CATEGORIES

Vuoden 2015 asut – osa 1

4.1.2016

En tiedä mitä ihmeen superpöpöjä täällä on liikkeellä, mutta me ollemme edelleen ihan kipeinä. Aina kun näyttää siltä, että nyt helpottaa, niin tauti ottaa vielä hirveämmän käännöksen. Meillä nyt pienin mies ollut kolme päivää niin korkean kuumeen kourissa, että ollaan lääkärissäkin ravattu. Onneksi ei mitään kovin poikkeavaa korvatulehdusta lukuunottamatta löydetty. Kyllä tämä sairastelun määrä Suomessa on kyllä todella inhottavaa. Mitä olen suomalaisten ystävieni kanssa vuoden aikana jutellut, niin tuntuu, että täällä (lapsiperheissä erityisesti) sairastellaan ihan koko ajan. Kuulema keskiverto lapsi sairastaa n.6-8 flunssa vuoden aikana?! Ihan järkyttävä määrä kelle tahansa, mutta nyt vielä pienelle ihmiselle. Voisiko nyt kohta 3 viikon jälkeen hiljalleen helpottaa? Onneksi suunnataan vielä hetkeksi Losin lämpöön, missä toivottavasti pöpöt saavat viimein kyytiä.

Mitään uusia kuvia en siis ole vieläkään päässyt ottamaan kaikkien kunnosta huolimatta, mutta illan hiljaisina tunteina olen saanut väkerrettyä vähän koostetta viime vuoden asuista. Tässä ensimmäiseksi alkuvuoden asuja Suomesta ja lomamatkaltamme Abu Dhabista.

2015 ASUT ABUDHABI

Asut ylhäältä alas ja vasemmalta oikealle
Asu 1 / Asu 2 / Asu 3 / Asu 4 / Asu 5 / Asu 6

2015 ASUT HELSINKI

Asut ylhäältä alas ja vasemmalta oikealle
Asu 1 / Asu 2 / Asu 3 / Asu 4 / Asu 5 / Asu 6 / Asu 7 / Asu 8  / Asu 9

Seuraavaksi vuorossa asuja Kalifornian ajalta. Löydätkö näistä jo omaa suosikkia? Omat suosikkini taitavat olla Helsinki asujen alimman rivin kaksi oikeanpuolimmaista. Pidän kovasti keskimmäisen sävymaailmasta, mutta myös oikeanpuoleisen asun raikas sporttisuus viehättää silmää vieläkin.

13 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Nuo Abu Dhabi asut ovat aivan ihania!! Tykkään noista kaikista. Helsinkiasut ovat ehkä vähän tutumman oloisia, mutta kauniita. :)

 • sofian sohva

  Meillä kohta 3-vuotias on vielä kotihoidossa niin ei olla juurikaan sairasteltu. Yksi flunssa ollut tänä vuonna ja sekin iski itseeni kovempana kuin lapseen. Nyt on ainakin influenssaa ja enterorokkoa liikkeellä ja ne tarttuu todella herkästi. Te ette varmastikaan ole ottaneet rokotetta kun siellä etelässä asustelette, mutta suosittelen sitä kun palaatte. Meillä ei tosiaan ole kertaakaan sen ansiosta talvisin sairasteltu flunssaa.

  • veramarika

   Influenssarokote antaa suojaa influenssaa vastaan, eikä perusflunssia.

 • Amelia

  Ihania asuja Hanna, kyllä sulla on niin pettämätön tyylitaju :)

  Ja NIIN harmi tuo teidän kipeänä olo. Varmasti olisi ollut ihanaa nauttia talvesta poikien kanssa.

  Mukavia viimeisiä hetkiä Calissa, kun sinne pian taas menette :)

 • Moona

  Helsinki asujen nro 9 on ehdoton suosikki! Raikas ja tyylikäs ripauksella sporttisuutta. Paranemisia teille!

 • Taru H

  Joo todellakin jokin superpöpö on liikkeellä, itselläni flunssat ovat yleensä lyhyitä ja helppoja, mutta nyt mennään pidemmän kaavan kautta. Eka saikkukin viiteen vuoteen olo on vaan niin vetämätön ja oon aivan tukossa, kurku oli kipee 4 vrk. Toivotaan että parannutaan kohta!
  Helsinki asu 9 on kiva, tykkään.
  -Taru-

 • Saaramaria

  Monta suosikkia, oikeastaan KAIKKI Helsinki-asut ? Ihania sävymaailmoja, rentoja ja tyylikkäitä kokonaisuuksia.

  Tuo sairastaminen on niiiiiin syvältä. Meillä lapset on tänä syksynä olleet lähestulkoon täysin terveitä, mutta itse olen neljättä viikkoa jossain ihme pöpössä. Pari päivää tuntuu, että oireet helpottavat, sitten taas pistävä kova kurkkukipu, päänsärky jne, koko sarja alusta, argh! Positiivista on tietysti se, että lapset on olleet nuhaa ja yskää lukuunottamatta kunnossa, mutta tokihan talvi on vasta aluillaan… Vaikka lumi ja pakkanen ovat ovat omalla laillaan ihana juttu, tämä flunssapuoli sais talvesta puuttua. Onneksi pääsette Losiin lämmittelemään vielä. Tsemppiä siis sairasteluun, joskus se on vielä ohi ❤️

  Kiitos vielä kuluneesta vuodesta, tämä on edelleen mun päivän kohokohtia rauhassa juodun kahvin kanssa. Kiitos ❤️

 • Punainen takki on oma suosikkiasu!

  En tiedä mistä sairastelu kenelläkin johtuu, mutta meillä oli viime vuonna 2 veellä yksi pieni nuha ja siinä se. Minä en sairastanut ollenkaan. Eli en voi valittaa (ja nyt tulee joku supertauti kun tämän ääneen sanoin). Lentokoneestahan yleensä saa taudit, ne pyörivät siellä ilmassa muhien. Ainakin minun käskettiin esikoista odottaessa ottaa lentoja varten influenssarokotus ja sanottiin, että siellä sairastuu. Tiedä häntä. Joka tapauksessa pikaista paranemista!

 • Jasmin

  Kaikki kivoja asukokonaisuuksia, mutta tällä hetkellä eniten miellyttää Helsinki asujen kolme vasemmanpuoleista! Ehkä siksi kun ilmat täällä Suomessa ovat niille otollisemmat :D ja paljon paranemisia sinne päin<3 täälläkin ikävää flunssan alkua podetaan..

 • Helsingin asut kolme ja kahdeksan ovat omat lempparini! Sävyt ovat nappiin ja asut jotenkin iskevät omaan silmään eniten :) myös Marja Kurjen poncho asu on top3!

 • meow

  Kumma, kun kaikki ympärillä sairastelee, mutta itselläni ei ole ollut pientäkään flunssaa yli vuoteen. Aina ollut hyvä vastustuskyky koko perheellä. Isoveljellä ei ole ollut kuumetta 15 vuoteen :D

  Lemppariasu Abu dhabi -asuista ensimmäisen rivin vasemman puoleinen; niin tyylikäs! Helsingin asuista tuo sunkin suosikkeihin kuuluva alarivin keskimmäinen :) Kovasti paranemisia sinne ja hyvää uutta vuotta!! :)<3

 • Minni

  Kaikki ovat kivoja kokonaisuuksia, mitä muuta sinulta voisikaan odottaa! :) mutta suosikkini ovat Abu Dhabi asujen ylärivin keskimmäinen ja Helsinki asujen juurikin tuo alimman rivin oikeanpuolimmainen :) hyvää Losin jaksoa teille vielä ja toivottavasti sairastelukierre loppuu.

 • Voi ei, toivottavasti teidän taudit pian jo helpottaa! Mun lempparit löytyvät noista Helsinki-asuista: 1, 4 ja 9 <3