CATEGORIES

Vaniljaa, tummaa suklaata ja kinuskia!

31.5.2013

Alkuviikosta kävin Nespresson tupareissa Espoon Keilasatamassa. Vertaansa vailla olevien tilojen lisäksi tapahtuman siivillä lanseerattiin kolme makukahvia, jotka täydentävät loistavasti Grand Cru -valikoimaa. Nespresson Limited Edition -kapseleina aikoinaan esitellyt vanilja, tumma suklaa sekä kinuski ovat kahvinystävien pynnöstä vihdoin taas täällä! Tällä kertaa pysyvästi osana Grand Cru-kokoelmaa.

Paikan päällä drinkkimerstarit loihtivat kesähelteile sopivia viileitä ja tyylikkäitä cocktaileja, joissa makukahveja yhdistettiin kirpsakkaan inkivääriin kuin makean marengin pehmeyteen.

nespressoIMG_1370 nespressoIMG_1400 nespressoIMG_1369 nespressoIMG_1366 nespressoIMG_1379

Upeassa toimistossa oli suomalainen design vahvasti esillä. Seiniä koristi R/H:n mekot tavaramerkiksi muodostuneilla Mickey Ear-leikkauksilla ja Nespresson väki oli verhoutunut Ivana Helsingin luomuksiin.

Uniikki tila on sisutusarkkitehtikaksikon Mikko Vesasen ja Anna Katriina Tillin kädenjälkeä, jota inspiroi täydellinen kahvinautinto.

nespressoIMG_1394 nespressoIMG_1392 nespressoIMG_1397 nespressoIMG_1391

Tässä neukkarissa kelpaa istuskella! Kerrassaan henkeäsalpaava merinäkymä avautuu huoneen lattiasta kattoon ulottuvista ikkunoista. Itse olin erityisen vaikuttunut sisustusarkkitehtien omin käsin tehdystä Paisley-taulusta, johon oli sommiteltu yli 4 500 kahvikapselia.

nespressoIMG_1417 nespressoIMG_1419 nespressoIMG_1421 nespressoIMG_1425 nespressoIMG_1427 nespressoIMG_1424 nespressoIMG_1402 nespressoIMG_1414

Kylläpä oli maittavat tuparit! Kiitos paljon Nespresson hurmaavalle väelle kutsusta. Kotiinviemisiksi saimme kokeiltavaksi näitä uutuusmakuja. Kaikkia on jo kokeiltu, mutta en millään osaa päättää, mikä niistä on suosikkini. Ehkä kinuski? Tai sittenkin tummasuklaa vaniljasoijavaahdolla viimeisteltynä? Eiku…

Parasta vielä, että kaikki nämä kolme makua pohjautuvat Livanto Grand Cru- kahvin pehmeään aromiin, joka on yksi ehdottomia suosikkejani merkin monista kahvimauista.

nespressoIMG_1445 nespressoIMG_1447

Kyllä kelpaa tämän baristan olla, kun aamu alkaa mitä maittavimmilla herkuilla. Uutuusmaut tulevat myyntiin Nespresso Clubissa 10. kesäkuuta alkaen. Pikkulintunen lauloi myös, että Nespresso-putiikki olisi avautumassa tänne koti-Suomeenkin… Sitä odotellessa!

14 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Ompa kauniit puitteet :) Mukavaa että Helsingistäkin löytyy muutamia upeita yritystiloja.

 • MK

  Huoh, kyllä minua niin ottaa päähän tämä kapselikahvivillitys… Ihan tajuton määrä roskaa ihan turhaan, eikä kahvikaan ole mielestäni mitenkään erityisen hyvää.
  Kahvikoneissa olen ollut uskollinen DeLonghi -merkin koneelleni, se jauhaa pavut ennen jokaista kuppia, joten kahvi on takuuvarmasti tuoretta ja hyvää.
  Enkä nyt meinaa, että maailma pelastuisi sillä, että ihmiset jauhaisivat papunsa kapselihamstraamisen sijaan, enkä kohdistanut tätä sinuun, mutta yleisenä ilmiönä tällainen ympäristön kustannuksella ratsastaminen arkielämän osa-alueissa ottaa pannuun. Makuasioita kait nämäkin.

 • Anonymous

  Paljonko tuollainen kapselipakkaus maksaa? Entä Nespresso laite? Mielenkiinto heräsi :)

  • Mrs.V

   Ne vaihtelevat mauittain :) Yhdessä pakkauksessa on 10 kapselia ja per kapseli n.0,45e – 0,5e. Nespresson koneet vaihtelevat reilusta 100e-n.700euroon :)

 • Taitaapa kuitenkin olla Mosaik-kuviolliset R/H-mekot noilla kuvissa olevilla tarjoilijoilla päällä..

  • Mrs.V

   Juu nämä tytöt olivat poikkeus :) Nespresson omalla väellä oli Ivanaa :)

 • u

  Hei mrs V! Aivan pakko kysyä mielipidettäsi kun tiedät etiketistä etc. Pitääkö häihin laittaa kesällä sukkahousut?

  • Sumeli

   Juhliin laitetaan aina sukkahousut, se on etiketin mukaista. Ja varpaat peittavat kengat myos on juhlakengat.

   • Mrs.V

    Kesähäissä en näin orjallisesti ehkä pitäisi tästä mahdollisesta etiketistä kiinni. Mutta kuten sanoin, en tosiaan ole etikettiasiantuntija. Sukkahousut kesällä kun näyttävät helposti homssuiselta, joten jos sääret katsetta kestää ja helman mitta asiallinen – jättäisin kesähelteellä sukkahousut pois. Kesäjuhlista kyseen ollen olen kuullut monen sanovan, että huolitellut varpaatkin voivat vilkkua juhlakengistä. Näitä etikettejäkin olisi joskus ihan hyvä päivittää tai tehdä tarkennuksia. EI se kuitenkaan raamattu ole :) Jos epäröit – kysy juhlanjärjestäjältä loukkaako mahdollinen sukkahousuttomuus!Niin ei pitäisi mennä pieleen, jos vain kysyminen on mahdollista :)

  • Mrs.V

   En ole missään nimessä etikettien asiantuntija, mutta kesähäihin voi huoletta jättää sukkahousut pois. Jopa mielellän niin, jos sääret sen kestää :)

 • SiRi

  Hei!

  Kysymys ei koske nyt tätä postausta, vaan Espanjaa.. Saisiko kysyä, mine lennätte Alteaan, kun menette? Madrid? Vai joku lähempi?

  Hirveästi myös kiinnostaisi, vuokraatteko talon ja jos, niin mitä kautta? Anteeksi, jos kysymykset ovat liian henkilökohtaisia – olemme vuokrailleet itse taloja/huoneistoja Costa del Solilta ja nyt houkuttaisi joku muu seutu. Siksi kiinnostaa :) Ihanaa lomaa perheellenne.

  • Mrs.V

   Alteaan mennessä voi lentää useampaankin paikkaan. Valenciaan tai Barcelonaan vaikkapa, jos tahtoo maisemia nähdä. Alicante on kuitenkin lähin kenttä. Ajo Madridistakaan ei ole mahdoton. Talo on äitini ja hänen aviomiehensä oma, joten tässä en voi auttaa. Spain-holiday.com sivustolta löytyy paljon kivoja tosin :)

   • SiRi

    Paljon kiitoksia :) Ei hätää talon suhteen, niitä on hyvin aina löytynyt. Ihanaa lomaa!