CATEGORIES

Aloe Vera juoma

14.11.2010

Kerroinkin teille aikaisemmin joka-aamuisesta terveyspirtelöstäni. Olen juonut sitä nyt noin kuukauden verran ja huomaan olevani energisempi sekä vatsan toimivan paremmin. Moni nainen varmaan tietää sen inhottavan olon kun tuntuu että vatsa on ihan turvoksissa ja olo on kuin pallokalalla? Minun kohdallani tämä kaakaobanaanijuomani on ainakin auttanut turvotuksen tunteeseen, mikä tietty tuo sitten kylkiäisenä hyvänolon tunteen.

Raakakaakao jauheen, brasilian ginsengin ja neitsytkookosöljyn lisäksi ostin Niman Caneli kahvilasta paljon muutakin… Mutta yritän porrastaa kaikkien näiden hyviksi luvattujen aineiden käyttöä, jotta pystyisin hieman paremmin seuraamaan, että mikä auttaa minulla mihinkin, jos ollenkaan.
Seuraavaksi lähden kokeilemaan Aloe Vera – juomaa.

Moni yhdistää Aloe Veran ihonhoitoon ja rauhoittamaan esimerkiksi auringossa palaneen ihon ärsytystä. Ulkoisten ominaisuuksien lisäksi aineelle povataan myös muita terveydellisiä vaikutuksia sisäisesti nautittuna. Tässä muutama väitetty terveysvaikutus:

 • Aloe Vera sisältää paljon ravintoaineita, kuten esimerkiksi aminohappoja, jotka auttavat rakentamaan lihaskudosta.
 • Kasvi on myös täynnä entsyymejä, jotka auttavat ruoansulatukseen. Tästä syystä kasvia on käytetty mm. ärtyneen paksusuolen hoitoon. Samaisesta syystä aloe veran sanotaan olevan saippuaa elimistöllesi, sillä se puhdistaa kehosi. 
 • Samalla puhdistaa myös ihosi sisältä päin.
 • Kasvi sisältää paljon polysakkaridejä (kompleksi hiilihydraatti), joiden uskotaan lisäävän immuunisolujen toimintaa ja näin lisäävän vastustuskykyä.
 • Auttaa hiivatulehduksiin
 • Pienentää ruokahalua täyttymyksen tunteellaan
 • Nostaa energiatasoa
Tarinoiden ja uskomusten mukaan, Kleopatran kauneuden salaisuus piili juuri aloe veran voimassa…
 
Joten paljon on taas pakattu toiveita pieneen pulloon. Lähden nyt nauttimaan tätä ainetta 3ml shottina päivittäin 2-3kk ajan ja katsotaan onko sillä mitään vaikutusta minun kehooni.
Teillä muilla tietoa / kokemuksia kyseisestä kasvista?
4 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Mia

  Juu, voit tietty myös kysyä jos haluat tietää jotain, voin nimittäin kysellä äitpuoleltanikin tietoja jos en itse tiedä.. :D ja tosiaan, sun blogi on kyllä ihan suosikkiblogini, tykkään sun tyylistä tosi paljon!! =)-Mia

 • Mia

  Juu, voit tietty myös kysyä jos haluat tietää jotain, voin nimittäin kysellä äitpuoleltanikin tietoja jos en itse tiedä.. :D ja tosiaan, sun blogi on kyllä ihan suosikkiblogini, tykkään sun tyylistä tosi paljon!! =)-Mia

 • Mrs. V

  Hei mahtavaa!Kiitos kovasti kommentistasi! Todella kiva kun tata blogia lukee asioista oikeasti tietavia ihmisia! en ole nyt kotona jotta voisin sen laatua tarkistaa, mutta ollaan yhteydessa kun pohdiskelen tuotteen vaikutuksia minuun :)

 • Mia

  Moi! :–) Olen lukenut blogiasi pitkään, ja miettinyt monesti kommentoimista. nyt kuitenkin aihe oli sen verran lähellä sydäntäni, että päätin vihdoin kommentoida sinulle =) Eli äitipuoleni on pitkään myynyt Aloe- tuotteita, ja olen itsekin tutustunut kasviin ja sen vaikutuksiin, kun olen toiminut tavallaan "assistenttina" äitipuolelleni =) Olen myös juonut kyseistä juomaa säännöllisesti noin ehkäpä 5 vuotta(?) ja olen kyllä huomannut, että ei ole turhaan ylistetty kasvia! Jos tykkäät tuotteesta, suosittelen lämpimästi hankkimaan myös muita aloe-tuotteita, kuten rasvoja, ja varsinkin kasvonhoitotuotesarjat ovat minusta tosi kivoja!! =) Mitä lajiketta sinun juomasi on? Itse olen kokeillut Forever Living Productsin tuotteita, jotka on valmistettu Barbadensis Miller lajikkeesta. =) niiden onkin todettu olevan tehokkaimpia lajikkeita, joten voisin samalla suosia kyseistä lajiketta. =) -Mia =)