CATEGORIES

Ensimmäiset yöt uudessa kodissa

2.2.2020

Torstaina oli muuttopäivä. Meillä oli vanha asuntomme tammikuun vikaan päivään asti, mutta uuden kodin avaimet saatiin jo muutama viikko sitten. Täten olemme tehneet muuttoa hiljalleen jo parin viikon ajan. Aina kun olemme menneet talolle käymään olemme vieneet jotain mukanamme. Mutta mikä siinä onkaan, että aina se pieni hetki juuri ennen muuttoa tuntuu kaikista vaikeimmalta? Olemme muuttaneet mieheni kanssa usein, joten tämä ei yllättänyt. Vaikka muutto on iloinen ja toivottu, aina se haikeus iskee ja tehtävä tuntuu hetken mahdottomalta. Muutto on aina kova stressipiikki. Kuitenkin hyvin nopeasti sen jälkeen kun kaikki omaisuus on saatu uuteen kotiin alkaa taas helpottaa. Niin kävi tälläkin kertaa <3

Jollain tapaa jopa pidän muuttamisesta. Onhan se ollut miehelleni ja minulle jopa elämäntyyli hänen jalkapallouransa takia. On ihanaa saada vaihdosta tuttuun ja turvalliseen, kasvattaa omaa mukavuusaluetta ja koetella omaa sopeutuvuutta muutokseen, mitä elämä loppujen lopuksi on. Ainut pysyvä asia elämässä kun on muutos. Muuttojen takia olemme muutamien vuosien välein käyneet läpi ja karsineet tavaraa säännöllisesti, joten hirveitä määriä turhaa ei ole ehtinyt kerääntyä – toki sitäkin aina on. En itse tykkää yhtään elää muuttolaatikoiden seassa. En pysty keskittymään mihinkään sekasorron keskellä. Täten pyrin hoitamaan muuton aina mahdollisimman nopeasti ja saada kaiken nopeasti paikalleen. Niin tein tälläkin kertaa. Vuorokauden sisällä muuttopäivästä jokainen muuttolaatikko oli purettu paikalleen.

Kuraeteinen

Kotimme on kuitenkin melkein kolme kertaa isompi kuin edellinen asuntomme. Täten meille on tulossa myös paljon uusia huonekaluja ja sisustustavaroita. Monet on jo tilattu, mutta osaa makustelen vielä ja teen päätöksen hetken täällä elämisen jälkeen. Täten kodin sisustus on vielä hyvin keskeneräinen, mutta tästä on hyvä jatkaa.

leffahuone

Pojat ovat olleet aivan innoissaan uudesta kodista. On tilaa leikkiä ja ulos omalle pihallekin pääsee potkimaan palloa. Ensimmäinen yö uudessa kodissa meni ihanasti. Nukuimme kaikki yhdessä meidän makuuhuoneessamme, eikä kukaan tainnut herätä kertaakaan ennen aamua. Huomaan kyllä, että nyt olen poikkeuksellisen uupunut. Tämä muuttorykäisy oli henkisesti ja fyysisesti kuormittava. Olin perjantaina illalla lopen uupunut. Täten olemme tämän viikonlopun yrittäneet ottaa rauhallisemmin. Ollaan tehty hyvää ruokaa, ostettu viikonloppukarkit ja rakennettu leffapesä muuten tyhjään olohuoneeseen. Tänään laitetaan vielä televisio seinään ja muutamat verhot ylös, mutta sitten huomenna, maanantaina, alkaa meillä ihan uusi arki <3

20 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Rååssa

  Onnea uuteen kotiin!

  Jos haluat edistyä kirjoittajana, niin kiinnitähän huomiota “täten” sanan käyttöön. Se toistuu teksteissäsi ja olisi korvattavissa helposti. :)

  • Hanna Vayrynen

   Kiitos paljon :)
   Joo tässä väsymyksessä niitä sujahtanut tähän tekstiin ennätysmäärä :D Mutta kyseisen sanan käyttö on jotenkin niin minua :D Se tuskin kokonaan katoaa, vaikka tässä postauksessa (liian :D) usein esiintyykin :)

 • Nurmi Teija

  Hei! Upea ja tilava uusi koti teillä! Ihastuin tuohon portaikon upeaan valaisimeen. Kertoisitko kenen suunnittelijan tai mistä kyseistä kaunotarta voisi haaveilla ja hankkia?

  • Hanna Vayrynen

   Iso kiitos! <3 Ja hei mahtavaa, näitkin jo uuden postauksen <3

 • Henna

  Heippa Hanna,laitoin nyt heti sen Insta tilin mut ei onnistunut sillä rvnimellä,joten se on kunnarilla:)..

 • Tuulevi

  Onnea uuteen kotiin! Itse olen se tuumailija, jolta vie aikaa keksiä uudet paikat uudessa kodissa kaikille tavaroille. Joten tavaroisen purkaminenkin vie aikaa. :D Onhan se nyt iso juttu, jos ei olekkaan sitä the eteisen kaappia, joka edellisessä kodissa nieli sulkapallomailat ja pipot ja vanttuut. :D Ja niin edelleen.

  • Hanna Vayrynen

   Mä olen kato sen verran kreisi että mähän olin tehnyt jo kuukausia sitten listan siitä mitä kaikkia eri säilytyslaatikoita pitää millekin huoneelle olla ja olen suunnitellut niitä kuukauden päivät et mikä järkevin ratkaisu arjen flowssa missä mikin :D Mieheni pitää mua hulluna :D Dont blame him :D

 • Henna

  Hei Hanna!
  Kiitoksia kun jaksat vielä välillä tehdä,tuon kaiken hässäkän keskellä välitiedotuspostauksia
  :)tiedän muutamien muuttoremonttihässäköiden kokeneena millaista se on.ja tavarat laatikoista heti paikalleen,oh yes;)kannattaa tosiaan “makustella ja asustella”uusien hankintojen kanssa..terkuin purkukuntoisen talon remontoijat

  • Hanna Vayrynen

   Aoua mikä hatunnosto teille tuosta projektista! Oon tästä pienestä ja enemmän kosmeettisesta rempasta jo ihan puhki :D Nyt tosin ollaan jo melkein valmiita ja sisustus enää jäljellä, joten intoa ja voimia taas täynnä! :D Voimia teille projektiin! <3 Voiko sitä seurata jostain? :)

   • Henna

    Kiitoksia kiitoksia:)..öö tuota instaan ajattelin laittaa tästä tulevasta “unelmasta” tilin nimellä rv45..alku ja välikuvia oon jo ottanu mutta eihän tässä oo kerenny vielä sitä laittaa pystyyn.tälle talvelle piti vain tarkkaan suunnitella mitä tehdään ja missä järjestyksessä.mut joo,aloitettu on jo nyt;)Tsemiä ja voimia kummallekkin meille,loppuelämän kotia tehden<3kokeile,jos muistat niin vaikka ens viikolla katsoa tuo Insta.. teen sen tänään,I wish!

 • Veera

  Paljon paljon onnea ja iloisia hetkiä uuden kodin johdosta! Mielenkiinnolla odotan kuvia varsinkin keittiöstä, varmasti upea!
  – Veera

  • Hanna Vayrynen

   Iso iso kiitos myötäelämisestä ja tuesta <3

 • Have an Ice Day

  Tuo on fiksu päätös, ettei osta kaikkea heti kerralla vaan miettii mitä oikeasti tarvii ja millaista haluaa. Pysyy koti ihan avarana.

  • Hanna Vayrynen

   Kiitos – juuri näin <3 Tässä tehdään meidän meidän unelmien kotia jossa asutaan hamaan tulevaisuuteen, joten halutaan olla hyvin varmoja päätöksistämme <3

 • Taru

  Ihanaa Hanna, onnea uuteen kotiin! Jään odottelemaan runsaasti kuvia ? Muistan tuon talon kun selailin ystävälleni kotia Kauniaisista. Mahtavaa, kun kuraeteinen on tuossa ulko-oven vieressä. Omassa lapsuudenkodissa oli myös “arkieteinen” jota käytettiin. Oli erikoista jos soi ovikello etuovella. Onnea vielä teille ?

  • Hanna Vayrynen

   Todella monet ovat noteeranneet tämän talon ja jopa arvanneet että me ostimme sen ennenkuin olen hihkaissut mitään! :D Kyllä te tiedätte <3 Ja siis se kuraeteinen oli mulle se yksi isoin syy miksi rakastuin tähän taloon. Se on minulle mikä tekee tästä talosta luksuksen! Kolmen aktiivisesti harrastavan lapsen kanssa ihan mielettömän upea asia!! Kiitos vielä <3

 • Haidi

  Mä oon ihan samanlainen laatikoiden kanssa. Heti pois ja paikalleen niin alkaa taas ajatuksetkin kulkea :) ihana, että siellä on ensimmäiset yöt mennyt hyvin ja leffapesä päässyt heti käyttöön <3 mitä instan strooreissa on näkynyt niin teillä on ollut siellä varsin hyvä meininki!

  • Hanna Vayrynen

   Kiitos ihana valtavasti <3 Ja surprise et me Monicat ollaan samanlaisia :)

 • Mia / Beauty Highlights

  En kestä, miten ihanalta teidän uusi koti näyttää! <3 Onnea niin paljon uuteen kotiin!

  • Hanna Vayrynen

   Kiitos niin paljon <3