CATEGORIES

Golden Gate

13.11.2015

San Franciscoon saavuttuamme suuntasimme viivana ensimmäiseen turrekohteeseen: minnepäs muualle, kuin maailmankuululle Golden Gatelle. Näkymät olivat huikeat, mutta tämän päivän aikana kaupunkia enemmän nähneenä täytyy todeta, että ei tämä silta ainut nähtävyys ole, joka pistää huokaisemaan syvään kerran – jos toisenkin. Saavuimme sillalle etelästä päin, joten ensiksi pysähdyimme nopeasti Vista Point -näköalapaikalle, joka sijaitsee sillan jälkeen heti oikealla. Alueelle oli helppo päästä autolla ja parkkipaikkojakin oli kohtalaisen paljon. Paikka oli hyvä kaupungin taivaanrannan ihailuun, mutta halusimme nähdä sillan vielä korkeammalta. Täten suuntasimme autolla toiselle puolelle valtatietä. Nopean nousun jälkeen pysähdyimme Battery Spencerille, joka tarjosi näkymän, jota kaipailimme. Tälle näköalapaikalle oli hieman haasteellisempaa löytää parkkipaikkaa, mutta onneksi kävijöiden vaihtuvuus on ripeä. Parkkipaikoilta tuli kävellä pieni matka rinteen reunalle maisemia ihailemaan, mutta se oli sen arvoista…

goldengate-8063 goldengate-8070 goldengate-8080 goldengate-8078goldengate-8114 goldengate-8225 goldengate-8121 goldengate-8191 goldengate-8299 goldengate-8128 goldengate-8511 goldengate-8089goldengate-8130 goldengate-8501 goldengate-8098 goldengate-8534

sunnies CÉLINE
knit J.CREW
jeans GINA TRICOT
bag CHLOÉ
sneakers ADIDAS campus
scarf GINA TRICOT

4 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Henna

  Todella tunnelmallisia kuvia, teillä on kyllä ihana perhe! Sun blogi saa kyllä matkakuumeen kohoamaan aina uudestaan. :) Onko teillä tulossa siellä Jenkeissä vielä muita kaupunkeja/ kohteita missä aiotte vierailla?

 • Ajoimme pari vuotta sitten San Diegosta San Franciscoon silloin 1,3 vuotiaan poikamme kanssa ja matka oli aivan huikea. Alcatraziin suosittelen menemään niin aikaisella lautalla aamulla kuin vain mahdollista ja ottamaan korvakuulokkeet kierrosta varten. The Rock on erityisen hieno ilman valtavia turistilaumoja ja amerikkalaiset todella osaavat elämyksen luomisen taidon.

  Meidän matkamme kohokohta oli yllättäen Ojai Valley, mihin suosittelen ihan omaa viikonloppumatkaa mikäli tällä kertaa ette ehdi (lisää täältä http://tzinziphenomena.blogspot.co.uk/2013/12/the-california-highlight.html) . Suosittelen lämpimästi myös 17 Mile Drivea ja lounasta Pebble Beach Golf-klubin Still Waters Bistron terassilla (lisää täältä http://tzinziphenomena.blogspot.co.uk/2013/12/california-highlights-vol-2.html ). Noissa postauksissa myös hotellivinkki mikäli tarvitsette majapaikkaa kesken matkaa Big Surissa.

  Ihanaa matkaa!

 • Upeat kuvat ja mitkä maisemat! Ihana fiilis tulee näistä kuvista :) suloinen tuo missä pojat keskenään!

 • primrose

  Olipa aivan ihania kuvia! Tuli hyvä mieli ja hymy huulille näistä :) Aloin samalla haikailla uudelle reissulle San Franciscoon. Siellä jäi kyllä monta juttua vielä tutkimatta.