CATEGORIES

Paras aurinkosuoja

23.3.2019

*Kaupallinen yhteistyö Be3:n kanssa*

Olen ehdottomasti aurinkoihminen. Saan hurjasti voimaa pitkistä ja valoisista päivistä sekä auringon pehmeästä syleilystä, joka hiljalleen päivettää ihoa lämpimempiin sävyihin. Rakastan kevättä ja kesää. Kuin kissa kuumana kesäpäivänä, minäkin hakeudun usein sinne, minne auringonsäteet lempeästi laskeutuvat. Tuntuu, että jokin sisälläni janoaa sitä. Olen aina nauttinut auringossa oleskelusta. En ole se, joka hakeutuu aurinkovarjon alle lukemaan (vaikka nyt siitä ajoittain haaveilenkin), vaan minut löyttää altaasta ilakoimasta lasteni kanssa. Vaikka aurinkoa rakastankin niin samalla tiedostan sen monet vaarat. Tällaiselle auringon rakastajalle on erityisen tärkeää pitää hyvää huolta aurinkosuojasta. Siksi olen myös läpi elämäni ollut erittäin kova aurinkosuojilla läträäjä. Olen nauttinut auringossa oleilusta niin paljon, että olen vuosien saatossa kehittänyt ihan omat rituaalini suojakertoimien levitykseen aurinkolomilla. Minulla on ollut tapana aloittaa loman ensimmäisinä päivinä korkeilla kertoimilla (30-50) ja loppulomaa kohden siirryn yleensä hieman kevyempiin kertoimiin (20-30). Se on toiminut minulla hyvin, enkä onnekseni ole hyvän suojautumisen ansiosta koskaan palanut.

En ole perinteisten aurinkorasvojen suosija. Olen aina pitänyt enemmän öljymäisemmistä aurinkosuojista. Öljy koostumuksena tuntuu kosteuttavan ihoa paremmin, se jättää ihon pehmeämmäksi, levittyy helposti ilman valkoisia jälkiä ja saa ihon heti hehkuvan näköiseksi. Viime kesänä tutustuin siskoni Kiran kautta uuteen aurinkosuojasarjaan nimeltä Be3. Jotkut teistä saattavat muistaa spontaanin tuotehehkutukseni IG-tarnian muodossa viime kesän Ranskan-matkaltamme. Be3 on uusi aurinkosuoja Italiasta, mikä on helposti levittyvä, kevyt, ei tahmainen ja erittäin hyväntuoksuinen kuivaöljy (aavistus kookosta ja vaniljaa). Sen lisäksi se on innovatiivisen monipuolinen tuote progressiivisen suojakertoimen ansiosta. Tuotetta suihkutettaessa ihon pinnalle muodostuu läpinäkyvä suojakerros. Jos tuotetta suihkautetaan toisen kerran kolmen minuutin kuluessa, jää toinen kerros ensimmäisen kerroksen päälle ja luo voimakkaamman suojan auringon säteilyltä.

Tässä innovatiivisessa tuotteessa on siis peräti kolme aurinkosuojaa samassa pullossa. Progressiivisessa kuivaöljysprayssa on kolme vahvuusastetta: ensimmäisellä levityskerroksella suojakerroin on 20, toisella 30 ja kolmannella jopa 50. Samaa sprayta voi käyttää sekä kasvoille että vartalolle. Kehon herkimmät kohdat, kuten kasvot, olkapäät ja dekolteen, olen itse suojannut korkeammalla suojakertoimella (50), kun taas esimerkiksi jaloille on riittänyt matalampi suoja(20). Tehokkaan aurinkosuojan lisäksi Be3 tuotteet ovat kaikki dermatologisesti testattu, eivätkä ne sisällä nikkeliä eikä parabeeneja. Tuotteet ovat vedekestäviä, ne sisältävät kosteuttavaa jojobaöljyä, ihoa pehmentävää avokadoöljyä sekä ihovaurioita ehkäisevää e-vitamiinia.

Meidän lomapäivät ovat alkaneet aurinkosuojan lisäyksellä jo huoneessa, jonka jälkeen siirrymme aamupalan kautta altaalle. Suojaa lisäämme monta kertaa päivän aikana, erityisesti uimisen jälkeen.

“Tää tuoksuu ihan karkilta!”

Sanoi neljävuotiaani kun suojaa levitin.

Sarjaan kuuluu myös herkälle iholle tarkoitettu sininen pullo, joka sopii erityisen hyvin lapsille. Suojakertoimet lisääntyvät samaan tapaan levityskerroilla, mutta suojakertoimet ovat 50, 50+ sekä 50++. Tuote on spray-pullon sekä kevyen koostumuksen vuoksi niin äärimmäisen helppo levittää, että siitä muodostui nopeasti suosikkini. Huonosti paikallaan viihtyvien lasten suojaaminen käy ripeästi, helposti ja on jopa lasten mielestä hauskaa! Yleensä kun korkean suojakertoimen sisältävät tuotteet ovat raskaita, paksuja ja huonosti levittyviä, tämä on kaikkea muuta! Paras +50 tuote ylivoimaisesti!

Ja mitkä ovat ne kohdat, jotka usein saavat eniten aurinkoa ja näin ollen niihin kannattaa lisätä +50 suoja?

Otsa
Poskipäät
Nenänpää
Lyhyttukkaisilla korvanlehdet
Decoltee
Yläselkä
Niska
Hartiat
Jalkapöydät

Aurinkosuojien lisäksi valikoimasta löytyy myös after sun, joka suojien lailla on kevyessä spray-muodossa ja on myös hyvin kevyt levittää. Aktiivisten ainesosien yhdistelmä rauhoittaa ja vähentää ihon punoitusta auringossa olon jälkeen. Viilentävä spray sisältää mentolia, joka virkistää samalla kun aloevera tekee ihosta tasaisen, silkinpehmeän ja kosteutetun.

Mikäli keväällä päiviä tulee vietettyä auringon alla, olipa se sitten koti-Suomen kevättalvihangilla tai pienellä aurinkolomalla, niin tässä minun aurinkosuojasuosikkini. Be3:n tuotteita myyvät apteekit sekä Sokos-tavaratalot ja niistä voi lukea lisää täältä.

6 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Emppa

  Hei, tuotesarja vaikuttaa aivan loistavalta. Mikä on suihkepullojen menekki, kuinka monta pulloa varasit teidän perheelle lomanne ajaksi ja riittivätkö ne hyvin ?

  • Hanna Vayrynen

   Meitä oli 3 aikuista (isäni mukana) sekä kolme lasta. Tosi tunnollisesti lisäsin aina pitkin päivää. Varasin 6 pulloa (3 keltaista ja 3 sinistä) ja kaikki kolme keltaista menivät sekä 1 sininen kokonaan! Jäljelle jäi 1,5 sinistä pulloa!

 • Heli

  Täydellinen ajoitus tälle postaukselle, kiitos! Ollaan menossa koko perhe ensimmäiselle etelän lomallemme ja olen ollut vähän hukassa näiden rasvojen suhteen, kun monet rasvat, jotka imeytyvät ihoon, sisältävät monia ihmiskeholle haitallisia aineita, ja monet luonnonkosmetiikan tuotteet sitten taas jäävät valkoiseksi kalvoksi tai levittyvät huonosti. Näitä siis haen apteekista testattavaksi!

  • Hanna Vayrynen

   Ihana kuulla että oli ajankohtainen! Kerrohan hei minulle sitten kokemuksesi? <3

 • Marita

  Täytyy sanoa että todella onnistunut kampanja ja kuvat! Oikein huokuu semmoinen lapsuuden aurinkorasva tuoksu! Hankala selittää mutta semmoinen fiilis jäi! ? insta stories paras oli ehdottomasti viimeinen kun laitoit teidän pojille rasvaa, todella suloinen <3 onko hattu muuten vanha vai tämän kevään mallistoa? Oikein rentouttavaa loman jatkoa Teille! ?

  • Hanna Vayrynen

   Voi ihana kuulla! <3 Kiitos paljon! Ja tosiaan pyrin tekemään kaupallisia yhteistöitä omien ehdottomien suosikkituotteiden kanssa - tämä on sellainen, joten ihanaa jos välittyi! <3 Hattu on ikävä kyllä jo monta vuotta vanha, mutta niitä varmasti on samanlaisia! :) Kiitos <3