CATEGORIES

Sateinen Pariisi

23.3.2018

Viimeiset Pariisin kuvat uunista ulos! Romantiikan pääkaupungissa satoi paljon, mutta iloksemme lämpöasteita oli parhaimmillaan jopa +16! Sehän oli suomalaiselle kuin kesä konsanaan. Nyt kun olemme kärvistelleet läpi kylmän talven toivotaan että tänä vuonna se kunnon kesä saapuisi Suomeenkin. Mekin kun olemme suunnitelleet viettävämme kesän pitkälti Suomessa. Heinäkuussa matkustamme koko perheen voimin pariksi viikoksi taas Arcachoniin serkkujemme kesätalolle, mutta muuten toivimme nauttivan kesäkeleistä Helsingissä.

beret KN COLLECTION
knit SOFT GOAT
pants ANDIATA
bag CHANEL
shoes LIDL

Insta-tarinoitani seuraavat kuulivatkin, että olen viimeaikoina innostunut taas uusista resepteistä. Tykkään tehdä kotiruokaa ja nyt tuttujen ja toimivien (katso tästä 40+ arkiruokaa) reseptieni lisäksi olen kokeillut paljon uusia. Rakastan risottoja, mutta jostain kumman syystä en ole sitä kotona ennen tehnyt. Nyt pari viikkoa sitten kokeilin tehdä risottoa ensimmäistä kertaa itse. Lopputulos oli niin hyvä, että olen sittemmin tehnyt jo neljää erilaista risottoa. Nyt on jo kokeiltu sahrami-, sitruuna-minttu-parsa-, tryffeli ja myskikurpitsarisottoa. Kaikki on syöty viimeistä riisinmurua myöten ja pienet poikanikin ovat hotkineet sitä innoissaan. Onhan se nyt lohturuokien aatelia – pitkälti voita ja parmesaania. :D Viikonloppuna jaan omat niksini risoton tekoon. Ihanaa viikonloppua kaikille!

Kuvat Metti Forssell

6 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Sari

  Hei, kiitos ihanasta blogista, josta saa ideoita! Ostosharkinnassani on nahkahousut, josta postasit ihan omana juttunaan aiemmin. Mutta kysyisinkin vielä hieman hoito-ohjeita eli miten hoidat niitä? Puhdistaminen kuulunee pesulan tehtäviin? Onko tullut polvipusseja ja miten kestävät ne on? Kiitos vastauksita jo etukäteen:)

  • Moikka! Hei minä olen tosiaan toistaiseksi pystynyt hoitamaan nahkahousujani tuulettamalla ja siivoamalla tahrat ihan vain lasten wet wipes liinoilla! :) Polvipusseja ei vielä ole tullut! :)

 • Onpas aivana ihana fiilis näissä kuvissa <3 Tykkään. Ja kyllä, todellakin suomeen on tulossa ihana, ihana kesä! Miten se nyt menikään… Kun on ollut jonkinlainen talvi niin on hyvä kesä, mutta en muista millainen sen talven pitikään olla ;)

  • Voi kiitos! Ja nyt tosiaan tuon vanhan uskomuksen / kokeman mukaan pitäisi tulla hyvä kesä, vaikkakin meteorologit povaavat ennätys kylmää kevättä :O :(

 • Haidi

  Täällä odotellaan jo risotto ohjeita! Mekin on kaverien kanssa tehty, mutta yksin ei ole vielä tullut tehtyä :) ne on kyllä ihan parhautta! ja täälläkin niin toivotaan kunnon kesää. Aurinkoa kiitos!

  • Hei ihanaa! Ylhäällä on! <3