CATEGORIES

Harmaasta lämpöön

7.11.2017

Meidän perhe matkustaa tänään kohti Kaliforniaa. Viisihenkisen perheen pakkaushärdelli on ollut melkoinen. Tavaraa on taas ihan kamala määrä, kun kuukausi ollaan reissussa ja tähän aikaan vuodesta Losissakin on jo hieman vaihtelevammat säät. Mutta ai että miten ihana on lähteä. Ihan järkyttävä ikävä onkin jo siellä asuvia ystäviä.

beanie KN COLLECTION
scarf PEAK PERFORMANCE
pants SAMSOE & SAMSOE
shoes TIMBERLAND / saatu
coat ELLOS
bag CHANEL
fake fur pom pom ANDIATA

Vaikka meidän perhe vaihtaakin nyt lämpimämpään ilmastoon, eletään blogin puolella vielä hetki Suomen sääolosuhteissa. Olen kuvannut jonkin verran materiaalia varastoon, joten muutamia kylmemmän sään asuja on lähiaikoina silti luvassa. Rapakon toiselta puolen yritän tarjoilla teillekin aurinkoterapiaa kuvien kautta. Yritän myös tehdä listauksia mm. parhaista ravitoloista, asuinalueista lasten kanssa, tekemisestä Losissa lasten kanssa jne. Kuulen myös mieluusti teidän toiveitanne kommenttibokisssa.

ps.Kuinka ihana onkaan tuo vaaleanharmaa KN Collectionin muhkea pipo! Jotkut teistä saattavat muistaa, että kyseessä on ystäväni Katin oma hattumerkki. Hänen talvimallistonsa on täynnä mitä kauneimpia pipoja ja hattuja. KN Collectionin mallistosta löytyy upeat klassikot sekä kattava määrä poikkeuksellisen upeasti ja erityisosaamisella suunniteltuja hattuja. Kurkkaahan hetken mallisto – esimerkiksi Stockmann jälleenmyy Katin hattuja. 

5 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Katri

  Kovin on kivan näköisiä pipoja kyseisellä merkillä, mutta harmillista kyllä ei taida nettikauppaa kuitenkaan olla? Mieluustihan noita kävisi hypistelemässä, mutta kun lähimpään Stockaan on satoja kilometrejä… :D

 • Laura

  Turvallista matkaa teidän perheelle! Ja turvallista ja ihanaa reissua myös! :) <3 Pysykää turvassa!

 • i

  Oih ihanaa, että tulet antamaan paljon vinkkejä Losin suhteen. Olen vain käynyt siellä kerran, mutta tykästyin kyllä kovasti kaupunkin. Meillä on suunnitelmissa viettää 2-3 kuukautta jossain vaiheessa reissussa Kaliforniassa, joten vinkit ovat todella tervetulleita. Mikä on muuten mielestäsi paras ajankohta viettää parisen kuukautta siellä (aikeissa on myös jossain vaiheessa ajella Vancouveriin saakka)? Itse olen vain käynyt siellä joulukuussa (matkan pääkohde oli Hawaii ja sen lämpö), ja silloin oli kyllä hiukan kylmä varsinkin iltaisin. Mutta kesällä siellä on varmasti läkähdyttävän kuuma? Ihanaa reissua teille :)

 • Haidi

  Ihanaa lomaa teidän perheelle ja tsemppiä tavarapaljouden kanssa matkustamiseen! Nauttikaa auringosta ja ystävistä <3 ulkomailla asuvia yksilöitä kun ei koskaan näe liikaa.
  Ps. Miten kaunis oletkaan close up kuvissa pipon kanssa <3

 • Katriina

  Oot niin kaunis! Ihanat kuvat :)