CATEGORIES

Hihaton kameli

28.1.2016

Kamelinvärinen liivi on ollut suosikkejani Kalifornian talvisäässä. Talvisäässä. Suomalaisena on edelleen käsittämätöntä, että nämä aurinkoisen lämpimät säät ovat joillekin ihan normaalit talvisäät. Paikalliset valittavat ilman kirpeyttä, kulkevat kaupungilla kevytuntsikoissa ja suunnittelevat nopeita pyrähdyksiä Cabon lämpöön. Minulle tämä sää on suorastaan täydellinen. Ei ole liian kuuma, eikä liian kylmä. Juuri sopiva. Viimeiset hetket nyt irti tästä liivistä, sillä Suomeen pitää saada hihat!

karvaliivi ja nahkahousut-5009titleecho park-9935karvaliivi ja nahkahousut-5023 echo park-9937karvaliivi ja nahkahousut-5018 echo park-9938karvaliivi ja nahkahousut-5026 echo park-9941karvaliivi ja nahkahousut-5028 echo park-9940karvaliivi ja nahkahousut-4984pictures by me and Marika Valdez

vest ZARA
knit BANANA REPUBLIC
jeans GINA TRICOT
bag CHLOÉ
shoes STUART WEITZMAN

7 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Voi ei noi saappaat on ihan taydelliset! Mulla on ne korolliset mutta ostin ne just syksylla ja meilla taalla Australiassa alkoi sit kesa niin en ehtinyt niita kayttaa kuin pari kertaa. Makin himoitsen nyt niita harmaita (oli vaikea paatos kumpaan variin paatya) ja noita matalia. Kylla on justiin eika melkein kuten aitini sanoo :)

 • Inka

  Hei, onko sulla hiukset yhtään ottanu aurinkoa siellä? Tuossa yhessä kuvassa näyttää vaaleammilta, en tiiä sitte heijastaako valo siihen vaan :) Kiva asu!

  • Mrs.V

   On! Mulla itseasiassa näkyy tosi selvästi hiuksissa, onko kesä vai talvi :D Aina kesäisin tukka paljon vaaleampi, enkä koskaan värjää hiuksia :/ Kiitos! :)

 • HS

  Hah, oon aina ihmetellyt kun Rachel Zoen sarjassa ne kulki “talvella” pipot päässä ja paksut takit päällä ja hokivat kun on niin kylmä. Suomalaisen silmään näytti ihan kesältä. En tiedä editoitko kuvat eri tavalla vai onko siellä niin erilainen valo ja muu väritys kuin Suomessa, kuvat näyttävät ihan erilaisille kuin Suomessa otetut. Ehkä Suomessa vain on niin harmaata :(

  • Mrs.V

   No kyllä! :D Meille niiden kesä on tyylin perus kesä! :D Tiedätkö se on tämä Kalifornian aurinko ja valo… Se on ihan vertaansa vailla. Tämäkin kuva otettiin niin, että oltiin palmun varjossa piilossa, että saatiin kohde tarkaksi, mutta kaikkialta muualta ympäriltä tulvii valoa! The best. Kalifornia on valokuvausta rakastavan unelma paikka! :)

 • Tuo liivi on kyllä upea ja sopii sulle älyttömän hyvin! :) ihanat on myös nuo uudet kengätkin käytössä.

  • Mrs.V

   Kiitos! PIdän siitä kovin! Ja että noi kengät! PIdän niistä niin paljon, että nyt himoitsen ihan hurjasti merkin samoja kenkiä harmaana ja koroilla! :/