CATEGORIES

Butcher’s Daughter: Ei hypetyksen arvoinen

24.9.2017

Monet ovat varmasti törmänneet sosiaalisen median kautta kahvilaan nimeltä Butcher’s Daughter. Kyseessä on kasvipohjainen ravintola / kahvila, joka on erityisen tunnettu näyttävästä aamupalavalikoimastaan. Los Angelesista ja New Yorkista löytyvä Butcher’s Daughter-kahvila on erittäin “Instagram-ystävällinen” kohde, jonka sisustus ja ruokalista saavat kuolan valumaan jo pelkän kuvan voimalla. Itsekin olen kuullut ja nähnyt paljon hypetystä paikasta. Koska oman hotellimme aamupala oli hyvin suppea – päädyimme tänne nauttimaan runsaan brunssin bloggaavan ystäväporukkamme kera.

coat ZARA
shorts MANGO
top ZARA
shoes FLATTERED
bag YSL
sunnies GUCCI / Solaris / saatu

En tiedä koituiko suuret odotukset kohtaloksi, mutta meidän koko pöytäseure pettyi paikkaan. Ruoassa ei ollut juurikaan makua ja paikan smoothiet ja mehut maistuivat lähinnä jäämurskalle. Lämmin matcha lattenikin oli vetinen ja kitkerä. Voi olla, että satuimme paikalle huonona päivänä. Ehkä yritän vielä joskus Losissa kokeilla paikan uudestaan, mutta nyt tällä kertaa jäi paikasta huono maku. Meidän kohdallamme paikka ei todellakaan ollut hypetyksensä arvoinen. Harmi! Mutta jos etsit hyviä ruokapaikkoja New Yorkista suosittelen katsomaan siskoni kattavat vinkit! Oma visiitti Nykiin oli niin lyhykäinen etten ehtinyt monessakaan paikkaa käydä, mutta siskolle tämä reissu taisi olla jopa kuudes lähivuosien aikana. Hänen vinkkinsä aion itse laittaa muistiin seuraavaa Nykin-matkaa ajatellen.

Pictures by Me, Kira and Metti

6 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • i

  Oletteko vielä jossain vaiheessa muuttamassa Losiin sitten, kun miehesi lopettaa uransa?

  • Ei ole tarkoitus – eikä ikävä kyllä Losiin/Jenkkeihin ihan niin vain muuteta (viisumin järjestyminen vaatii paljon). Kyllä me Suomessa halutaan asua – tai ainakin sitten kun lasten koulut alkaa. Toki mieheni työn takia tämä ei ole itsestäänselvyys mutta meidän toive. Sillä vaikka aktiivipelaaminen loppuu, jatkuu hommat todennäköisesti kuitenkin futiksen parissa – mutta muissa hommissa. Olen oppinut tässä että en murehdi liikaa tulevaa vaan käsittelen asiat sitten sellaisinaan kun ne eteen tulevat. Joten jos muuttoja vielä tulee – ne sitten käsitellään sitten :) Mutta Losissa tullaan käymään paljon – sinne kun jäi niin monet meille hyvin rakkaat ihmiset ja toki muistot. Nytkin on syksyllä tarkoitus mennä sinne kauden jälkeen pidemmäksi ajaksi.

   • i

    Olisi teidän reissun jälkeen saada vähän vinkkejä asumisesta,autovuokrauksesta etc pidemmälle reissulle Kaliforniaan. Meillä on miehen kanssa unelmana jossain vaiheessa viettää 2-3 kuukutta joko Kaliforniassa tai Ausseissa(turistiviisumin puitteissa). Olisi kiva tietää mitä kannattaa ottaa huomioon esim. tällaista reissua varten Kaliforniaan.

    • Hei hyvä idea! Yritän ehdottomasti toteuttaa vinkkejä paikan päältä! :)

 • Harmi kun odotukset eivät kohtaa todellisuutta. Vaikka usein käy näin jos odotukset ovat hyvin korkealla. Luulen kuitenkin, että Nykin kokoisessa kaupungissa jokaiselle löytyy se oma suosikkipaikka <3 Pitää vain löytää se!

  xxx
  E
  http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

  • No näin se juuri on – Nykissä tosin onneksi upeaa tarjontaa riittää! Toivottavasti tämän avulla säästän jonkun muun pettymykseltä :/