CATEGORIES

Juhannuslaitumet

22.6.2020

Haastavan kevään jälkeen meitä suomalaisia onneksi siunattiin sillä tärkeimmällä – nimittäin upeilla juhannussäillä! En muista koska olisi viimeksi ollut näin kirkas ja lämmin juhannussää! Keväällä vasten kasvoja löi märän rätin lailla niin monta takatalvea räntäsateineen, että tämän kesäkuun sää tuntuu vieläkin ihanammalta. Vallitsevan maailmantilanteen takia meidän perhe ei kuitenkaan viettänyt juhannusta tutuissa merkeissä vaan tämän vuoden juhannus oli hieman erilainen. 

Yleensä olemme juhannuksen äitini ja isäpuoleni luona heidän mökillään Sammatissa. Siellä olemme viettäneet jo monen vuoden ajan isompaa sukujuhannusta heidän, siskojeni sekä isäpuoleni lasten ja heidän perheittensä kanssa. Se on aina ihanaa ja todella harmillista että se jäi tänä vuonna välistä – mutta kun joukossa on myös riskiryhmäläisiä tehtiin luonnollisesti päätös, että tänä vuonna ei järjestetä suurempaa juhannuskokoontumista. 

hat KNCOLLECTION
shirt BALMUIR (saatu)
dress BALMUIR (saatu)
shoes MASSIMO DUTTI
earrings HM

Tänä vuonna puntaroimme kovasti mitä sitten tekisimme. Isäni kutsui perheemme Vierumäelle, missä olisi myös siskoni. Vaikka meitä viehätti ajatus myös ihan vain kotona pysymisestä, niin päätimme lähteä yhdeksi yöksi Vierumäelle näkemään perhettä, sporttaamaan ja nauttimaan mökkitunnelmasta.

Tänä vuonna en juurikaan kuvia ottanut, mutta IG-tarinoissani näitte hieman parhaita paloja meidän jussista.  Minut tuntevat tiedätte, että innostun asioista helposti, rakastan järjestää erilaisia juhlia sekä tunnelmaa ja kun saan jotain päähäni – en helposti sitä ajatusta karista… Tällaisilla lämpimillä säillä parasta on erilaiset vesileikit järvessä. Jo viime vuonna fiilistelin erilaisia isoja pumpattavia vesileluja ja tänä vuonna päätin hankkia sellaisen mökille. Jännitin ehtiikö saapua juhannukseksi, mutta ilokseni meni vain kaksi päivää tilauksesta kun paketti oli minulla. Kyseinen joutsen oli juhannuksen ehdoton hitti. Ristimme sen “social swaniksi”, koska ei ollut meitä ohittanutta suomalaista joka ei olisi joutsenta ja sen kokoa iloisesti kommentoinut. Toiselta puolelta Vierumäen pitkää järveä kuuli “KATSOKAA!” huutoja kun meidän jättijoutsen laski vesille :D Oli muuten melkoinen operaatio sen pumppaaminen, mutta kun saatiin sopiva suutin meni se yllättävän smoothisti – aviomieheni ei tosin välttämättä ollut ihan samaa mieltä :D

Lauantaina illalla suunnattiin jo kotia kohti, sillä miehelläni oli töitä seuraavana päivänä ja me halusimme viettää juhannusta ihan vain omalla takapihallakin, joka on nyt istutuksia vaille valmis. Pihasta on tullut meidän perheelle täydellinen. Juuri sitä mitä halusimme sille: mahdollisimman paljon käyttöä ja yksinkertaisen tyylikäs ja toiminnallinen. Siitä lisää pian. Toivottavasti teillä kaikilla oli mahtava juhannus!

Kuvat Kira Kosonen

8 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Enni

  Millä kameralla (ja objektiivilla) kuvaat? Sun blogi on aivan ihana! :)

  • Hanna Vayrynen

   Voi miten kauniisti sanottu! <3 Kiitos. <3 Käytän Canon 6D kameraa ja canonin 2.8f 25-75mm teleobjektiivia! :)

 • Marie

  Hei Hanna! Kiitos ensinnäkin blogistasi, harvoin kommentoin, mutta blogisi piristää aina arkeani :) kysyisin, että mistä se teidän iso upea joutsen on ostettu? Voisin itsekin ostaa samanlaisen :D

  • Hanna Vayrynen

   Iso kiitos kauniista sanoista ja siitä että seuraat – ilahdutit <3 Se on ostettu sellaisesta verkkokaupasta kuin toybox.fi! :) Tuli kahdessa päivässä!

 • Haidi

  Ihana tunnelma näissä kuvissa! Teidän juhannuskin kuulostaa onnistuneelta ja se joutsen oli kyllä next level :D täälläkin juhannus sujui onnistuneesti kotosalla kun keppien kanssa ei viitsinyt lähteä pidemmälle juhlimaan. Hyvää ruokaa ja seuraa, ei sitä muuta kaipaa :)

  • Hanna Vayrynen

   Ihana kuulla, että sinulla meni myös juhannus hyvin! <3 Mutta minkä keppien? MItä sinulle on käynyt? :o

   • Haidi

    Onnistuin ekaa kertaa elämässäni murtamaan luun ? mökillä kompuroin ja napsahti sitten jalkapöydän luu poikki. Nyt oon pari päivää jo ollut ilman keppejä, ja murtuma onneksi sellasessa kohdassa ettei tarvinnut kipsata!

    • Hanna Vayrynen

     EIkä!! Voihan samperi! Toivon suuresti että selviät mahdollisimman vähällä ja pian jalkasi on ennallaan <3