CATEGORIES

Valkoista ja harmaata

28.10.2015

Muutama päivä sitten kävimme vieraidemme kanssa jälleen Griffith Observatoriossa. Koska päivä oli taas hyvin kuuma, valitsin päälle vaaleita ja hengittäviä vaatekappaleita. Nuo vaaleat Zaran pitsisortsit ovat olleet suosikit täällä lämmössä. Ne ovat yllättäneet monimuotoisuudellaan ja tuovat tavallisiinkin asuihin mielenkiintoa kolmiulotteisuudellaan. Kivan perusasun kruunasi kauniisti uusi Drew-laukkuni, joka pääsi siinä samassa neitsytmatkalleen.

chloedrewobservatory-5931TITLE chloedrewobservatory-5943 chloedrewobservatory-5965 chloedrew-5940 chloedrewobservatory-5964 chloedrewobservatory-5973 chloedrewobservatory-5983 chloedrewobservatory-6036 chloedrewobservatory-6026 chloedrewobservatory-6037 chloedrewobservatory-6013 chloedrewobservatory-5930pics by me and Kira Kosonen

blouse FILIPPA K
shorts ZARA
bag CHLOÉ drew
boots STEVE MADDEN
sunnies CÉLINE

6 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Hei! Mageet kengät. En olisi itse välttämättä osannut valita kyseisiä kenkuleita tämän asun kanssa, mutta kokonaisuus toimii todella loistavasti. Uusia ideoita taas jälleen omaan pukeutumiseenkin. :) Hauskaa viikonloppua!

 • Laura

  Ihanat nuo shortsit. :) Hyvin käy väriä tuoda asusteilla ja shortsien pitsimäisyys piste iin päälle <3. Joskus itse tulee pukeuduttua omasta mielestä niin tylsästi,( en meinaa nyt että sinun asusi olisi tylsä päinvastoin) että kiva tuoda asusteilla jotain väriä. Nimimerkillä harmaata, mustaa, beigeä tulee käytettyä enemmän syksyllä vaikka tykkää oranssista ja luumun sävystä. :) hahh. Jotenkin ne värit jää kauppaan aina..

 • Silja

  Hih katselinkin Kiran postauksessa että onpa tutun näköiset kengät, osti itse samanlaiset (mustina tosin) viimekuiselta Nycin matkalta. Eivät ole kyllä vieläkään päässeet käyttöön :D

 • Niin inspiroivia asuja ja kohta näistä saakin hyödynnirti kun matka on Espanjan auringon alle pitkäksi vklopuksi! :) tuo laukku on vaan upea ja asu muutenkin ihana!

 • Veera

  Onpas kaunis paikka! Ja kaunis sinä :) itseltäni löytyy ihana harmaa Mulberryn Lily laukku, joka juuri kivasti menee valkoisten vaatteiden parina ja näin syksyllä näyttää tosi kivalta vaaleanruskean villakangastakin parina.
  – Veera

 • tytti

  Voi vitsi sä oot mieletön inspiraation lähde! :) Upea asu, tahtoo nuo kengät!!