CATEGORIES

Mustavalkoinen kameli

17.12.2015

Voi härregyyd tätä jetlagia. Juuri kun sitä luulee että alkaa helpottaa, niin yö heittää todellista häränpyllyä. Kohta on viikon verran todella sekaisten ja vähäisten unien kanssa taisteltu ja sen näkee meidän lapsi raukkojen käytöksessäkin. Toiset on päivisin niin väsyneitä, että mikään ei tunnu menevän ymmärrykseen. Eilen esikoinen juoksi kirjaimellisesti seinää päin, kun ei ollut enää edes kuulevinaan minun toistuvia pyyntöjä ottaa nyt vähän rauhallisemmin. Huoh. Toivottavasti nyt viimeistään jouluna oltaisiin kaikki rytmissä ja pirteitä oikeaan kellon aikaan.

Toivottavasti pian päästään siskon kanssa pitkästä aikaa kuvailemaan Helsingin kaduille, mutta sitä ennen pari viimeistä palaa Kalifornian valosta…

getty mustabeigevalkoinen-1724 getty mustabeigevalkoinen-1742 getty mustabeigevalkoinen-1734 getty mustabeigevalkoinen-1745 getty mustabeigevalkoinen-1500 getty mustabeigevalkoinen-1526 getty mustabeigevalkoinen-1563getty mustabeigevalkoinen-1537 getty mustabeigevalkoinen-1564 getty mustabeigevalkoinen-1568 getty mustabeigevalkoinen-1703 getty mustabeigevalkoinen-1682 getty mustabeigevalkoinen-1688 getty mustabeigevalkoinen-1685 getty mustabeigevalkoinen-1708pictures by Marika Valdez

vest ZARA
knit BANANA REPUBLIC
pants GINA TRICOT
shoes TOPSHOP
bag YSL

5 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Jenna o

    Jouduin ebaysta tilaamaan ton zaran waistcoatin. Olen kuolannu tätä niin kauan sinun päällä että pakko saada itsellekkin. Sopii hyvin kylmiin rovaniemen kesiin :)

  • Todella kauniit kuvat! Tuo kaupunkimaisema on upea :)

  • Ihana valo ja kuvat!

  • Tiina

    Hei! Tervetuloa koto-Suomeen, ja toivottavasti saatte viettää “pirteämmän” joulun ajan rakkaiden keskellä kunhan jet lag väistyy :) Kuinka teidän ihana koirarouvanne reagoi kun palasitte Suomeen käymään? Varmasti onnesta soikeana! Koirien reaktiot ovat niin uskomattoman aitoja :)

  • Nuo kengät on vaan niin ihanat ja muutenkin asu on kaunis ja klassinen :) ihanat syksyisen väriset puut vilahtelee kuvissa! Toivottavasti jet lag helpottaisi ja viimeistään jouluna olisitte kaikki kartalla! :)