CATEGORIES

Uudet ylipolvensaappaat

17.1.2016

Hankitalistani kärjessä komeilee edelleen se klassisen ajaton kamelitakki. Sille on tarkat kriteerit eikä niitä vastaavaa ole vielä löytynyt. Haluan takille pitkän iän, joten vaatimuksistani en halua tinkiä. Mutta hiljattain ostin vaatekaappiini jotain muuta, mitä sinne kaipasin. Suomessa käydessäni heitin muutaman vanhan kenkäparini pois. Yksi rikkinäinen pois heitetty pari oli korottomat nahkasaappaat, jotka olivat käytännöllinen pari kaupungissa asuvalle äidille. Instagramissa ja Stockmannilla olen ihaillut Stuart Weitzmanin mokkasaapasvalikoimaa. Koska kyseessä on jenkkimerkki (eikä kokoani enää Stockmannilla ollut), päätin jatkaa etsintöjäni Amerikassa. Onneksi ne myös merkin omasta liikeestä löysin. Hinta oli kutakuinkin sama, kuin Suomessa.

stuart weitzman-9765TITLE stuart weitzman-9779 stuart weitzman-9782 stuart weitzman-9774

Korottomat saappaat ovat käytännölliset Suomen säissä, mutta vielä enemmän niistä saa käyttöä, kun ne yltävät yli polven. Ylipolvensaappaat lämmittävät mukavasti kevään saapuessa mekkojen, kuin sortsienkin parina. Täällä aion parittaa kengät sortsien ja pitkän villaneuleen kanssa. Hankin ne mokkanahassa, koska pidän materiaalin pehmeästä vaikutelmasta. Mustat ylipolvensaappaat kiiltonahkaisina saattaisi liian helposti tuoda mieleen välähdyksiä Pretty Woman-elokuvasta. Näillä jaksaa kärrytellä pitkin Helsingin hyiseviä katuja, kunhan kadut taas kuivuvat notkuvien lumikinosten jäljiltä.

8 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Anna

  Oletko tsekannut Maxmaran kamelitakit? Ovat ikiklassikkoja…

  • Mrs.V

   Kiitos paljon! Sama maku :) Niiden eräs yksilö onkin ollut kiikarissa jo pidemmän aikaa. Heillä ei vain ollut kokoani enää tänä talvena kun kävin ja täällä suunanssa takki maksaa yli tuplat! :/ Mutta katsotaan jos vaikka vielä myöhemmin kevättalvella tulisi lisää kokoja…

 • Jenski

  On kyllä upeet :)

 • Hey you – noi on ihanat!

  Itselläni on vastaavat & Other Storiesin -saappaat sekä Ûteriquen sinisessä värissä. Hyvä ostos niin jaloille, silmille kun sitä pakkastakin ajatellen. Vaikka Pariisissa ei ole nii hyytävää mitä Suomessa, on saappaat täälläkin paljon mukavampi laittaa jalkaan mekon kanssa kuin esimerkiksi nilkkurit.

 • Mikaela

  Aah noi on täydelliset!

 • -S

  Mikä tuo ihana neule on? Näyttää sellaiselta johon mukava kietoutua pakkaspäivinä :)

 • Oi noi on mun unelmien kengät <3
  Pohkeisiin asti ylettyvän kamelitakin löysin river islandista ennen joulua. Tsemppiä sulle sen täydellisen etsintään!

 • Oi vitsi, aivan ihanat ylipolvensaappaat olet kotiuttanut ! :) noilla kelpaa kyllä kipitellä pitkin helsinkiä. Todella upeat!