rotuun. Määrätietoisissa ja rauhallisissa käsissä tämä on ihan mieletön rotu ja todellakin rotumääritelmänsä veroinen! :) Ja valtava kiitos vielä todella kauniista sanoistasi <3 Todella liikutavaa! Kiitos paljon!!

   • Noora

    Kiitos ihanasta vastauksesta! Sain siitä kovasti tietoa. Upeaa kuinka bloggaaja jaksaa olla vuorovaikutuksessa lukijoiden kanssa, ja vastailla kaikenlaisiin meitä mieltä askarruttavisiin kysymyksiin. Instagramissa olenkin jo seuraajanasi ja välillä tippa tullut linssiin kun videoita pikkumiehen ja koirien leikeistä katsellut.

    Sinulla Hanna on sydän paikallaan ja toivon suuresti että voisin itse olla joskus yhtä viisas, sydämellinen ja positiivinen ihminen kuin sinä. Jaat upeaa persoonaasi ihanalla tavalla blogissasi. Hyvänmielen-blogi vailla vertaa!

    Ihanaa loppu viikkoa sinulle ja kiitos vielä kovasti kattavasta vastauksesta, johon olit käyttänyt aikaasi! <3 Kiitos.

    P.S Vuoden olen lasta mieheni kanssa yrittänyt ja silti aivan äärettömän onnellinen teidän pienestä onnesta, joka vatsassasi kasvaa! Olet ihminen, joka todellakin ansaitsee kaiken ihanan mitä maa päällään kantaa.

    • Mrs.V

     Voih Noora. ..Sait mut kyynelehtimään heti aamusta (herkkä oon muutenkin mutta nää mammahormonit tekee kaikesta entistäkin liikuttavampaa :D). Olen todella otettu, että blogiani lukee kaltaisiasi ystävällisiä ja hyväsydämisiä naisia. Toivotan teille valtavasti voimia ja lämpimiä ajatuksia yrityksellenne. Toivon hartaasti, että teidän suuri toiveenne käy pian toteen. Kiitos Noora <3

 • Laura

  voi että mitä haukkuja ja vautsi tuota sadetakkia! kyllä tuolla kelpaa mennä :-)

 • Mila

  Mäkin haluaisin nähdä noita ihania koiria enemmän blogissa!! <3 Ei kyllä auta koirakuumeeseen yhtään.. :D

 • Oi että noi teidän nallekarhut on ihania! Onneksi vihdoin saan helpotusta koirakuumeeseen, kun meille muuttaa perjantaina rotikka pentu <3

 • Jenny

  Piiiiiitkään olen etsinyt kivan näköistä ja sopivan kokoista sadetakkia. Tuo näyttää ainakin sinun päälläsi tosi hyvältä, joten tilaukseen lähti heti ;) Koko vähän mietityttää. Olen XS-kokoinen ja kaikki sovittamani sadetakit ovat olleet aikamoisia telttoja, vaikka alla olisikin ihan kunnon takki. Onko sinusta tämä takki millaista mitoitusta?

 • Ei oo totta, just ajattelin hetki sitten että olisi kiva nähdä teidän ihania koiria enemmän blogissa! :D

 • r

  Ihana tuo sadetakki! Itse olen sadepäivien piristykseksi hankkinut keltaiset kumisaappaat :) Sadetakki on vain vielä hakusessa. En haluaisi synkkää tummaa, mutta pelkään muistuttavani klovnia kumisaappaineni jossain muussa vaihtoehtovärissä.

 • u

  Ihanat hauvat!

 • Ihanan pirtsakka tuo takki : ) ja niin suloiset nuo teidän koirat!

  http://www.terhisuanto.blogspot.com

 • Voi miten ihanan pirtsakka takki! Kelpais mullekin, vaikka mustan nimeen yleensä vannonkin :)

 • Haidi

  ihanan värinen sadetakki ! Nuo hunterin saappaat ovat kyllä aivan parhaat. Itse ostin muutama vuosi sitten ja ehdottomasti yhdet lemppareistani. Ei haittaa lätäköt ja vesisateet elämää :D

 • Jemppu

  Ihanat hauvat :) Vetävätkö vai kävelevätkö nätisti?

 • meow

  Ihanan pirteä sadetakki! Ite piristän sadepäiviä kirkkailla saappailla :p

 • Voi miten ihania kuvia ja söpöt koirat! :) Erityisesti tykkään noista saappaista, koska ne on kivan naiselliset! Mukavaa sunnuntaita.

  http://cloudberryslife.fitfashion.fi/