CATEGORIES

Classic Getty

10.12.2015

Getty Center oli upea. Tämä Brentwoodin alueella sijaitseva museokokonaisuus sisälsi taidenäyttelyitä, vaikuttavaa arkkitehtuuria sekä näyttäviä puutarhoja. Koska matkassamme oli neljä pientä lasta, meidän visiittimme keskittyi lähinnä arkkitehtuurin (joka suomalaiselle toi väistämättä mieleen Alvar Aallon) ja puutarhojen ihailuun ulkotiloissa. Taidenäyttelyiden kuuluisin maalaus lienee Vincent van Goghin Iris-kukat, mutta me emme ikävä kyllä uskaltaneet lähellekään näyttelyaluetta mölyapinoittemme kanssa. Mutta jos paikalle joskus päätätte tulla, suosittelen varaamaan ainakin sen 2-3 tuntia vierailulle. Getty Center itsessään on jo upea ja siinä riittää ihasteltavaa. Pysyvän taidekokoelman paviljonkeja on neljä (jaettuna aikakausittain) ja niiden lisäksi on myös sesongittain vaihtuvia näyttelyitä. Jos aikaa matkailijalta vain liikenee, niin nähtävää kyllä riittää.

getty museum raitapaita-1841 copy gettymuseum-1605 gettymuseum-1654 gettymuseum-1609 getty museum raitapaita-1821 gettymuseum-1627 getty museum raitapaita-1827 gettymuseum-1691 gettymuseum-1768 getty museum raitapaita-1838 gettymuseum-1615 getty museum raitapaita-1850 gettymuseum-1824 gettymuseum-1596 gettymuseum-1800 gettymuseum-1819 getty museum raitapaita-1853Pictures by Marika Valdez and me

knit GINA TRICOT
blouse BANANA REPUBLIC
shorts BANANA REPUBLIC
shoes ADIDAS
bag YSL
sunnies CÉLINE

3 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Anonymous

    Vau, mitä kuvia ja maisemia, aivan henkeäsalpaavan kauniita! Kiitos kun jaat näitä vinkkejä ja kokemuksia eri paikoista blogissasi. Me juuri muutimme Yhdysvaltoihin vuodeksi (tosin eri suunnalle: tänne “syvään etelään” Etelä-Carolinaan) ja tulevia reissuja suunnitellessamme olen ottanut monta vinkkiä täältä talteen! Varsinkin postauksesi San Fransiscosta oli todella hyödyllinen, sillä tuo kaupunki on meidänkin where to go-listalla, mutta lasten kanssa täytyy kyllä valita todella todella tarkkaan ilmeisesti hotelli.

  • TanjaP

    Upeita kuvia taas jälleen,silmä ei heti kaikkia juttuja huomaa mutta jestas mitä se löytää kun hieman katsoo. :)

  • Kivan klassinen asu! Raitapaita on aina niin luotettava ja toimiva :) upean näköisessä paikassa olette kuvanneet!