CATEGORIES

Vuoden 2015 asut – osa 4 (viimeinen)

26.2.2016

Viimeiset asukuvat vuodelta 2015 ovat tässä. Näitä kuvia katsellessa on tullut melko selväksi luottovaatteeni viime vuodelta. Housujen kohdalla olen suosinut valkoisia Supertrashejani, sekä harmaita Gina Tricot farkkujani. Seuraavassa kollaasissa on 30 housullista asua joista omat suosikkini ovat 3. kuvan oliivinen kokonaisuus, 10. kuvan kahvikissa sekä ehkä koko vuoden suosikkini: 14.kuva – Kalifornian hiiri, jolla on palava ihastus kameliin.

ASUT2015HOUSUASUT Asu 1 / Asu 2 / Asu 3 / Asu 4 / Asu 5 / Asu 6 / Asu 7 / Asu 8 / Asu 9 / Asu 10 / Asu 11 / Asu 12 / Asu 13 / Asu 14 / Asu 15 / Asu 16 / Asu 17 / Asu 18 / Asu 19 / Asu 20 / Asu 21 / Asu 22 / Asu 23 / Asu 24 / Asu 25 / Asu 26 / Asu 27 / Asu 28 / Asu 29 / Asu 30

19 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Annu

  Hei Hanna, upeita asuja! Pakko kysyä mistä olet löytänyt nuo selected femmen housut kuvassa 26. Olen niitä metsästänyt KAUAN ! Aurinkoa t.Annu

  • Mrs.V

   Voih, ne on hankittu Selected Femmeltä silloin aikanaan kun ne tuli! :/ Aleksanterinkadun liikkeestä löysin.

 • Tisku

  Moi Hanna, vuoden 2015 asujen postaukset ovat aivan ihania. Näistä saan kyllä hyviä vinkkejä itselleni vaikka olenkin sinua vanhempi. Kuvista käy hyvin selville miten esim. samat housut näyttävät aivan erilaisilta vaihtamalla kenkiä ja yläosaa. Kiitos todella hyvästä blogista. t. Tisku

 • Kirsi

  Moi Hanna!

  Nyt oli pakko laittaa kommenttia, vihdoin ja viimein useamman vuoden seuraamisen jälkeen. Olen itse sinua useamman vuoden nuorempi, mutta ihailen sinua ja tyyliäsi, olet upea! Osaat ihanasti yhdistellä vaatteita ja vaikutat todella jalat maassa tyypiltä. Toivon sinulle ja perheellesi kaikkea hyvää, kiitos ihanasta blogista!

  ps. toivon, että tulevaisuudessa olisin itse edes lähes yhtä upea kahden lapsen äiti ;)

  • Mrs.V

   Moi Kirsi!

   Kiitos kovasti, kun jätiti viestiä! Ihana kuulla sinusta! Todella otettu olen, että olen saanut sinusta seuraa jo monen vuoden ajan! Kertoo paljon ihmisestä, kun sanoo toisesta noin kauniisti. Joten valtavat kiitokset ja kaikkea hyvää sinulle. Kaltaisesi ystävällinen ja ihana nainen on varmasti upea, ilman lapsia kuin lapsi katraan kanssa <3

 • soff

  Vau näitä asuja! Olet niin upea nainen ja esimerkki siitä, ettei äidin tarvitse karsia tyyliään lasten myötä. Kiitos tästä blogistasi <3

  • Mrs.V

   Kiitos paljon. Upeus kun on katsojassa <3 Kiitos, että olet seuranani!

 • Tetuiil

  Hei, huomasin tässä että ylä ja oikeassa sivubannerissa pyörii epämääräisiä mainoksia: olet 1000 vierailija tai juuri sinut on valittu 1000e lahjakortin voittajaksi klikkaa linkkiä. Eli ettei vaan joku menisi klikkaamaan näitä epämääräisiä linkkejä! Päätin vain ilmoittaa!

  • Mrs.V

   Hei kiitos paljon infosta! Pistän viestiä eteenpäin ylläpidolle. Haluan ehdottomasti myös eroon noista epämääräisistä “bannereista”. Kiitos!

 • mmagic

  Näitä kuvia katsellessa huomaan että omaa silmää miellyttää kyllä erittäin paljon valkoiset farkut. Omistan itsekin yhdet, mutta jostain syystä ne päätyvät päälle vain harvoin. Minusta tuntuu että ne jalassa olen jotenkin paljon huomattavampi. Vaikka ei siinä luulisi niin paljon eroa olevan, onko päällä valkoiset farkut ja musta paita vai mustat farkut ja valkoinen paita :) Täytyy yrittää näistä kuvista inspiroituneena vetää sitä valkoista jalkaankin. Sinulla on kyllä aivan ihana tyyli!

 • erika

  Hei Hanna,
  Nyt kun kokoilet näitä vuoden outfit kuvia niin onnistuisiko samalla näyttää vaatekaapin parhaimmisto – eli ne monikäyttöisimmät jotka kuuluvat kaikkien vaatekaappiin?
  Mulla olisi tarkoitus karsia isolla kädellä vaatekaappeja siten että jäljelle jää hyvä ja laadukas pohja jota päivitellään vain pienillä piristyksillä. Eli siis että kaikki vaatteet mutta myös esimerkiksi takit ja kengät oppisin valitsemaan niin että joka tilanteeseen löytyy, mutta valikoima olisi minimissä ja tyyliltään kaikki olisi sellaista että kestää aikaa. Eli niin sanottu täydellinen vaatekaappi haussa :)

  • Mrs.V

   Moi Erika!
   OIkein hyvä postausidea! Vähän samantyylistä postausta itsekin tässä kaavailin kun pistin merkille näitä postauksia tehdessä, että mitä vaatekkappaleita käytin eniten. Tosin ikävä kyllä huomasin sen vuoden aikana myös, että Suomessa ja Kaliforniassa on niin erilainen ilmasto, että luottovaatteet ovat väistämättä eri… Toki muutamia samoja vaatekappaleita löytyy. Mutta alkuun saattaisit saada ainakin apua minun vanhasta postaussarjasta: Vaatekaapin kulmakivet! Niihin olen listannut minusta tärkeimmät kengät, takit, paidat, housut jne! :) Toivottavasti auttaa ainakin alkuun! :)

   • Mrs.V

    Piti vielä tarkentaa, että löytyy oikeanpuoleisesta valikosta nimellä Wardrobe cornerstones

    Kurkkasin ne nopeasti äsken läpi… Hieman ehkä mielipide muuttunut ja jotain lisäyksiä tekisin… Joten ehkäpä tästä inspitoituneena toteutan sarjan uudestaan +30 iällä! :)

    • Hansu

     Samaa mieltä! Hakusessa olisi toimiva vaatekaapi sekä helposti yhdisteltäviä vaatteita, asukokonaisuuksia. Blogisi on päivän piriste!

     • Mrs.V

      Kiitos paljon Hansu kun olet seuranani! :)

 • Ana

  Hatut sopii sulle tosi hyvin. asu 11 on kuitenkin lemppari – simple and chic!

  • Mrs.V

   Kiitos Ana! Mä pidän kyllä hatuista ihan huimasti! :)

 • H

  Siis olen pantannut tätä kommenttia liian kauan.
  Olet maailman tyylikkäin nainen! :)

  • Mrs.V

   Nyt on katsojassa <3 Kiitos paljon ystävällisyydestäsi!