CATEGORIES

Hanko staycation

25.10.2019

*Vitamin Wellin Pr-matka*

Viimeiset seitsemän vuotta oma kroppa tuntuu olleen lainssa. On kannettu elämää sisällä, pidelty toivottua lasta vihdoin sylissä ja laskettu rinnalle ruokailemaan lapsi toisensa jälkeen. Ennen lapsiani juoksin paljon. Juoksin 10 kilsan lenkkejä parhaillaan jopa kuusi kertaa viikkoon. Lasten myötä on ollut hyvä jos olen käynyt kunnon lenkillä edes kerran kuussa. Onneksi meidän aktiivinen arki on sen verran touhukasta, että hyötyliikunta pitää edes jotenkin rakastamani juustot ja viini-illat poissa vyötäröltä. Nyt kuitenkin olen huomannut, että se kuluttavin pikkulapsiarki alkaa helpottaa. Minun ei tarvitse olla koko aikaa syöttämässä, pukemassa ja vahtimassa – vaan aikaa jää enemmän itsellekin. Sen myötä olen alkanut lisäämään taas omia liikuntahetkiä. Josko hiljalleen olisi aika saada oma keho takaisin. Siksi olen IG-tarinoiden puolella ystäväni ja personal treiner Heidin kanssa jakanut muutamia helppoja ja matalan kynnyksen kotitreenejä. Ehkä siellä on joku muukin tämän elämänvaiheen pyörteissä, joka haluaisi vaan päästä aloittamaan oman treenin jostain.

Jokin aika sitten sain kutsun Vitamin Wellin järjestämälle yhden yön pr-matkalle Hankoon. Heillä on usein todella ihania tapahtumia, mutta suureksi harmikseni harvemmin pääsen niihin osallistumaan oman aikataulun hektisyyden takia. Viimeksi pääsin mukaan heidän järjestämälleen laskettelureissulle Talman Hiihtokeskukseen. Se oli ihan super ihana päivä ja yksi kivoimpia pr-tapahtumia ikinä. Nyt yritin pitää kiinni siitä, että tänne pääsisin ja onneksi sain sen järjestymään mieheni jäädessä kotiin poikiemme kanssa. Ohjelma oli täynnä energisoivaa liikuntaa sekä mieltä ja kehoa hemmottelevia hetkiä.

Heti Hankoon saavuttuamme vaihdoimme lenkkikamat päälle ja lähdimme kevyelle lenkille sekä treenaamaan juoksutekniikkaa. Juuri sitä mitä olen itse kaivannut! Haluaisin päästä taas juoksemisen makuun ja tässä saatiin paljon hyviä liikkeitä hyvän juoksuasennon löytämiseen.

Siellä missä koira, siellä Kriselda <3

Mähän sanoin että olin innoissani reissusta :D

Väyrynen ja Toivola näyttävät olevan perillä juoksutekniikasta.

Lenkillä saatiin mukavasti hiki pintaan, minkä jälkeen oli erityisen ihana siirtyä Hanko Span puolelle. Käytiin lämmittelemässä höyrysaunassa, pulikoitiin poreammeessa ja naurettiin Snapchatin babyface-filttereille sekä päästiin kaikki vielä nopeaan päähierontaan. 

Olo oli hieronnan jälkeen niin raukea, että mieli teki kömpiä lakanoihin samoin tein. Kävimme kuitenkin vielä päivällisellä Hotelli Regatan omassa ravintolassa, mutta nopeasti ruoan jälkeen tuli monille noutaja – minulle mukaan lukien. Simahdin sänkyyn miltein välittömästi.

Alkuruoka
Paahdettuja porkkanoita ja hollandaise-kastiketta

Pääruoka
Kantarellirisotto

Jälkiruoka
Omenapiirakka

Seuraavana aamuna herätyskello soi 7:00. Jo 7:15 alkoi rentouttava flow-jooga hotellimme Merisalissa. Vaikka vielä aloittaessa väsytti, niin tunnin puolivälissä olo oli hyvin energisoitunut. Todella ihanaa aloittaa aamu joogalla. Minullakin oli herätessä selkä hieman jumissa, mutta venyttävät harjoitukset saivat solmut aukeamaan.

My feeling on most mornings. :D
No ei vaisinkaan – olen aamuihminen. Iltaisin on enemmänkin tuo olo :D

Lempeän joogahetken jälkeen kävimme syömässä aamupalan, minkä jälkeen suunnattinkin jo takaisin Helsinkiin. Oli aivan ihana ja energisoiva minibreikki Hangossa. Valtavan iso kiitos Vitamin Wellin porukalle aivan ihanan tapahtuman järjestämisestä. Kohti Helsinkiä lähti erittäin raukea ja rentoutunut joukko naisia <3

Kiitos upeista kuvista Wilhelm Öhman

6 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Susse

  Näyttipä huikean ihanalta reissulta..Olen kade! :)
  Energistä päivää tänäänkin

  • Hanna Vayrynen

   Tämä oli kyllä poikkeuksellisen ihana reissu! Teki todella hyvää ja sain ihan uuden kipinän heti aamusta alkavaan sporttailuun <3 Sinne myös! :)

 • Haidi

  Vaikuttaa kyllä niin rentouttavalta hyvän olon reissulta! Ja Hanko on paikkana muutenkin ihana :) yin jooga on oma lempparini. Ihana aamusta tai illasta vain vaihtaa asennosta toiseen ja antaa kehon herätä!

  • Hanna Vayrynen

   No siis tämä oli ensimmäinen kertani, mutta ei varmasti viimeinen! Maaret Kallio kuulema järjestää tuolla myös pariskuntien rakkausleirejä – sellaiselle musta olisi ihana mennä! :D MIes ei tosin ole ihan on board :D

 • Vakkarilukija

  Hei,
  Ensinnäkin kiitos inspiroivasta blogista! Nyt olisi postaustoive aiheesta, jossa sinä olet varmasti expertti. Nimittäin poikien lahjat. Pojille on tosi vaikea keksiä lahjoja. Tulossa on kyläilyreissuja. Olisi kiva viedä tuliainen perheen poikakatraalle (samaa ikäluokkaa kun teidän pojat). Miten voikin olla niin vaikea keksiä lahjaa / lahjoja pojille. Nyt kaivataan vinkkejä ja ideoita!

  • Hanna Vayrynen

   Voi kiitos paljon! <3
   Henk. koht itse suosin nykyään lahjakortteja koko porukalle!
   Esim lahjakortti rushiin, hoplopiin, flamingoon, duudsonit parkiin tai superparkiin! :)

   Jos kuitenkin haluaa ostaa jotain mistä saa lapselle paketin:

   No tällä hetkellä kiinnostelee:
   3-vuotias: Poliisi ja ambulanssi autot ja rekvisiitta
   sekä aina Futisasut. - meidän pojat fiilistelee hurjasti :D
   Brion puujunat

   5-vuotias: Nerf-pyssyt (tämän tsekkaisin eka vanhemmilta:D)
   sekä aina futisasut

   7-vuotias:samat Nerf-pyssyt
   Tech Deck-sormiskeitit (edullinen - 5e luokkaa)
   Kaupan kassoilla myytävät app store lahjakortit
   Sekä aina futisasut

   Toivottavasti tästä oli apua? :)