CATEGORIES

Froyo-brunssilla

21.4.2016

yollybox-3920 yollybox-3892 yollybox-3915yollybox-3916 yollybox-3907 yollybox-3898 yollybox-3925 yollybox-3929

Torstaiaamuni alkoi mukavasti bloggaavien ystävieni järjestämällä brunssilla, missä pääsimme samalla tutustumaan pian Suomen markkinoille tulevaan Yollibox-nimiseen jäädytettyyn jugurttiin. Froyo oli jenkeissä valtavan iso juttu. Tykästyin sen makuun itsekin viime vuonna, joten mukavaa, että sitä saa kohta ostaa kaupoistakin.

Näimme Koffin puiston reunalla sijaitsevassa Southpark-ravintolassa (entinen Fanny), jonka keittiö koostuu sopivasti etelä-kalifornialaisista herkuista. Aivan ihanaa, että tällaisia paikkoja on tullut Helsinkiin lisää! Vasta hiljattain löysin Kasarmintorilla sijaitsevan The Cock-ravintolan, jonka aamupalat tuovat mieleen ihania muistoja viime vuodeltamme. Matcha tee ja avokado-leipä ovat siellä suosikeitani. Nam! Pitääpä suunnata tänne Southparkiin jokin viikonloppuaamu kokeilemaan heidän SoCal-brunssiaan!

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Siis mä kuolasin noita pannukakkuja tänään instassa kun niin monet bloggaajat oli tuolla, näyttää niin hyvältä :) ja southparkin brunssi onkin vielä testaamatta! Näin kevään tullen voisi taas herätä brunssi koomasta ja ottaa tämän perinteen takaisin käyttöön (:

    • Mrs.V

      Joo siis härregyyd! Mitne kivasti se jugurttijäätelö pannukakkujen kanssa sopi! :/ Nam.