CATEGORIES

Tanssii tähtien kanssa

24.9.2018

hat KN Collection
knit FILIPPA K
dress ZARA
shoes ADIDAS
bag PRADA

Viikko sitten starttasi Tanssii Tähtien Kanssa-ohjelman yhdestoista tuotantokausi. En itse ole aiempina vuosina kovinkaan tarkkaan ohjelmaa seurannut, mutta sivusilmällä seurannut. Tämän vuoden tähdet saivat mielenkiintoni heräämään. Persoonina pidän erityisen paljon esimerkiksi Marja Hintikasta, Jaana Pelkosesta, Tuure Boreliuksesta, Lotta Näkyvästä sekä Pekka Poudasta. Ensimmäinen live-lähetys oli eilen ja vaikutuin osallistujista suuresti. Miten mahtavia tanssiesityksiä ja mikä määrä monilahjakkuuksia! Tästä tulee varmasti vielä mielenkiintoinen vuosi. Tosin noviisina yllätyin joidenkin parien tuomaroinnista. Tuomaripisteet olivat paljon alemmat kuin mitä olisin esimerkiksi itse kokenut että parit ansaitsivat. En toki ole tanssija enkä siitä syystä näe samaa mitä ammattilaiset, mutta henkilökohtaisesti olen sitä mieltä että esim. Tuure Borelius olisi ansainnut paremmat pisteet. Näin mietin monen parin kohdalla. Eilisen illan suosikkiesitykseni oli kyllä nyrkkeilijä Edis Tatlin ja Katri Mäkisen tango. Se oli tuomarienkin suosikki ja sen ylistyskuoroon liityn minäkin. Se oli vangitsevan intensiivinen veto ja vahvan Edisin sulavan tarkka liikehdintä oli mahtavaa katseltavaa. Kaiken kaikkiaan oli paljon erinomaisia vetoja jo heti ensimmäisessä live-lähetyksessä. Kaikki parit olivat minusta todella hyviä ja odotan innolla heidän kehitystään. Seurasitko sinäkin?

Kuvat Kaisa Turunen

11 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Maria

  Tuure Boelius, ei Borelius. Hankalahko sukunimi suomenkielisen suuhun, mutta joillain on.

  • Siis mä olen AINA jotenkin lukenut ja luullut, että siellä on R! Kiitos korjauksesta! Miten silmät voivatkin näyttää niin omiaan?!

 • kata

  Tanssii tähtien kanssa on aivan ihana ohjelma! Samaa mieltä sun kanssa Tuuren ja Anskun pisteistä. Mun mielestä myös Lotta ja Mikko olisivat ansainneet paremmat pisteet. :-) Pekka ja Jutta yllättivät positiivisesti ja heidän esityksessä oli myös musiikkivalinta oikein onnistunut! <3 Odotan tosi paljon uusia jaksoja, varmasti tulee viihdyttäviä esityksiä ja tiukka kilpailu!

  • No eikö! Mä olen aivan samaa mieltä! Ja itse pidin myös hurjasti Maria Hintikan energisyydestä ja iloisuudesta. Myös sähäkkä ja sulavaliikkeinen Jaana ihastutti! <3 Mutta että miten mieskokelaat yllättivät heti ekassa jaksossa!

 • Hanna

  Seuraan todellakin! Ja olen katsonut kaikki aiemmatkin kaudet. Harrastan itse tanssia (en tosin kilpatanssia) joten siksikin kiinnostaa. Olisin odottanut tältä kaudelta enemmän uudistuksia. Esim tuomarit olisivat voineet mennä kaikki vaihtoon. Suomesta löytyy kyllä muitakin todella ammattitaitoisia tanssin asiantuntijoita.

  • Ymmärrän hyvin, että jos jotain on seurannut noinkin pitkään niin alkaa kaivata jo freesausta! Mutta upeat oli tähtioppilaat! <3

 • Hanna

  Taso on kova ja erityisesti ilahduttaa lupaavat miesoppilaat. Edis oli huiman hyvä, Hannes koskettavin. Ihana tanssin syksy tulossa!

 • Hanna

  Taso on kova ja erityisesti ilahduttaa lupaavat miesoppilaat. Edis oli huiman hyvä, Hannes koskettavin.

  • No kyllä! Oli todella hyviä tanssijoita tänä vuonna!

 • Eltsu

  TTK:ssa tuomarien pisteytykset menee aina samaa kaavaa. Alkuun onnetaan kutosta ja seiskaa, loppuvaiheessa parempia pisteitä. TTK on mielestäni myös mukava ohjelma, mutta mielestäni se olisi pitänyt lopettaa jo muutama kausi sitten. Sama pätee Vain Elämään ja moneen muuhun formattiin. Pieni tauko, ja formaatin uusiminen vaikka muutaman vuoden päästä olisi paikallaan.

  • Ymmärrän hyvin, usein moni formaatti kaipaisi raikastusta. Itse en ole seurannut aiempia kausia tarkkaan niin minulle tämä tippuu ihan tällaisenaan :D Ja ymmärrän hyvin että annetaan alkuun huonompaa ja halutaan ns. se kehityskaari tarinaan, mutta mielestäni siellä oli suorituksia jotka saivat selvästi huonommat pisteet kuin esimerkiksi minusta hyvin samanarvoinen esitys. Mutta kuten todettu, minähän olen täysi maallikko :D