CATEGORIES

Tunteikas ilta

10.4.2018

Eilen AVAn illassa näytetiin Siskot-ohjelman jakso, joka kertoi meidän elämästä, meidän perheestä, taustoistamme ja keskinäisestä sisarussuhteestamme sekä Kiran ja minun yhteisestä ammatistamme bloggaajina. Jaksossa nähtiin myös kolmas siskomme Nelli, äitimme, serkkumme Annika ja lapsuudenystäväni Minna. Kukaan meistä ei ole nähnyt jaksoa etukäteen, joten ilta oli meillekin eilen tunteellinen. Vasta eilen kuulimme ensikertaa esimerkiksi läheistemme vastaukset haastattelukysymyksiin. Kyllä siinä tuli jokunen kyynel tirautettua kun niin kauniisti he kuvailivat meidän perhettämme. Tuli siinä sormien välistä kurkittua ja naurettua kaikkia vanhoja lapsuus- ja nuoruusajan kuviakin, mitä emme tienneet muiden ohjelman tekoon toimittaneen.

Todella otettuja olemme, että Ivana Helsingin takana hääräävä supersiskopari Paola ja Pirjo Suhonen pyysivät meidät mukaan ohjelmaan. Heidän kanssaan oli hyvin helppoa ja luontevaa tätä tehdä ja herttinen miten kaunista jälkeä he ovatkaan tässä sarjassa tehneet. Ihanan erilainen konsepti, jonka visuaaliset elementit olivat ihan omaa luokkaansa. Miten kauniin muiston me tästä saammekaan perheellemme.

My outfit
college H&M
shirt H&M
trousers HUGO BOSS

Mini’s outfit
beanie CONVERSE
coat JACADI
shirt BEAU HUDSON
pants GUGGUU
shoes ADIDAS

Siskot ovat valtava voimavara. Miten suurta iloa se ajatus tuokaan, että olemme olleet niin onnekkaita, että pojillamme on samanlainen kallio jalkojensa alla. Teen mieheni kanssa kaikkemme, jotta voimme auttaa heitä luomaan läpimän, väkevästi rakastavan ja läheisen veljessuhteen toisiinsa. Siskonrakkaus on niin ehdotonta ja ainutlaatuisen kaunista.

Jakson kattoivat myös monet teistä. Instagramini sai todellisen viestiryöpyn eilen illalla. Olette tekin mahtava tuki ja voimavara. <3 Mikäli jakso jäi eilen katsomatta ja sen vielä hauat nähdä, on se katsottavissa Katsomo-palvelusta. Kiitos sadoista kauniista viesteistä.

16 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Laura

  Ihana jakso oli kyllä! :) yhdessä vaiheessa tarkistin kauanko on jäljellä eihän heti lopu, silloin sattui olemaan 17 min menossa ja olin ihan innoissani miten kauan jaksoa vielä on.. näitä olisi voinut katsoa enemmänkin ja pidempään! :) <3

  • Voi ihana olet! Kiitos kun katsoit <3 Ja kaikki kiitos Paola ja Pirjo Suhoselle. Todella ihanan konseptin he ovat luoneet ja visuaalisuus oli ihan omaa luokkaansa <3

 • Anna

  Hauskaa nähdä vähän linssin toiselle puolelle kulisseihin, ootte ihania! :)

  • Voi kiitos kovin <3

 • Ansku in Ireland

  Kiva kun linkkasit ton katsomo videon niin pääse näkemään teidän jakson täältä ulkomailtakin. Molemmat vaikutatte kyllä todella lämpimiltä ja aidoilta tyypeiltä. ❤️ Warm wishes and hope recuperation is going well!!

  • Hei ihana jos sielläkin näkyi! <3 Kiitos että näät meidät noin kauniisti ja kiitois voimien toivotuksista <3

 • Tiina

  Säästin teidän jakson “omaan aikaan” ja tänään katsoin sen omassa rauhassa, kun lapset olivat nukkumassa. Siitä välittyi kyllä rauha ja rakkaus. Sisaret ovat kyllä elämän tärkeimpiä asioita.

  Muistan kuinka ala-asteen opettajani antoi erittäin viisaan opin: “Seurustelukumppaneita ja ystäviä teillä tulee ja menee, mutta sisarukset pysyvät aina. Sisaret ovat teidän elämän pisin ihmissuhde. Vaikka olisitte naimisissa 40 vuotta, niin sisarussuhde kestää pidempään.”

  Tuon ajatuksen olen myös yrittänyt itse pitää mielessä. Siskoni on tärkeä tukipilarini ja sitä olen myös hänelle. Viime vuodet on olleet siskolleni ja koko perheelle todella vaikeita, mutta se on myös osoittanut kuinka suunnattoman tärkeitä sisarukset ovat. Vaikka miehet jättäisi ja pettäisi niin siskot pysyy aina <3

  • Voi miten ihana kuulla! Kiitos kun katsoit! <3 Ja tuo on juurikin se samainen asia mistä puhuimme monesti jaksoa tehdessä. Siskot ovat useimmiten se pisin suhde läpi elämän <3 Toivon kovasti, että pystyn auttaa omia poikiani luomaan erittäin läheiset ja lämpimät välit toisiinsa. Ja toivon suuresti, että vaikeudet teillä pian hellittävät, mutta yhdessä kaikesta selvitään <3

 • meow

  Katsoin ja oli todella ihana ”kertomus” teistä, vaikutatte koko perhe todella mukavilta ja läheisiltä :) Oli ikävää kuulla, että siskosi oli joutunut kiusatuksi lapsena, lapset osaavat olla ilkeitä.

  • Voi kiitos ihana kun katsoit! <3 Ja tosiaan, kouluajoille mahtuu monille jos jonkinmoisia ikäviä kokemuksia. Varmasti valtaosa joutunut kokemaan jotain hirveyksiä jossain muodossa. Surullista ja liian yleistä.

 • Tuuli

  Katsoin myös ohjelman ja voi että miten ihania te olette :) Itselläni ei ole ollut tiivistä perhesuhdetta (vaikka onnellinen perhe on muuten ollut :) ) joten tuo lämpö ja yhteen hiileen puhaltaminen oli niin kaunista katsottavaa <3 Olen jo kauan sitten päättänyt että omasta perheestäni tulee myös noin tiivis ja toivon todella että voin opettaa kahdelle tyttärelleni perheen arvon :)

 • Senni

  Ihanan rakkaudentäyteinen jakso teistä Kiran kanssa <3 Sai kyllä todella hyvälle tuulelle :)

  Pakko vielä samalla sanoa, että sun ja Metin podcast on kyllä ihan ehdoton lemppari! Niin ammattimainen, mutta samalla ihanan rento fiilis siinä :)

 • Kahden pikkuneidin äiti

  Hei Hanna, katsoin eilen jaksoa vedet silmissä! Olette aivan ihastuttavia Kiran kanssa ja teistä huokui rakkaus toisianne ja perhettänne kohtaan. Mieleeni muistui myös minun ja siskoni nuoruuden riidat ja vaatteiden “lainaukset”. Voi niitä aikoja!

  Olisi ihana katsoa teitä enemmänkin telkkarissa. Teistä huokuu lämpö ja ystävällisyys kotisohvalle saakka. Blogistasi on tullut selville niin sisäinen kuin ulkoinenkin kauneutesi, mutta tässä ohjelmassa hehkuit! <3

 • Mäkin juuri katsoin lähes loppuun, kunnes jumittui. Oli ihanan koskettava ja aito <3 Se jäi mietityttämään, miksei pikkusiskonne ollut mukana siten, että teitä olisi kolmisin haastateltu? Ihan mielenkiinnosta utelen :D

 • Sunshine

  Todella ihana jakso ja välittyi tänne asti perheenne välinen lämpö ja toisista välittäminen! Tehän vaikutatte ihan täydellisiltä :) Upeita esimerkkejä olette!

 • Emma

  Teidän jaksoa odotin innolla! Ja tosi hyvä mieli siitä tulikin, hyvä te ja taustatiimi! Ihailtavan kauniisti puhuitte toisistanne ja perheestänne. Teistä huokuu kyllä sellainen rauha ja vakaus, että ihanaa kun sitä näytätte muillekin. Positiivisella energialla sitä pisimmälle pääsee ❤