CATEGORIES

4 ilonaihetta viime viikolta

31.10.2017

1.Upea ruska

Miten kaunis syksy meillä onkaan ollut. Ruska tuntui kestävän tänä vuonna ennätyksellisen pitkään. Puut hehkuivat punaisen, oranssin ja keltaisen lämpimissä sävyissä ja kapungin kadut olivat värjäytyneet kullanhohtoiseksi tippuneen lehtimeren ansiosta. Nyt lämpöasteet ovat hiljanneet alkaneet laskea miinukselle ja syksy alkaa kääntymään talven puolelle. Viime viikolla satanut ensilumi muutti kauneimman väriloiston hetkessä hohtavan valkoiseksi talveksi. Kyllä neljässä vuodenajassa on ehdottomasti puolensa. Varsinkin jos voidaan minimoida räntäloskasäät.

2.Samettisen pehmeä aamukahvi

Viime viikolla saimme uuden Nespresson kahvikoneen johon olen totaalisen ihastunut. Kyseessä on hiljattain markkinoille saapunut Nespresso Creatista -kone, jonka avulla voi harjoitella baristan latte art -taitoja. Erityisen paljon pidän koneen uudesta maidonvaahdotusjärjestelmästä. Sen avulla pystyt tarkkaan räätälöidä maidon lämpötilan, koostumuksen ja määrän. Minä juon kahvini aina runsaalla maidolla, minkä takia uudistus on erityisen mieluinen. Koneen avulla saan kahvimaidoistani juuri sellaisen kun haluan minkä takia joka-aamuinen café latteni nousi ihan uudelle tasolle samettisessa pehmeydessään. Pieniä arjen iloja.

 

3. Paluu kirjojen pariin

Viimeiset viisi vuotta ovat lentäneet ohi vimmatusti heiluvan tahtipuikon säestämänä. Hiljaisia hetkiä ei juurikaan ole ollut ja nekin harvat ovat kuluneet työn parissa tai sohvalle rojahtamalla. En ole lukenut kokonaista kirjaa moneen vuoteen. Pari olen aloittanut, mutta niin heikosti olen niiden pariin ehtinyt, että lukeminen on lopulta jäänyt. Nyt kuitenkin sain pitkästä aikaa yhden kirjan “luettua” alusta loppuun. Kiitos Book beats sovelluksen. Maaret Kallion instagram-sivulta sain koodin kokeilujaksolle, minkä avulla sain parin viikon sisään kuunneltua hänen uuden kirjansa: Inhimillisä kohtaamisia. Miten ihanaa olikaan kävellä kirpeässä syyssäässä pitkin Helsingin ruskaisia katuja rattaita työntäen ja samalla Maaret Kallion viisaita sanoja kuunnellen. Ihan mahtava sovellus, joka mahdollisti paluuni kirjojen pariin kiireisestä elämäntilanteesta huolimatta.

 

4. Paluu Kaliforniaan

Viime viikolla saimme vihdoin varattua lennot Los Angelesiin. Tätä on suunniteltu jo pitkään, mutta vasta pystyimme lyömään matkustuspäivät lukkoon. Jo ensi viikolla suuntaan perheeni kanssa kuukaudeksi Kaliforniaan. Miehelläni alkaa loma tämän viikon lopussa, mikä mahdollistaa pidemmän ajan Kalifornian lämmössä. Miten odotammekaan jälleennäkemistä kaikkien siellä asuvien rakkaiden ystävien kanssa. Luvassa on Thanksgiving oman suomiporukkamme kanssa, ystäväpariskunnan häät Malibussa ja aurinkoista arkea vanhassa kotikaupungissa Manhattan Beachilla asuen. California – we will see you soon!

10 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Iina

  Oi että! Ihanaa että pääsette lomalle ja tapaamaan ystäviä :) Mullakin on lukulistalla Maaret Kallion kirja. Luin juuri Tuija Lehtisen ”hömppäromaanin” ja aloitin eilen uuden pokkarin ”hyvää syntymäpäivää” (kirjailijaa en muista). Luen aina iltaisin ja yleensä jotain kevyttä, joka saa ajatukset pois arjen pyörteistä. Päivällä olisi kiva kuopuksen päikkyaikaan kuunnella jotain tuollaista ”asiatekstiä” ja samalla voisi tehdä kotiaskareita. Täytyykin käydä Maaretin instassa kurkkaamassa, josko koodi olisi vielä voimassa. Kiitos vinkistä!

  • Hei aivan mahtavaa! Koska mä olen myös TÄYSIN hurhatanut tuohon appiin! Ja hei jos ei Maaritin koodi ole voimassa enää niin ole kuulolla täällä, koska mä juuri sain kuulla että saan tehdä YHTEISTYÖN BookBeatin kanssa, ja saan jakaa juurikin tällaisen ilmaisen kokeilujaksokoodin kanssanne! <3 Olen niin hurahtanut appiin ja niin fiiliksissä siitä, että saan tehdä yhteistyön heidän kanssaan! <3

 • Niina

  Täällä toinen kiireinen BookBeat-fani! Olen itsekin vielä sovelluksen kokeilujaksolla mutta voi miten mahtavaa on uppoutua mielenkiintoisen kirjan pariin työmatkalla, meikatessa tai pyykkiä viikatessa! Todellista multitaskaamista :D Mutta tuntuu todella kuin olisin saanut takaisin palan vanhaa vapauttani kun saan taas “lukea”! :)

  • Siis AAMEN!!! <3 IHan sama juttu täällä! Miten MAHTAVA sovellus! Niin monia hetkiä päivässä milloin pystyy kuulokkeiden ansiosta palaamaan kirjan pariin kun kädet vapautuvat! Ihan mahtava sovellus. MUST HAVE <3

 • Haidi

  Vitsi miten ihania piristyksiä arkeen! Etenkin tuo teidän reissu ystävien luokse ja vieläpä häihin <3 mikä voisikaan olla parempaa!

  • EIkö! <3 Niin ihanaa lähteä <3

 • Jade

  Oi Oi tuota tehdä Kalifornian matkaanne niin kateellisena täällä huokailen… vaikka juuri muutama viikko sitten tulimme kuukauden Miamin lomalta, kaipuu takaisin on jo kova. Aivan ihanaa lomaa koko teidän perheelle ja oikein paljon kuvia blogiin odottaen.

  • Kiitos ihana JAde! Ja todellakin tulee <3 Niin kiva lähteä. Odotan jo niin matkaa! <3

 • Maija M.

  Hei ihanaa, että teidän perhe pääsee Kaliforniaan ja vielä noin pitkäksi aikaa! ❤️ Kyllähän sitä aurinkoa kaipaisi itsekin eritoten niinä sateisina ja harmainta päivinä. Onneksi tänään on paistanut ja oli kiva olla taloyhtiön haravointitalkoissa ? Pitää ottaa kaikki irti aurinkoisista syyspäivistä!

  • NO se on ihan totta. Koska aurinkoiset syyspäivät Suomessa ovat aivan ihania! Marraskuu on kieltämättä kiva kuukausi olla pois, mutta onneksi ihan nurkan takana on joulu ja siihen iloinen valmistautuminen <3