CATEGORIES

Joulu

28.12.2015

Toivottavasti teillä kaikilla oli ihana ja levollinen joulu? Meillä vietettiin juhlapyhää rauhallisesti perheen kesken, vaikka meitä hieman pöpöt vaivasivatkin. Joululahjojen joukossa oli silmätulehdusta, kuumetta, kammoyskää ja epämiellyttävää räkäisyyttä, mutta vaikka sairastelu uuvutti, ei se meidän joulua haitannut. Olin jo ennen Suomeen tuloa varma, että pitkä lentomatka ja ilmaston raju muutos saa meidät kaikki vielä petipotilaiksi ja niinhän siinä kävi. Täten sairasteluun oli henkisesti varautunut eikä se niin harmittanut. Kaikesta huolimatta meillä oli ihana joulu rakkaimpien kesken.

joulu2015-1352text

Jouluaaton iltaa vietimme äitini luona, minne saapui tänä vuonna joulupukkikin. Nuorimmaisen suhde parrakkaaseen kaveriin oli odotetun viileä, mutta meidän esikoinen oli yllättävän reipas pikkutonttu! Riemun ja jännityksen sekavin tuntein pukki otettiin vastaan, minkä jälkeen esikoiseni lauloi pukille ja auttoi jakamaan lahjatkin. Syliinkin uskalsi kiivetä kuvaa varten! Voi sitä riemua, kun pukinkontista sai kaivaa itselleen ja pilkkuveljelle lahjapaketteja. Totesi vielä pikkuherra illan päätteeksi: Se oli tosi kiva se joulupukki, kun se toi mulle niiiiiiin niiiiiiin paljon lahjoja.

Kyllä. Meiltä löytyi paljon kilttejä lapsia <3

joulu2015-2342tahti
joulu2015-2322
joulu2015-2364
joulu2015-2366

Kunhan tästä meidän perhe tervehtyy, saan blogin kulkemaan normaalisti näin juhlapyhän hektisyyden jälkeen. Ikävä tännekin jo, vaikka uuvuttavan aikaerotaistelun ja sairastelun jälkeen teki pieni postaustauko ihan hyvää. :) Nyt iloisesti kohti uutta vuotta! :)

8 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Maria

  Pakko sanoa vähän tämmönen erilainen kommentti, mutta ihanan aidon näköinen joulupukki teillä! :) tahtoo nykyään moni olla niin teennäisen näköisiä “muovinaamoja”, niin tämä pisti heti silmään :D

  • Mrs.V

   Tiedätkö oli ihan loistopukki! Oli ajoissa, huomio lapset ihanasti ja huumoriakin riitti! :)

 • Satu

  Hei.

  Blogiasi jo pidemmän aikaa lukeneena voisin väittää,että olet raskaana :)? Hitsi susta hehkuu samalla lailla kuin ennen semmonen onni. Ei sitä vaan voi kuvailla.

  Itsekin olen siis parin lapsen äiti :)

  Jos näin on – paljon onnea <3 Jos ei ja metsään meni niin hehkut kyllä todella!

  Ihania aikoja Suomessa ja kaikkea hyvää ensi vuodelle!

  Olet niin suloinen. Pidä itsesi aina tuollaisena, luonnonlapsena!

  Satu xoxo

  • Mrs.V

   Kiitos, että näet minusta onnen hohkaavan, koska onnellinen koen olevani, Mutta voin myös suoraan vastata, että en ole raskaana.
   Kolmas on toiveissa kyllä, mutta ei ihan vielä. Kroppa ja mieli tarvitsevat hetken hengähdyksen raskauksista.
   Itselleni asia ei ole enää herkkä aihe, mutta ihan tulevaisuutta ajatellen suosittelen lukemaan postaukseni: odota 9kk.
   Tämä kysymys/oletus saattaa olla joillekin todella arka paikka.
   Jos meillä joskus iloisia uutisia vielä suodaan, niin kyllä minä niistä ilmoitan, kun aika on. :) Onnea ja iloa uuteen vuoteen sinne myös! :)

 • Eii miten ihania joulukuvia :) Kiran snapista näkikin jo aattona vähän fiiliksiä ja teillä näyttää olleen kyllä ihana Joulu! Täälläkin joulu meni flunssassa, mutta pikkuhiljaa parempi ja uusi vuosi toivottavasto sujuu terveenä! :D

  • Mrs.V

   Kyllä! :) Ihanaa oli sairastelusta huolimatta! Ja ihanaa, että sielläkin meni hyvin samasta vaivasta huolimatta! :) Ja ah – sanopa muuta! :/

 • Pikaista paranemista!

  • Mrs.V

   Kiitos kovasti! :)