CATEGORIES

Army-takki

30.12.2015

Täällä kun päivät ovat hurahtaneet ohi sairastellessa tai jouluhulinan alla, en ole vielä ehtinyt käyttämään (saati kuvailemaan) talviasuja Helsingin kauniissa maisemissa. Joten ennen vuoden vaihdetta vielä yksi Kalifornia-asu kovalevyn uumenista ulos.

Vuosia taikaraivossa oli kaipuu täydellisestä army/utility-takista. Viimeksi heinäkuussa siitä teillekin mainitsin. Seuraan ruotsalais-tanskalaista bloggaajaa Anine Bingiä Instagramissa ja hänen valikoimassaan näin muutamankin silmääni miellyttävän yksilön. Bingillä on nimeään kantava vaateliike West Hollywoodissa The Grove-ostarin läheisyydessä. Yksi viileä syysilta kävin ystäväni Outin kanssa viimein liikkeessä vierailemassa. Ei siinä pitkään mennyt, kun ostopäätös oli tehty.

getty armytakki-1407title getty armytakki-1339 getty armytakki-1346 getty armytakki-1361 getty armytakki-1368 getty armytakki-1363 getty armytakki-1395pic by Marika Valdez

jacket ANINE BING
blouse BANANA REPUBLIC
pants GINA TRICOT
shoes LOUBOUTIN
bag YSL

Olen ollut takkiin kovin tyytyväinen ja varmasti käytän sitä Suomessakin heti lämpimempien kevätsäiden saapuessa. Takki vain herätti erään toisen mieliteon… Nyt etsinnässä on näyttävä rintapinssi, jolla saisi takkiin ja moniin muihinkin asuihin ripauksen mielenkiintoa. Tällä hetkellä kuolailen Chanelin kullanhohtoisia ja helmellisiä kaunottaria. Upeita!

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Vitsi miten hyvän näköinen takki! Sopii sulle mielettömän hyvin :) Chanelin rintapinssit on kyllä upeita! Itseltä löytyisi muutama äidin äidin vanha, mutta en jotenkin ole osannut vielä lisätä niitä asuihin.

    • Mrs.V

      Voi mitä aarteita! :) Nyt vaan heti kokeilemaan jos vaan luvan saat!!! :D