CATEGORIES

Pastelli inspiraatiota

16.2.2014

Kuten kevät/kesä trendit 2014 postauksessa mainitsin, pastellivärit tulevat olemaan taas tämän kevään makea juttu. Trendi oli viimeksi kaksi vuotta sitten kovassa huudossa, milloin olin raskaana esikoisestani. Nyt olisi tarkoitus etsiä inspiraatiota tämän kevään pukeutumiseen vanhoista asukokonaisuuksistani.

Viimeksi näitä vanhoja asukuvia esitellessäni totesin, että voi herttinen miten paljon eteenpäin on tultu. Joku sitten kommenttiboksin puolella kysyi, että voisinko kertoa yksityiskohtaisemmin, mikä näissä kuvissa sitten nyt tuntuu niin kamalalta? Toki voin! Erittäin iloinen olen siitä, että käyttäisin edelleenkin näitä kahden vuoden takaisia asukokonaisuuksia. Pidän niistä ja voisin pukea päälle sellaisenaan tänäkin keväänä. Mutta itse kuvien laatu on minusta vaan niin järkyttävää, että naurattaa. Typeriä poseerauksia, lähes identtisiä kuvia vierekkäin, tylsä seinä taustana, ihmeellinen kuvauskorkeus ja kehno kuvaterävyys. Siinä muutama asia, mikä minua näissä kuvissa huvittaa. Suurin ilon aihe on se, että kuvaustaitoni ovat kehittyneet. Tosin näissä kuvissa kuvasin vielä kolmijalan ja etälaukaisimen avulla. Kiitos paremmista kuvista menee siskolle ja miehelleni, jotka jaksavat kuunnella neuvojani huutelujani asetusten vaihdosta ja kuvauskulmista.

pastel inspiration

Pastellit ovat kokovalkoisen, metallinhohdon ja pinkin powerin lomassa saapuvan sesongin kuumimpia muotivärejä. Minä taidan kuitenkin tänä keväänä karttaa sitä pinkkiä, etten päädy näyttämään Miss Piggyltä.

Style Flashback-asukuvia siis tulossa. Saas nähdä miten näihin mahdun nopeammin kasvaneen toisen raskausvatsan kanssa…

16 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Tulipa ihanan keväinen fiilis noista asukuvista! :) Ja pitääkin kaivaa itekkin minttuhousut tuolta kaapin perältä!! Laitoin sulle muuten sähköpostia liittyen mun erääseen projektiin. :)

 • pinja

  Nämä vanhat kuvat on musta niin ihania, aloitin lukemaan blogiasi varmaan jota kuinkin noihin aikoihin ja voi, kuinka paljon inspiraatiota sainkaan jo silloin.
  Harmi vain etten itse tuohon aikaan tajunnut vielä panostaa laatuun – enää tuolloin ostetut vaatteet eivät ole kovin mairittelevan näköisiä, jos ovat enää tallessakaan.
  Mutta kuitenkin muistan ostaneeni juurikin kevään pastillisia sävyjä nämä kuvat silmissäni kiiluen ;-)

 • Haidi

  Ihan parhaita nämä vanhat asut! Ja jotenkin hauskoja nuo vanhat kuvat vaikka ne sinusta olisivatkin hirveitä laadun vuoksi tai asentojen takia :D minusta etenkin ne asunnot tekevät niistä kivoja, jotenkin rentoja! Vaikka nykyiset kuvasi ovat todella upeita ja näihin kun vertaa olet huomattavasti kehittynyt! :> Ja itselläni pastillit tulevat varmasti taas kovaan käyttöön etenkin vaalea vihreä :)

 • Jenny

  Itse tuskailen täällä KOLMANNEN raskausvatsani kanssa, joka turpoaa kuin pullataikina – kolmas poika tulossa :)

 • MariC

  Ihania asuja kaikki pistäisin kyllä mielelläni mitkä vaan päälleni! Kuinka vanhana menit kihloihin miehesi kanssa :)? Asuitko hänen kanssaan siis ulkomailla vai olitko yksin :)

  • Mrs.V

   Kiva, että makumme menee yksiin! :) Mielelläni jätän kaikki kysymykset miehestäni blogin ulkopuolelle, ettei sitten taas vastaukseni (vaikka ei niissä mitään erikoista tai salaista ole) luo taas lisäkysymyksiä :) Raja pitää aina johonkin vetää ja se on välillä vaikeaa. Toivottavasti ymmärrät :)

 • Ihana tuo huivi! Tykkäsin silloin tyylistäsi, ja tykkään edelleen. Omat suosikkivärini tänä keväänä ovat juuri pinkki (tai vaaleanpunainen) ja vaaleankeltainen!

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

  • Mrs.V

   Se on ihana! ja varmasti käytän sitä nyt tässäkin raskaudessa enemmän. Jotenkin kiva heittää asun päälle niin kokonaisuus ei ole välittömästi all about the belly :D

 • saara

  Aivan! Olet siis lähinnä pohtinut vanhojen kuvien laatua etkä niinkää omia vaatteitasi niissä! Olin ymmärtänyt väärin :) Olet kyllä ihanan kehittymishaluinen työsi suhteen. Edelleen kiinnostaisi kyllä postaus, josta kerrot tyylisi kehittymisestä esim kuluneen kymmenen tai jopa viidentoista vuoden aikana. Teini-ikäisten ja varhaisparikymppisten kehitystehtäviin mielestäni KUULUU tyylilliset ylilyönnit, jos sinulla on tämmöisiä vaiheita taustallasi niin niistä olisi kiinnostavaa lukea kun olet nykyään niin mahdottoman tyylikäs nainen. :)
  Ja muuten, mieheni ilmeisesti lukee blogiasi jotenkin olkani yli silloin tällöin ja hän tokaisi tuossa yksi päivä että tuo Hanna vaikuttaa tosi hyvältä tyypiltä!

  • Mrs.V

   Aaaai! :) Se olit sinä! :) NO mutta ihanaa että olet matkassa vielä mukana ja sait vastauksen kysymykseesi! :) Sitä itse totaalisesti unohtaa, miten joku voikin ymmärtää oman humoristisen heittonsa, kun yrittää tarkoittaa jotain ihan muuta :D Mutta voi jessus. On niitä ihan hirveitä ylilyöntejä ollut ja ihan kamalia asuja. Sitä varten vaan pitäisi mennä kuvailemaan vanhoja valokuva-albumeja, jotka ovat tällä hetkellä tätini varastoissa. Mutta kiitos todella ystävällisistä sanoistasi ja iso kiitos myös miehesi luotosta! :D

 • jonna

  Tykkäsin tuosta sun kahden vuoden takaisesta tyylistä erittäin paljon, joten olis mahtavaa nähdä samoja tai samantyylisiä asuja tänäkin keväänä!

  • Mrs.V

   Tosi kiva kuulla! Samoja juttuja varmasti nähtävissä tänäkin keväänä! :)

 • är

  Niin nuoren ja raikkaan näköinen kuvissa <3 Enkä nyt tarkoita pahalla, kyllä sinä nykyäänkin hyvältä näytät!

  • Mrs.V

   Voi kiitos :D Ja niin kauniisti näät, itse en voi olla miettimättä näitä kuvia katsoessa, että kylläpä paistaa päälle ekan kolmanneksen huonovointisuus :D