CATEGORIES

Kinder-kakku

14.4.2017

Pääsiäinen on taas täällä. Tosin eilen ulkona oli niin valkoista, ettei tiennyt toivottaako ihmisille ympärille hyvää joulua vai pääsiäistä. Onneksi lumi suli nopeammin kuin tuli ja kevään fiilis leijailee taas ilmassa. Meidän pääsiäinen tulee kulumaan perheen ja ystävien kesken hyvin syöden. Viime vuonna järjestin pääsiäispäivällisen meillä, mutta tänä vuonna suuntaamme isäni ja äitipuoleni tykö. Viime vuodesta ehkä teistä jotkut muistavatkin tuon huikean Kinder-kakun, jonka minä ja siskoni teimme yhdessä. Kakku onnistui hienosti yli odotustemme, mutta parasta siinä oli nimenomaan se yhdessä tekeminen. Joten jos teillä on vielä pääsiäisen jälkiruoka mietinnän alla, käyhän Makeaa-leivontablogista katsomassa sen ohjeet. Oli todella hyvää, mutta erityisesti suosittelen leipomista yhdessä tekemisen hauskuuden takia. Aivan ihanaa viikonloppupuuhaa lapsiperheelle. Mukavaa, leppoisaa ja maistuvaa pääsiäistä teille kaikille! :)

4 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Ihan mieletön tuo kakku ja ihanat nämä sinun kuvat, niin kuin aina <3
  Oli muuten ihana tavata sinun kasvotusten jokin aika sitten Marsaanalla :)

  Oikein mukavaa pääsiäisen aikaa, pikku pakkasesta huolimatta ja leppoisaa sunnuntaita!

  • Kiitos kovasti ja oli tosiaan ihana tavata! Kiitos kun sinä ihana niin kauniisti moikkasit ja jäit juttelemaan! :) Sitä samaa teille! :)

 • Onpa upea kakku! Ja varmasti myös mahtavan makuinen <3 Kyllä Kinder-munat ovat ikuinen ykkönen mitä tulee pääsiäismuniin, mutta toki Mignon-munat ovat myös makuuni. Onpa hassua, että maailman parhaat pääsiäismunat tulevat Suomesta ja Italiasta (Kinder-munat ovat Ferreron tekemät). Onko sinulla suosikkipääsiäisherkkua, onko se juuri tämä kakku? Itse olen jostain syystä aina pääsiäisenä päätynyt Helsingissä johonkin puutarhaan, ja huomenna luulen myös meneväni sellaiseen tyttövauvani kanssa – kevättalvisen vapaan keskellä jotenkin kaipaa vehreyttä <3 Hyvää pääsiäistä!

  xxx
  E
  https://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

  • No kyllä! Kinder-suklaa on parasta! Minun suosikkini pääsisäisenä on isäni tekemä lammas ja minttuhyytelö. Kinder-kakku oli toki hyvää mutta niin makea ettei sitä paljoa pysty syömään. Ja oih suunnitelmat kuulostavat hyvältä! Oikein ihanaa pääsiäistä sinne! :)