CATEGORIES

Äiti jaksaa, vaikka sinä et jaksaisikaan

14.5.2017

In reality a mom is:

emotional, yet the rock.
tired, but keeps going.
worried, but full of hope.
impatient, yet patient.
overwhelmed, but never quits.
amazing, even though doubted.
wonderful, even in chaos.
life changer, every single day.

– Rachel Martin

Näillä sanoilla äitini toivotti minulle tänä aamuna hyvää äitienpäivää. Nuo sanat kiteyttävät melkoisen hyvin omat tämänhetkiset tunteet 4-, 2- ja puolivuotiaan lapsen äitinä. Äitiys on maailman ihanin asia, mutta samalla myös hyvin puhki kuluttavaa. Mutta silti, joka ikinen päivä, olet valmis tekemään kaikkesi ja enemmän lastesi eteen. Vaikka kuinka väsyttäisi, ei ole mitään mitä et heidän vuokseen tekisi. Kaiken teet niin hyvin kuin osaat ja vielä vähän enemmän. Aika ajoin saattaa olla raskasta, mutta samalla äitiys on palkitsevinta mitä on.

Kiitos omalle äidilleni, joka on väsymyksestä huolimatta kahlannut läpi vauvavuodet. Pitänyt elämän järjestyksessä taaperovuosien kaaoksen keskellä ja ollut kanssamme kärsivällinen, vaikka kärsivällisyyttä ei olisi ollutkaan. Ollut uupunut ruuhkavuosien suorittamisen keskellä, mutta silti meillä on aina ollut lämmin kotiruoka odottamassa ja harrastuksiin kuskattu. Kantanut huolta teinimyrskyjen keskellä, mutta silti seisonut takana aina vakaana kalliona. On ollut rankkojakin aikoja, mutta koskaan et ole luovuttanut. Se on antanut minulle mallin elämään. Esimerkilläsi olet näyttänyt, että pystymme mihin vain, jos niin päätämme. Rakkaudella ei ole rajoja.

Children learn more from what you are, than what you teach.
-W.E.B. Du Bois

Kiitos äiti, kaikesta.

1 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Ohhh happy mothers day to you <3 I wish you a lovely day, Greetings from Switzerland //Sofia (…my blog http://sofiacm.com for wellness och interior)