CATEGORIES

Mustaa ja rock n’ rollia

16.11.2015

Vaikka aurinko paistaa ja lämpöasteet liikkuvat mukavasti 20 asteen tietämillä, olen viime viikkoina ollut poikkeuksellisen väsynyt. Aamut alkavat viimeistään kuudelta, kun nuorimmainen tahtoo jo aamupuurolle ja leikkimään. Päivät vilisevät ohi vauhdilla sammutellessa vilkkaiden poikieni tulipaloja. Kun yhden nurkan palo on sammutettu, roihuaa toisessa jo uusi. Melkoisen haipakkaa tämä vaihe, vaikkakin samalla sydämen pakahduttavaa, kun veljekset alkavat leikkimään keskenään ja rakentamaan omaa sisarussuhdettaan. Kun illalla saan Vili Vilperit nukkumaan sänkyihinsä, omat silmänikin painautuvat nopeasti kiinni lyijyn lailla. Lisäenergiaa ei ole juuri ollenkaan. Nyt kun pitkä vierailijoiden suma on toviksi rauhoittunut, tuntuu siltä, että koko kehoni huutaa lisälepoa. Varmaan moni samanikäisten lasten vanhempi pystyy samaistumaan tunteeseen? Samalla niin onnellista ja ihanaa aikaa, mutta jestas kun ei meinaa pysyä enää jalat eikä ajatus perässä. Ihanasti täällä tulee tuntemattomatkin rouvat koskettamaan toverillisesti olkapäälle ja toteavat: “You are doing a great job. That is a tough phase. It’ll get easier soon, I promise.” Ah. Vertaistuki tuntuu kyllä aina vaan niin hyvältä!

Tällainen helleasu oli päällä vielä kun siskoni oli meillä käymässä. Nyt kylmempien ilmojen saavuttua olen vaihtanut mustat sortsit mustiin nahkahousuihin (God I have missed them<3) ja topin mustaan vartalonmyötäiseen villapuseroon. Ihanaa! Näitä säitä onkin täällä jo odotettu!

mustapunaraitaasu-6896title
mustapunaraitaasu-6918
mustapunaraitaasu-6915
mustapunaraitaasu-6942
mustapunaraitaasu-6904
mustapunaraitaasu-6921
mustapunaraitaasu-6954
mustapunaraitaasu-6906
mustapunaraitaasu-6880pic by Kira Kosonen

top ZARA
shorts BANANA REPUBLIC
shoes VALENTINO
shirt ZARA
bag CHLOÉ

10 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Niina

  Mä tulisin ihan anytime teille au pairiksi :)

  Tsemppiä ja jaksamista arkeen sinne!

 • Susanna S

  Hei,

  I feel you sis!

  ltsellä 2 ja 3,5 vuotiaat lapsen ja tiedän kyllä mitä tarkoitat. Itse jouduin palamaan työelämään ja hektisen työpäivän jälkeen väsyneenä miettii, että miten loppupäivän jaksaa vielä näiden touhukkaiden kanssa. Homma kuitenkin toimii kun lapsilla on tekemistä, oli se sitten piirtämistä, junaradalla leikkimistä ja ulkona ollaan niin paljon kuin vaan ilmat sallii. Eli paljon ohjattua tekemistä. Ja tiukka kuri ja paljon rakkautta :) Itse halusin lapset pienellä ikäerolla ja tiesin että raskasta varmasti on. Nyt kuitenkin pikkuhiljaa asiat helpottuvat kun toinenkin on kohta kuiva vaipoista ja paljon omatoimisempi kuin aikaisemmin. Heillä tosiaan on seuraa toisistaan ja pienempi oppii isommalta. Sisarussuhdekin on syvä :)

  Nukkuvatko molemmat päiväunet? Onnistuisiko siinä samalla myös itse otaa pienet tirsat? Kyllä niitä kotitöitä ehtii myöhemminkin tehdä. :) Tsemppiä sinne rapakontaakse. !

 • Sanna

  Meilla ikaeroa tulee 18kk eli vipinaa riittaa varmasti taallakin. Mutta silti en malta odottaa! Jaksamista sinne, olet kuitenkin ihana esikuva. Aitikin voi nayttaa hyvalta eika verkkareissa laahustavalta peikolta. Itsekin pyrin samaan, vaikka en ihan yhta hot mama olekaan. :)

 • u

  Itse olen jo aivan väsynyt pirtsakan 4,5 kuukautta vanhan poikani kanssa, haha tämän blogin perusteella sama tahti jatkuu vielä pari vuotta :D Nyt minimies on aloittamassa ryömimusen ja yrittää sitä tällä hetkellä myös öisin, joten olen kyllä harvinaisen loppu aamuisin. Haluaisimme minimiehellemme sisaruksen parin vuoden sisään, mutta en tiedä pystyisinkö siihen. Vaikka tämä onkin raskasta nautin tästä niin suunnattomasti ja haluan kyllä kokea tämän vauva-ajan uudestaan :)

 • Taija

  Teet upeaa työtä perheen ja tämän blogin kanssa!

  Oletteko koskaan miettineet lisäkäsien palkkaamista? En nyt tarkoita mitään kokopäiväistä lastenhoitajaa, mutta muutama tunti apua aina silloin tällöin? Saisit levätä, työskennellä blogin parissa tai mitä ikinä!

  Ihanaa joulun odotusta sinne aurinkoon!

 • Aura

  Super kiva asu! :)

 • Oi, miten hyvältä näytät! Ei näy väsymys ainakaan tälle puolelle ruutua :) tsemppiä <3

 • Anna

  Ihana asu! Mä olen seurannut sun blogiasi nyt jo monta vuotta- ja haluan kiittää inspiraatiosta mitä sulta saa! Sun tyylisi on upea, muta vielä sitä enemmän rakastan sinun persoonallisuuttasi. Olet yksi positiivisisimmista ja sydämmellisitä ihmisistä. KIITOS <3

 • Tuttu tunne. Elämän parasta aikaa tämä pikkulapsivaihe, jota tulee varmasti kaipaamaan, vaikkakin raskasta. Silti en haluaisi tämän vaiheen menevän yhtään nopeammin! Tuntuu, että esikoinen just syntyi ja nyt hän on jo 6-vuotias…

 • Ihanan rento asu, aavistuksen edgy ja toimii ihan super hyvin! :) hyvää inspistä tulevaa lomareissua varten. Hirmuisesti tsemppiä poikien kanssa jaksamiseen <3