CATEGORIES

Grand Mosque

27.1.2015

Viimeisiä päivä viedään Abu Dhabissa! Huh, miten aika rientää! Täällä on riittänyt menoa ja meininkiä. Päivät ovat olleet niin pitkiä ja toiminnan täyteisiä, että kun lapset on saatu yöunille, on sitä itsekin simahtanut melkein välittömästi. Kun voi viimein rojahtaa sängylle katsomaan päivän kuvasaldoa, silmäluomet painavat tonneittain enemmän, kuin se koko päivän mukana kiikutettu järkkäri valtavilla linsseillään. Materiaalia on ihan älytön määrä, mutta vielä en ole ennättänyt niitä käsitellä muutamaa kuvaa enempää. Noutaja on tullut ja vienyt…

Tänään rutiininomaisen poolipäivän jälkeen suuntasimme Sheikki Zayedin moskeijaan. Oli yksi kauneimmista ja vaikuttavimmista rakennuksista, mitä olen ikinä nähnyt. Otin paikasta kuvia varmasti monia satoja. Jos teillä on mahdollisuus kyseisessä moskeijassa vierailla, suosittelen suuresti. Sanoinkuvailemattoman upea nähtävyys…

sheikhzayedmosque-6206

Kyllä. Ja tämä kuva oli vasta esimakua. Muistikortti on täynnä toinen toistaan lumoavampia kuvia tästä valkoisesta täydellisyydestä. Kunhan vain ennätän kuvat käsitellä, luvassa on kattava postaus upeasta Sheik Zayedin moskeijasta. Suorastaan sanattomaksi veti. Kamera sen sijaan sai laulaa.

9 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Jenski

  Ihanan näköistä. :) Voiko siellä muuten kuvata ihan vapaasti? Että esim. uskonnollisia paikkojakin pääsee kuvaamaan? :)

 • Jaana

  Taidettiin vierailla moskeijassa samana päivänä. :) Mielettömän kaunis paikka! Pukeutumista valvottiin kyllä todella tarkkaan. Matkaseurueeni sai vahdeilta huomautuksia ennen moskeijan alueelle menoa, koska ranteet näkyivät sekä neuletakista kuulsi aavistuksen iho läpi. Onneksi päästiin kuitenkin kaikki sisään, kun ystävällinen opas lainasi takkia kaverilleni.

  • Mrs.V

   Voi että! Harmi, ettei meidän tiemme kohdanneet! JA KYLLÄ! Todella tarkaan. Minäkin kun olin niin tarkaan etukäteen vaatteet valinnut, että olisin varmasti heidän tapojaan kunnioittava, mutta minua ei mainttu myöskään päästää sisään kun pserosta kuulsi ihan vähän läpi! Onneksi mun isolla pääshaalilla sain pelastettua tilanteen, vaikka vartija ei meinannut ensiksi antaa edes mahdollisuutta. Loppu hyvin, kaikki hyvin. Piditkö muuten? Minä olin ihan totaalisen vaikuttunut paikasta! :)

 • On se kyllä käsittämättömän upea!! Ensimmäisen kerran siellä vieraillessa en päässyt sisään koska sääret hieman vilahtelivat hameen raosta, pää ja hartiat oli kyllä suojattu. Mutta nyt uudemman kerran marraskuussa siellä tarjottiin burkhan tyylisiä kaapuja vierailijoille… Itse olin toki tällä kertaa varautunut :)

 • Uskonnolliset rakennukset on kylla usein henkeasalpaavan kauniita, kuten tamakin. Intian ja Nepalin temppelit ehka vaikuttaneet muhun eniten. Nykissakin aikamoisia kirkkoja, taytyykin joskus lahtea niita kuvaamaan.

 • Joskuuu

  Toi on kyllä niin upea paikka! Odotan sun ottamia kuvia innolla!:)

 • Hanna-K

  Upealta näyttää! Odotan jo innolla kaikkia Abu Dhabi postauksia :)

 • Sarinna

  Juttuvinkki tuli mieleen. Yle uutisoi, että ihminen ostaa 20 kiloa vaatetta vuodessa kun kolmellakin vaatekerralla pärjäisi. Mitkä mielestäsi olisi nuo kolme vaatekertaa? Tästä voisi jättää pois urheilu- ja kotivaatteet, mutta mitkä olisi ne kolme vaatekertaa, joilla pärjäisi esim. töissä.

 • Näitten sneakpeak kuvien perusteella tulossa on kyllä ihan mielettömiä kuvia kyseisestä paikasta! Innolla odottelen :)