CATEGORIES

Harmaat ylipolvensaappaat

28.2.2016

Ihastuin Stuart Weitzmanin Lowland-ylipolvensaappaisiin niin palavasti, että ennen muuttoa ostin vielä itselleni nuo Highlandit. Väriksi valitsin harmaan, sillä ajattelin sen olevan pehmeä vaihtoehto valkoisten, vaaleanruskean ja muiden hempeiden värien kanssa. Mutta kivasti ne tuovat mielenkiintoa ihan perusmustaankin asuun.

musta-asu grey over the knee-1673 musta-asu grey over the knee-1706 musta-asu grey over the knee-1732 musta-asu grey over the knee-1695 musta-asu grey over the knee-1754pictures by Kira Kosonen

beanie J.CREW
jacket FILIPPA K
sweater H&M
blouse BANANA REPUBLIC
pants H&M
shoes STUART WEITZMAN
bag CHLOÉ

Viikonloppu on sujunut aivan ihanissa merkeissä. Päivät on kuluneet lasten kanssa ulkoillessa ja leikkiessä (mikä sää!), mutta iltaisin olemme saaneet nauttia mieheni kanssa yhteisestäkin ajasta, kun pienet miehet ovat jääneet kotiin leikkimään tätien ja isovanhempien kanssa. Perjantaina kävimme mieheni kanssa katsomassa Cheekin Alpha Omega-kiertueen päätöskeikan Hartwall Areenalla. Olipa mahtava show! Erityisen mahtavaa oli nähdä suomalaiset niin innoissaan! Koko areena seisoi, huojui musiikin tahdissa ja lauloi mukana. Ei moni artisti Suomessa tuohon pysty – suomalaiset tai kansainvälisetkään. Se oli mahtava nähdä.

13 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • SatSa

  Millaine lesti noissa kengissä on? Itsellä hieman leveähkö kun tuo räpylä on, niin ei ihan kaikki sovi. Yleisesti ottaen hyviä merkkejä minulle on olleet esim. Gabor ja Clarks. Pitäisi toki sovittaa, mutta olen nettikaupan varassa…

  • Minusta niissä on mukavan leveähkö! Mutta esim highlandissa on kapeampi kuin lowandissa!

 • VMV

  Onks sulla muuten normikoko noissa, se mikä muissakin kengissä? Joku meinas, et puol koko pienempi menee- miten lie sitten eurokoot eroo jälleen.

  • Mä otin reilun koon. En nyt muista jenkkikokoa…Mutta vastasi EU40. Mutta suosittelisin kyllä kokeilemaan ekaksi jalkaan jos mahdollista!

 • VMV

  Jaa mää googlaillesssa löysin vaikka mitä, ja ilmeisesti taupeen vivahtavat näyttää nekin joissakin harmailta. Merkin eu-sivuilla ei harmaita ollu ko yhet (saapuessaan ne mainitut asvaltinharmaat)- voi kun ei tiedä, miten noi verrannollistuu! Ootko hollilla, onko Suomes sama tilanne kivijaloissa?
  Mikä sävy toi sun on virallisesti?

 • VMV

  Onko näitä harmaita myynnissä eri sävyisiä? Nettikuvissa joillakin on niiiiin kauniin vaaleat, ja omissa kuvissa noi näyttää asfaltinharmailta :D Sunkin kuvissa vaihtelee eri astein.
  Toisaalta noi tummemmatkin on kauniit. Mut miten hitossa joillakin näyttää henkäyksen harmailta? Vaaleneeko noi ajan kanssa? Vai onko se tosiaan pelkkä valaistuskysymys?
  Onko näitä nimenomaisia harmaita hihglandeja stokkalla sitte, tiedätkö valikoimista? Kenkäfriikissäkin kotimaassa pääsis joitakin vertomaan..

  • Ikävä kyllä en itse tiedä muiden myymälöiden valikoimista. Omani ostin jenkeistä siellä viime vuonna asuessani. Niitä on montaa eri sävyä ja harmaaseen taittuvia kaksi. Hiekanharmaampi ja sinisenharmaampi. Ne ovat mokkaa, joten nimenomaan eri valaistuksissa lievästi vaihtelevatkin sävyä. Minun on ne siniharmaat. Minun sävyni nimi on Charcoal. Olen joskus tehnyt oman postauksen aiheesta täällä:

   //www.idealista.fi/strictly-style/2016/01/current-obsession-highland/

   Minä nimenomaan tämän takia halusin päästä katsomaan näitä sävyjä livenä. Toivottavasti se Suomessa jossain onnistuu!

   • VMV

    Jenkkisivuilla sinisenharmaampi oli slate, se toinen charcoal?

    • Olen pahoillani. En osaa vastata tähän :/ En ikävä kyllä itse muista kuin tuon charcoal nimen :/

   • VMV

    Joo luin nää sun postaukset, jossakin muussa blogissa mainittiin useampiakin kausisävyjä (mm oliiviin taittava harmaa ja toinen, jolla oli erityinen sävynimi), mut nopean kuvahaun perusteella on vaikea arvioda- live on mokkanahan kanssa tosiaan paras. Eräänkin ruusunvärisen meikkilaukun kanssa oli käydä katumus..
    Tuolta Eurooppa-kaupasta mulle tulleet on livenä ehdottomasti sinisenharmaat (se kaupan ainoa harmaa), joissakin kaupoissa nimi on enkuksi pelkkä tummanharmaa. Charcoalilla kun hakee, löytää samansävyistä- mullon sit ilmeisesti nyt samat kun sulla. Mikshän ne pitää eri nimiä mannerten välillä… tekee copycattaamisen vaikeeksi.
    En vieläkään tajua, miten noi joissakin kuvissa näyttää niin _todella_ vaaleilta (eräälläkin Karadashianilla). :D vaikka ei noi mulla vielä käytössä niin monissa oloissa/ auringonshadeissa kuvattavina oo ollukaan. :D

 • Jasmin

  Todella ihanat nuo kengät, tuovat kivasti raikkautta asuun! Postausehdotuksena olisi kiva sellainen päivitetty versio vaatekaapin kulmakivistä? Nuorelle naiselle olisi nimittäin tosi hyödyllinen kun haluaisi että vaatekaapista löytyisi aina jotain ajatonta ja tyylikästä, eikä pelkkiä hetken trendejä:) ps. Hymysi on varma päivän piriste, kiitos siitä!

 • Aivan Ihanat saappaat, kyllä kelpaa noilla tepastella kohti kevättä!

 • Your outfits always looks really nice and classy