CATEGORIES

Suloinen sunnuntai – Happy thoughts

28.9.2014

Vaikka kiirettä onkin ja kädet ovat jatkuvasti täynnä, olen kovin onnellinen. Elän elämäni ehkä haastavinta, mutta myös onnellisinta aikaa. Täytän ensi kuussa kolmekymmentä, mutta kriisistä ei ole tietokaan. En voisi tällä hetkellä elämältä enempää pyytää, joten pyöreiden vuosien kynnysellä saan henkäistä syvään ja nauttia, että tänne on päästy. Kaksi rakasta lasta, upea aviomies, ihana koti, lähimmäiset ja perhe ympärillä sekä työ, jota rakastan tehdä päivittäin.

Viimeisestä kuuluu kiitos teille. Kuinka tästä harrastuksesta tulikaan työ, joka tuo täydellistä tasapainoa veikeään vaippa-arkeen?! Kiirettä riittää vaikka millä mitalla, mutta nautin joka hetkestä. Rakastan lapsiani, mutta päässäni varmaan jokin napsahtaisi, jos en saisi tehdä myös jotain muuta näiden seinien ulkopuolella. Vaihtelu virkistää ja nyt niiden kontrasti on täydellinen. Jokaisen kauniin kuvan takana äiti, joka on juuri saanut taas yhdet kakkavaipat vaihdettua ja puklut siistittyä rinnuksilta. And I love it.

Kiitos teille, jotka olette niin lojaalisti olleet tukenani viime vuosien ylä-, kuin alamäissä, vaikka pääsääntöisesti elämäni täältä poissa pidänkin. Kun esimerkiksi valtamereltä tuntuvan suuren surun saattelemana jouduin eroamaan rakkaasta Ben-koirastani, teidän tukenne oli korvaamaton. Se osanottojen ja kauniiden sanojen määrä… <3 Ne toivat hyvin suurta lohtua. Olen siitä ikuisesti kiitollinen. Ja myös niinä ilon hetkinä, kuinka aidosti olette kanssani iloinneet ja kannustaneet eteenpäin on ollut sanoinkuvailemattoman upeaa. Siellä ruudun takana on kyllä jokko niin upeita, itsevarmoja, ystävällisiä ja sydämellisiä naisia, että voin käsi sydämellä sanoa, että olette koko blogini suola ja tätä on niin suuri ilo teidän takianne tehdä. Kiitos. Seuraavat sanat ovat teille.

copenhagen mood-0782HAPPY TITLE

Ilo valaisee mielen kuin kirkas päivänvalo ja täyttää sen vakaalla ja loppumattomalla tyyneydellä.
-Joseph Addison

Saadaksesi ilosta sen täyden arvon, täytyy sinun jakaa se jonkun kanssa
-Mark Twain

copenhagen-1099

Suuri osa ihmisistä ovat juuri niin iloisia kuin he päättävät olla.
-Abraham Lincoln

Paras keino tuntea iloa on tuottaa sitä jollekin toiselle.
-Mark Twain

copenhagen-1108

Ilo on rakkauden verkko, jolla voi pyydystää sieluja.
-Äiti Teresa

Ilo ei ole asioissa, se on meissä.
-Richard Wagner

copenhagen-1111

Elämänonni koostuu silmänräpäyksistä – pienistä pian unohtuvista rakkaudenteoista, kuten suukosta tai hymystä, ystävällisestä katseesta tai kohteliasuudesta.
-Samuel Coleridge-Taylor

copenhagen-1124

Elämisen tunne itsessään on riemullinen.
-Emily Dickenson

Se kuinka saat toiset tuntemaan itsestään, sanoo paljon sinusta itsestäsi.
-Tuntematon

copenhagen-1084

Ei onni tule etsien, se saapuu eläen.
-J.H.Erkko

Jos voit iloita toisten onnesta, olet itsekin onnellinen.
-Axel Fredenholm

copenhagen-1157

Iloinen mieli on korkoa kasvava pääoma ja vetää kuin magneetti puoleensa elämän hvyyttä.
-O.S.MArden

copenhagen-1112

Kun työ on ilo, elämä on nautintoa!
-Maksim Gorki

Ei ole parempaa ihon, vartalon tai käytöksen kaunistajaa kuin halu levittää ympärille iloa pahan mielen sijasta.
-Ralph Waldo Emerson

copenhagen-1121

Jos elämänilo todellakin olisi kiinni vain vapaudesta ja elämän helppoudesta, ei onnellisin olisi mies eikä nainen, vaan, kuten minä luulen, lehmä.
-William L. Phelps

copenhagen-1126

Ilolla on hyvin suuri tartuntavaara; ole siis aina täynnä sitä.
-Äiti Teresa

Nöyrin kiitos teille seurastanne. Ilman teitä ei olisi Strictly Styleä, joka ainakin minulle tuottaa paljon ilon hetkiä. Toivottavasti nämä pienet ja kauniit asiat blogissani voivat tuoda iloa teidän päiviinne nyt ja tulevaisuudessa. Kiitos.

58 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Laura

  Kiitos Sinulle kauniista blogista, jota on ilo lukea ja josta saa piristystä aina välillä vähän harmaan arjen keskelle. Olen saanut sinulta paljon vinkkejä niin kauneudenhoidon kuin muodinkin osalta, mutta ehkä tärkeimpänä syynä siihen että palaan tänne kerta toisensa jälkeen, on se hyvä mieli mitä onnistut välittämään kuviesi ja tekstiesi kautta. Kiitos siis Sinulle <3 Terveisin, lukija jo usean vuoden takaa

 • Rii

  Kiitos kuuluu ihan sinulle blogistasi! :) Ihana myös kuulla onnestasi ja ilostasi omassa elämäntilanteessasi, olen aivan vilpittömän iloinen puolestasi, että olet saanut sen kaiken, mistä olet haaveillut :) Itselläni pienemmät haaveet ja toiveet esim. asuinpaikan, työuran, opiskelun tms. suhteen ovat muuttaneet elämän varrella muotoaan, mutta yksi vahvin ja selkein haave, se punainen lanka on aina ollut tasapainoinen ja onnellinen arki sekä perhe-elämä. Siitä syystä ihan tuiki tuntemattomienkin perheonni liikuttaa ja ilahduttaa. Harvoin kommentoin mutta viisiitit on ihan säännöllisiä, pitäisi varmaan useamminkin jättää merkkiä :) Kaikkea hyvää perheellesi ja sinulle syksyyn!

 • Emmi L.

  Ihana kirjoitus! Erityisesti osui ja upposi nuo Mark Twain-lainaukset. Tuon ensimmäisen takia rakastan matkustaa jonkun kanssa ja jakaa kaikki upeat asiat muiden kanssa. Jos mulle tapahtuu jotain hyvää elämässä haluan ensimmäisenä jakaa sen kaikkien tärkeiden ihmisten kanssa, sama juttu surujen kanssa myös.
  Sun blogia lukiessa tulee usein sellainen fiilis, että olispa kiva tuntea sut ihan oikeasti kun vaikutat niin sydämelliseltä ja huomaavaiselta ihmiseltä.

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

 • Petra

  En ole juuri aikaisemmin kommentoinut, vaikka blogiasi olenkin seurraillut jo vuosia. Iso kiitos blogistasi. Tämä tämän päiväinen kirjoituksesi sai minutkin ihan liikutuksen valtaan. Postauksesi sai minut ajattelemaan elämäntilannettani uusin silmin, josta olen sinulle ikuisesti kiitollinen. Kunpa kaikki naiset olisivat yhtä aitoja, rohkeita ja kannustavia toisilleen! Upeaa syksyä sinulle ja perheellesi!

 • Ihanan positiivinen postaus ja tosi kivoja kuvia & sitaatteja. Tää Köopenhamina on aika ihana kaupunki, eikö vaan? Täällä Tanskassa minäkin vaan olen asustellut kohta 10 vuotta, ja kai se sit kuitenkin pitää paikkaansa että tanskalaiset on maailman onnellisinta kansaa. Vaikka osaahan ne olla hankaliakin… :)

  Oli kiva nähdä kotikaupunkia vähän eri kulmista :)

  • Mrs.V

   No on kyllä todella kiva kaupunki! Ihana kompakti myös ja kuten totesin jo aiemmin – tanskalaiset ovat ihmisinä ihan huikeeta sakkia. Ja kaikki tuntemani kovin onnellsia myös :) Kivassa paikassa saat asua! Ihanaa syksyä onnelliseen Köpikseen! :)

 • Tiina

  Olen koko päivän ollut liikenteessä ja viimeiset 6 tuntia siivonnut keittiötä (!!) ja nyt vasta ennätin istua selaamaan blogeja ja ai että miten sait minut liikuttumaan! Niin kauniisti ajattelet meistä tavallisista naisista täällä ruutujen äärellä. Kiitos. Päivän itsensä rääkkäysten jälkeen tämä tuli enemmän kuin tarpeeseen.

  ps. Minun keväinen, ihka ensimmäinen plussaus, josta hiljaa täällä kuiskasin, on edennyt tänne saakka. Onnea siis täälläkin kaikesta huonosta olosta, kolotuksista ja väsymyksestä huolimatta <3

  • Mrs.V

   AAAAAA!!!!!!!<3 Ihanaa ihanaa ihanaa! Toivotan suuria sydämiä alkaneelle taipaleelle! mieletön uutinen! niin paljon onnea (vaikka ei tässä ole enää mun puolesta kuiskauksesta enää tietokaan :D ) Maailman upein asia. Siitä se elämä alkaa <3

   Ah, mä olen kuule vaan niin iloinen, että jotenkin sinne ruudun toiselle puolelle olen saanut niin mahtavan joukon kanssasisaria, jotka ovat niin väsymättömän ystävällisiä ja lämpimiä. <3

 • Mari

  Kaunis kiitos jälleen päivän piristyksestä, ihanan lämmin kirjoitus. Jälleen voin vain todeta Hanna, että odotan aina innolla päivityksiäsi. Ne ovat niin positiivisia ja samalla elämänmakuisia <3

  • Mrs.V

   Ah. Mikä kohteliaisuus. Kaikkien näiden vuosien jälkeen se, että joku vielä odottaa mun löpinöitä <3 Kiitos Mari, että luet ja olet siellä.

 • Ihana Hanna ja niin kaunis postaus. Kirjoitat niin aidosti ja tekstistä huomaa, että oikeasti olet kiitollinen lukijoistasi :) olet aina vaikuttanut tekstiesi perusteella niin hyvä sydämmiseltä ihmiseltä, että tässä vuosien saatossa olen alkanut vaalimaan itselleni samaa asennetta. Olet niin hyvä esimerkki nuorille positiivisella asenteellasi ja upealla tyylilläsi vaikka alkuaikoina en melkein ikinä kommentoinut on nyt siitä tullut tapa, se yksi kommentti postaukseen kiittämään sinua tästä upeasta blogista on vähintä mitä voi tehdä :)

  • Ja taas katosi pätkä bittiavaruuteen, tällä kertaa keskeltä :’D kiitos kuitenkin upeasta blogistasi

   • Mrs.V

    Olet Haidi mieletön. Niin upeasti jaksat minua ilahduttaa ihanilla ajatuksilla ja sanoillasi. Samaa voisin sanoa sinusta. Kuinka väsymättömästi jaksat kannustaa eteenpäin ja jakaa täällä hyvää mieltä. Sinulle menee tästä kaikesta ihan älyttömän iso kiitos, ettei sitä voi edes sanoiksi pukea! <3 Halaus Irlantiin!

 • Kiitos itsellesi, että jaksat meitä inspiroida ja ilahduttaa! Blogisi on ammattitaidolla ja rakkaudella tehty, sen huomaa! Kanssabloggaajana on tärkeetä myös saada sparrausta muilta bloggaajilta, ja nähdä että suomalaiset blogitkin kehittyvät – ja tämä on ehdottomasti yksi niistä blogeista, jotka kannustavat muita bloggaajia eteenpäin!

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

  • Mrs.V

   Ihana kuulla. Kiitos Elisabeth! Tätä kyllä ilolla teen ja pyrin kaikin voimin kehittyyä ja parhaiten sitä kehittyy kun auttaa muitakin rinnalla :) Olen todella iloinen siitä, että täällä vallitsee kommenttiboksin puolella niin kannustava ilmapiiri! <3 Kiitos taas teille.

 • Iina

  Voi miten suloinen postaus! Olen lukenut blogiasi ihan alkuajoilta asti ja vaikutat erittäin positiiviselta ja onnelliselta ihmiseltä, sinunlaisia tarvittaisiin enemmän :) Täytyy tässä vielä mainita että viimeyönä näin unta, että olin käymässä helsingissä ja näin sinut kävelemässä kadulla ja tuntui siltä kuin olisi nähnyt julkkiksen! Tulin juttelemaan ja olit ihan niin ystävällinen kuin olin kuvitellutkin ja olit juuri synnyttänyt kaksoset, tytön ja pojan, tytön nimeksi olit antanut Isla.
  Vaikka meidänkin elämäntilanteet on hyvin erilaiset ja olen sinua melkein 10 vuotta nuorempi niin saan blogistasi silti jokaisella lukukerralla paljon irti. Onnellista syksyä sinulle ja perheellesi!

  • Mrs.V

   Hah! :D Voi ihana – jos koskaan nähdään niin toivottavasti vetäiset hihasta. Aina ihana tavata teitä kanssasisaria. Ja voi että – olisihan se ihana jos joskus olisi oma pieni tyttökin, vaikka aina olen itseni poikien äitinä nähnyt. Isla onkin kaunis nimi… :D Mutta meillä on lyöty lukkoon etu- ja toinenkin nimi jos ehkä joskus vielä sellainen suodaan :) Kiitos siitä, että suot minulle ymmärrystä, vaikka olemmekin niin erilaisissa elämäntilanteissa. Se on hieno asia. Kiitos <3

 • Melisa

  Kiitos Hanna kivasta sunnuntaipostauksesta. Koko päivä on ollut menoa ja meininkiä aina salilla käynnistä puutarhatöihin ja nyt päätin ottaa pienen hetken itselleni, istahtaa sohvalle ja lukea tuoreimman postauksesi. Nuorimmainen tosin jo kysyi, milloin syödään, joten ei tässä pitkään ehdi istuskelemaan, mutta positiivisten sanojesi avulla jaksaa mennä taas hellan ääreen kokkailemaan :)

  • Mrs.V

   Ihana Melisa <3 Ihana, että kaiken kiireen keskellä, löydät aikaa blogilleni ja se, että se vielä pystyy antamaan energiaa päivääsi tekee minut iloiseksi. Ihanaa arki-iltaa perheesi kanssa. Juuri itkien luin Charlotte Kitleyn kirjeen virtanaan valuvien kyynelien kera ja muistan taas, että piru vie miten onnellinen saa olla, että saa perheen arkea hoitaa <3

 • Hannele

  Hei Hanna,
  en ole aiemmin kommentoinut, vaikka olen blogiasi seuraillut jo useamman vuoden ajan. Elämme kovin erilaisissa elämäntilanteissa, mutta siitä huolimatta blogissasi on sisältöä, joka vetää lukemaan. Ja nyt tämän ilopostauksen myötä havahduin viimein myös kommentoimaan: kumarran Sinulle syvään, että jaksat levittää positiivisuuden, suvaitsevaisuuden ja ilon sanomaa; näitä ominaisuuksia mahtuisi jokaisen meidän elämäämme rutkasti lisää, uskallan väittää. Juuri perjantaina pohdimme pienessä ystäväpiirissä sitä, miksi ihan ns. normaalit hyvät käytöstavat (tervehtiminen, silmiin katsominen, esim. tehtyjen ajanvarausten peruuttaminen yms.) tuntuvat haipuvan, ja esim. netissä anonyymeinä tehdyt iva- ja pilkkakirjoitukset taas ovat valtavasti lisääntyneet. Jos on asiasta selkeästi eri mieltä, vaatiiko ihan omalla nimellä kommentointi liikaa? Ja jos ei jostain blogista/kirjoituksesta tykkää, voisiko vain siirtyä lukemaan seuraavaa – voihan televisiossakin vaihtaa kanavaa? Huoh. Anteeksi purkaukseni, mutta välillä tuntuu, että ikävyys ja synkkyys ja pimeys vievät valtavasti tilaa ja energiaa ilolta ja aurinkoisuudelta. Kuten kirjoitit, tulee elämässä vastaan myös surullisia ja ikäviä asioita, enkä tarkoita, että koko ajan pitäisi olla naama hangonkeksinä hihittämässä, mutta uskon, että positiivinen asenne kantaa myös noina hetkinä. Tästä tuli nyt hieman sekava vuodatus, mutta kiitos Sinulle, ilon lähettiläs. :-) Aurinkoa Sinun ja perheesi syksyyn!

  • Mrs.V

   Voi Hannele <3 Iso kiitos tästä pohdinnasta. Ja olen niin samaa mieltä noiden peruskäytöstapojen vaalimisesta. Minulle ja miehelleni on yksi tärkein päämäärä poikamme kasvatuksessa on, että hän saisi rakennettua hyvän itsetunnon ja sitä kautta terveen itsevarmuuden, joka antaa hyvn täyttävät eväät elämään. Ja ne lähtevät nimenomaan jo ihan näistä pienenä opituista käytöstavoista. Pienestä se lähtee, mutta tämä on tärkeä vaihe jo pienestä pitäen oppia, että muiden kunnoittaminen lähtee jo elämän ensiaskeleilla. Muiden tervehtiminen ja ystävälliset hymyt olivat Keski-Euroopassa asuessamme ihan arkipäivää, mutta täällä hieman harvemmassa. Olen päättäväisesti sitä yrittänyt täällä Helsingin keskustassakin vaalia, ja jotenkin minusta tuntuu – että kyllä täälläkin jo osataan! :) Ainakin paremmin kuin ennen. Ehkä upealla kesällä oli oma vaikutuksensa? :D Mutta kyllä – käytöstavat kunniaan ja muiden kunnioittaminen ja huomioiminen on POP! Iso iso kiitos. Valtavan suuri kunnia, jos näät pienessä blogissani näin valtavaa voimaa! <3 Aurinkoa sinne – KOKO TALVENKIN LÄPI! :)

 • Hei Hanna, loistava postaus ja olen kanssasi aivan samaa mieltä. :) Blogeja lukiessa voi vain todella hämmästellä miten vilpittömiä, positiivisia ja empaattisia monet monet lukijat ovat, suomalaisissa naisissa on potentiaalia!!
  Olen kehunut blogiasi about tuhat kertaa, ja ennen kaikkea persoonasi. Olet aidosti nöyrä ja optimistinen ihminen. Äitinä ja vaimona varmasti kultaa<3 Jatka samaan malliin, olet suunnannäyttäjä monelle!

  • Mrs.V

   Olet Rosa ollut mieletön. Aina kannustamassa ja jaksamassa sitä hyvää mieltä muillekin kommenttibokissa. Iso kiitos seurastasi! Ja kyllä – minusta meillä on ihan mieletöntä potentiaalia. Sitä vaan puskemaan suuremmalla höyryllä eteenpäin! :)

 • Kiitos Hanna blogistasi!
  Olen ollut lukijasi pitkään, jo edeltäjän aikoina. Olen iloinen puolestasi siitä, että elämä hymyilee ja olet onnellinen. Jaksamista ruuhkaisiin vuosiin ja rentouttavaa viikonlopun jatkoa!

  http://helchic.blogspot.fi

  • Mrs.V

   Kiitos ihana Miia. Erityisen iso kiitos TOOOOODella pitkästä ajasta yhdessä. Kuten teksti sanoo: sitä on itse onnellinen ja iloinen, kun kykenee iloita muidenkin onnesta. Samaa sinne teidänkin ruuhkaan!! <3

 • magic-

  Samat sanat takaisin sinne! On aina ilo katsoa blogiasi, kauniita kuvia ja iloisia tekstejä. Suuri kiitos :)

  • Mrs.V

   Voi kiitos ihana magic-!! <3 Suuri kiitos sinulle kaikesta ajastasi ja kannustavista kommenteistasi! :)

 • Ihania tunnelmia ja ajatuksia. <3 Luen aina juttusi, mutta useasti en jaksa jättää merkkiä. Jännitin aluksi mihin suuntaan blogisi muuttuu lapsen myötä, mutta juuri kun teidän esikoinen syntyi, huomasin olevani itse raskaana. Sittenhän sinusta tuli äiti-idoli minulle. :) Olen miettinyt, että paljon jaksat, meillä on nyt valvottu 1,5 vuotta ja sinulla on lapsia pyöritettävänä kaksikin! Siksi tykkäänkin, että esim. eilisessä (vai oliko se pe) postauksessa olit meikittömällä naamalla ja kirjoitit olevasi väsynyt. Se tuo sinut lähemmäs meitä taviksia, välillä kyllästyy niin lukemaan blogeja joissa liidetään kokkareilta toiseen, saadaan merkkijuttuja blogin kautta ja elämä on niin "hulppeaa". Se tuntuu vähän päälleliimatulta, mutta sinä olet lasten myötä ihanasti tuonut enemmän persoonaasi mukaan blogiin ja olen tykännyt siitä kovasti. :)

  Aurinkoista sunnuntaita!

  Katja
  http://optimismiajaenergiaavaatteilla.blogspot.fi

  • Mrs.V

   Moikka Katja. Kiitos huimasti tästä lämpimästä ja kannustavasta palautteesta! Ja onnittelut tyttärestä! <3 Uskon, että jokainen äiti ymmärtää mitä tämä on ja olen todella iloinen, että blogiani lukee niin moni samassa tilanteessa meidän kanssa oleva, joka tietää tämän kaiken, mitä "kulisseissa" tapahtuu, vaikka pääosin pidänkin ne blogista poissa :D Väsyneitä ollaan, mutta onnellisia. Kuten sanoin – kaikki menee nyt niin kauniissa kauhun tasapainossa :D Mutta tämähän sitä hulppeaa elämää vasta onkin kun lapset ovat mukana? <3 Materia on vain materiaa – tuovat nekin pieniä iloja, mutta kyllä se onni muista jutuista kantaa. Se saapuu siitä arjen ihanuudesta ja se on kyky nauttia siitä sen hetkisestä arjesta kaikkine niskakakkavaippoineen <3 Olen todella iloinen, mikäli kykenen rivien välistä tässä pinnallisessa blogissa tätä välittämään.

   Aurinkoista sunnuntaita teidän perheellenne! :)

   • Heh, tämä on eri tavalla hulppeaa. Olen sinnikkäästi yrittänyt pitää viime päivät esim. koruja, mutta korvat meinaavat irrota kun tuo 1,5v niistä repii. :D Ihanaahan tämä on, mutta kun itsellään ei ole esim. lähipiiriä lähimailla, niin mahdollisuus päästä johonkin kokkareille tai miehen kanssa syömään tai tai on olematon. No, näillä mennään! :)

 • Miss J

  Mä uskon vahvasti, että lukijasi ovat kuvailemasi kaltaisia, koska sä itse olet niin ihanan ystävällinen ja sydämellisen oloinen. Sä otat meidät huomioon ja ennen kaikkea yrität parhaasi mukaan vastata kommentteihin, vaikka uskon, että aika siihen on joskus tosi kiven alla. Kiitos siis inspiroivasta blogista ja aurinkoista syksyä! <3

  • Mrs.V

   Minä en vain usko – minä tiedän sen <3 Olen saanut kokea mitä kauneimpia hetkiä tuntemattomien ihmisten hyvyydestä tämän blogin kautta, että oikein sydämestä ottanut. Mutta niin metsä vastaa, kuin sinne huutaa. Olen todella todella kiitollinen kaikesta ymmärryksestä ja tuesta, mitä annatte minulle. <3 Sitä samaa Miss J!

 • Saaramaria

  Kiitos <3 Kauniista kuvista ja ajatuksista, inspiraatiosta ja piristyksestä, jota täältä saan. Kiitos että pidät tätä blogia.

  • Mrs.V

   Kiitos sinulle Saaramaria, että niin ihanasti aina jaksat täällä kommenttiboksissa käydä jakamassa tuota ainasta positiivista asennettasi ja hyvää mieltä <3 Olet niin monena päivänä minuakin piristänyt <3 Kiitos, että annat blogilleni aikaasi.

 • Tuumummi

  Tämä postaus sai minut iloiseksi tänä aamuna. Mielelläni jaan iloa eteenpäinkin. Tänään iloitsen myös siitä, että saan pestä ja silittää suvun kastepuvun käytettäväksi pienen tyttärentyttäreni ristiäisissä kahden viikon kuluttua. Ja iloitsen siitä, että minulla on mahdollisuus olla vauvaperheen tukena ja apuna, kun pientä kovin itkettää. Kiitos sinulle ihanasta blogistasi, joka tuo iloa elämääni lähes päivittäin.

  • Mrs.V

   Miten kaunis kommentti! <3 Olet todellinen aarre tyttärellesi. Meidänkin läheiset (isovanhemmat etunenässä valtavassa roolissa) ovat olleet kerrassaan korvaamaton apu pienten lasten arjessa. Heidän ansiostaan tämä kiireinen vaihe tuntuu siltä, että elämä on vasta alkanut – kaikessa onnessaan <3 Kiitos ihan huimasti sinulle ajastasi ja olet mieletön äiti ja isoäiti!! <3

 • Essi

  Aivan ihana onnellisuutta huokuva kirjoitus!
  Voisin jopa sanoa, että olet mulle yksi esikuvistani. Jonain päivänä minullakin on noin ihana elämä, lapsia, ihana aviomies sekä työ josta oikeasti tykkään. Sitä tavoittelen ja blogisi jaksaa muistuttaa minua siitä, kiitos! 18-vuotiaana elämä kun ei aina tunnu niin ruusuilla tanssimiselta :)

  • Mrs.V

   Ihana Essi <3 Kiitos myös sinulle kaikista näistä vuosista. Olet myös niin paljon tuonut minulle ilon hetkiä kauniilla sanoillasi! Minulla oli myös melkoisen vaikeita hetkiä juuri tuossa 18-ikävuoden kohdalla, mutta juuri niihin aikoihin elämä myös löysi suuntansa. When there is a will, there is a way. Siihen uskon <3 Onnea elämääsi ihana Essi! <3

 • Anni

  Hei Hanna!

  Olen blogisi vakituinen lukija, mutta en ole koskaan vielä kommentoinut. Postauksesi oli aivan ihana ja se sai minut liikuttumaan kyyneliin. Kirjoitat niin kauniisti kaikesta ja vaikka sinua pelkällä blogin lukemisella ei voi tuntea, niin tapa, jolla kirjoitat asioista ja vastaat lukijoillesi kertoo sinusta paljon. Olet varmasti juuri niin hyväsydäminen, minkälainen kuva sinusta blogisi kautta välittyy. Elämän tilanteemme ovat hyvin erilaiset, sillä itse olen parikymppinen opiskelija, eikä minulle ole vieä lapsia. Blogisi suurin rikkaus on varmaan kuitenkin juuri se, että se viehättää hyvin erilaisia ja eri ikäisiä ihmisiä. Teet hienoa työtä ja haluan kiittää sinua blogistasi! Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi! :)

  -Anni

  • Mrs.V

   Valtavan kaunis kiitos sydämellä kirjoitetusta kommentista. Olen hyvin otettu. Siksi tällä hetkellä välillä niin kovin harmittaakin, kun joskus pitkät päivät eivät anna periksi kommentteihin vastaamiselle ja te todella olette blogini suola. Kommenttiboksissani vallitsee niin kaunis harmonia ja sellainen tietynlaisen sisaruuden henki, joka on niin upea huomata päivä toisensa jälkeen. Olen ihan äärimmäisen kiitollinen, otettu ja osittain myös yllättynyt miten niin laaja skaala ihmisiä tätä blogiani lukee. Saan kiittää teitä lukijoita. Teidän kanssa tätä on todellinen ilo tehdä! Kaikkea hyvää ja ihanaa sunnuntaita sinulle Anni! <3

 • meow

  Kiitos suloisesta sunnuntaipostauksesta! Täällä päässä mennään vähän harmaammissa tunnelmissa *huokaus* :(

  • Mrs.V

   Ihana Meow, toivottavasti kaikki on siellä kunnossa? *halaus*

 • Kiitos blogista, olet hyva esimerkki siita etta ihanaa, positiivista ja kaunista blogia voi pitaa vaikka ei olisi enaa teini ;) Itse olen painiskellut sen kanssa olenko liian “vanha” pitamaan blogia mika kuitenkin on paljolti kevyiden asioiden kirjoittelua. Olen kuitenkin sita mielta etta blogit on paaasiassa juuri mielen kevennykseen ja kauniiden asioden katselua varten. Sellaisia hyvan mielen ja estetiikan pakopaikkoja. Kiitos siis inspiraatiosta!

  http://angmohchick.blogspot.com

  Terveiset Singaporesta :)

  X Ang Moh Chick

  • Mrs.V

   Pyh pah ja porhellat vain iloisissa ajatuksissa blogisi parissa! :) Olen sitä mieltä, että tässä vanhetessa juuri niiden kevyiden asioiden tasapainon tärkeys vain kasvaa! Ongelmat ja ovat paljon suurempia (toki joillakin jo nuorenakin ihan liian vaikeita aisoita elämässään, mitä ei kenellekään soisi) ja tehtävää paljon ja aikaa niin vähän, että juuri niistä kevyistä asioistakin pitää yrittää pystyä nauttimaan, jotta niiden raskaampien asioiden kanssa jaksaa taas painia. Luoja ties – kaikilla meillä niitäkin riittää.
   Kiitos sinulle inspiraatiosta ja kannustuksesta ja ihanaa päivää Singaporeen! :)

 • GraceKelly

  Hei Hanna! Kysyn seuraavan vähän henkilökohtaisemman kysymyksen sillä uhalla, että et halua siihen vastata – en halua tunkeilla vaan henkilökohtaisista syistä olen kiinnostunut kuulemaan, miten teillä koiran kuolema vaikutti toiseen koiraan? Olen miettinyt itse, miten kahden koiran dynamiikan muuttuessa ja “sisaruksen” menettäessä toinen koira saattaa muuttua? Jos liippaa liian läheltä, voit jättää vastaamatta :) olen vain mietiskellyt asiaa itse viime aikoina.

  Kiitos ihanasta blogista! Tällainen pitkäaikainen lukija mutta harvoin kommentoija on jättänyt kyllä sinun blogiisi useimmin kommentteja, mahtavan vuorovaikutteinen fiilis sulla täällä!

  /Grace

  • Mrs.V

   Tiedätkö, voin tähän ilolla vastata, että tyttökoiramme voi todellakin yllättävän hyvin. Ihan kuin hän olisi ymmärtänyt tämän elämän väistämättömyyden ja on oikeastaan ihan oma itsensä? Ehkä jopa vielä enemmän pikkuprinsessa, joka nauttii jakamattomasta huomiosta. Hänhän ei koskaan ole ollut se ainut koira, jota Ben sai reilun vuoden olla. Mutta itseänikin tämä paljon pelotti, mutta voin todeta ilolla, että meidän tyttö voi todella hyvin. Kiitos myös perheeni, joka on häntä oikein kunnolla hemmotellut.

   Iso kiito Grace ja toivottavasti teillä ei ole tällaista vaikeaa kohtaa ihan vielä lähiaikoina edessä! Suuri kiitos kaikista vuosista ja on ihana huomata, että olet täällä vielä menossa mukana! Ja siitä vuorovaikutuksesta saan kiittää vain Teitä!

 • Bree

  Allekirjoitan tuon ensimmäisen kappaleen täysin. :) Kun monta vuotta kahlasin syvissä vesissä äitini kuoleman jälkeen ja esikoisen vauva-aikakin meni sumussa, tuntuu todella uskomattomalta miten alkuvuodesta syntynyt tyttäreni toi niin ymmärtämättömän onnen ja rakkauden sydämeen. Vaikka arki on täynnä kiirettä ja univajetta en voisi olla onnellisempi. Kiitollinen lapsistani, miehestäni sekä ihanasta kodista ja perheestäni.

  Kiitos upeasta blogista, joka lukeutuu ehdottomiin suosikkeihini! :)

  • Mrs.V

   Olen niin kovin iloinen puolestasi, että vaikean kauden jälkeen olet löytänyt taas elämän onnen! Vaikka arki on kiirettä ja univajetta – menee jokainen valveilla ollut hetki niihin asioihin, mitä rakastaa tehdä. Pitää muistaa – että juurihan tätä minä olen toivonut. Ihana kuulla, että sielläkin iloitaan siitä mitä on ja ollaan myös kiitollinen niistä ajoista, jotka ovat menneet. Iso kiitos seuraamisestasi! <3

 • Päivi

  Kiitos ihanasta postauksesta. Mukavaa aloittaa aurinkoisen sunnuntain vietto lukemalla kauniita ja positiivisia ajatuksia. Niitä, sekä kauniita, inspiroivia kuviahan blogisi kyllä tarjoaa joka päivä, joten tänne on helppoa palata viikosta ja vuodesta toiseen :)

  • Mrs.V

   Todella kiva kuulla. Tätä toivoinkin! <3 Valtva kiitos siitä, että elämän kaikissa käänteissä ja kiireessä tänne kuitenkin aina palaat! <3

 • Sarppa

  Kiitos Hanna! Oli ihana aloittaa päivä lukemalla tämä, tulin heti niin iloiseksi, että taidanpa pyöräyttää kunnon aamiaisvohvelit perheelle. Iloa kauniiseen syyspäivään.

  • Mrs.V

   Voi että miten ihana kuulla! <3 Vohvelientuoksuista aamua teidän perheelle! <3 Tunnen melkein niiden tuoksun nenässäni! :)

 • Anonymous

  Mitä olet tehnyt työksesi ennen blogia, mikä on ammattisi? Aiotko palata siihen työhön vielä vai onko blogi äitiyslomankin jälkeen päivätyösi? Kunhan utelen :)

  • Mrs.V

   Muutin Suomeen kaksi vuotta sitten kun esikoiseni syntyi ja sitä ennen tein Hollannissa markkinointiassarin hommia polkupyöräfirmassa. Joten siihen en palaa, mutta blogin aloitin aikanaan ulkomailla, koska toivon Suomessa saavani näin vähän jalansijaa muotimarkkinoinnin alalla kun opiskeluni olin tehnyt täysin Hollannissa ja kaikki kontaktit siellä. Äitiyslomaa en ole koskaan pitänyt vaan tehnyt koko ajan töitä, mutta melkoisen varmasti minut löytää tulevaisuudessa muodinalalta kaupalliselta puolelta :)

 • Hanna

  Ihana hyvän tuulen postaus <3

  • Mrs.V

   Ihana kuulla, että tästä huokui hyväntuulisuus <3 Se oli tarkoitus ja kiva kuulla jos siinä onnistui! :)

 • Ihana, ihana, todella ihana postaus! Tuli itsellenikin hyvä mieli sinun omasta hyvästä olosta ja nuo “viisaiden ihmisten” sanat – kiitos niistä!
  Nautinnollista syksyn jatkoa sinulle ja perheellesi :)

  • Mrs.V

   Kiitos paljon! Ihana kuulla, että tästä tuli sinulle hyvä mieli. Te tuotatte minulle hyvää mieltä päivittäin, joten ihana tuottaa sitä vuorovaikutuksessa! Samaa sinulle Erja! :)