CATEGORIES

Naisenergiaa

4.11.2017

Viime keskiviikkona juhlittiin PR-toimisto Polhemin 15-vuotissyntymäpäivää. Vaikka itse olen viime viikot ollut melkoisen uupunut huonosti nukuttujen öiden takia halusin ehdottomasti mennä paikan päälle juhlimaan merkkipäivää. Polhemin takana hääräävä naisjoukko on nimittäin niin täyttä kultaa, että halusin nostaa maljan heidän kunniakseen ja ottaa osaa heidän suureen juhlaansa.

Vaikka työni takia saan tehdä monen mahtavan pr-toimiston kanssa töitä, on Polhemin tunnelmassa jotain hyvin erityistä. Tämä kumpuaa Polhemia pyörittävän naisryhmän keskeisestä ryhmähengestä. He ovat läheisiä ystäviä keskenään ja toimistoon sisään astuessa voit tuntea heidän hohkaamansa lämmön. Kaikki otetaan aina ilolla ja isojen hymyjen kera vastaan. He eivät ole vain reippaita ja iloisia naisia, vaan myös erittäin innovatiivisia ja ahkeria pr-ammattilaisia, joiden kanssa kaikki hoituu. Tapahtumat ovat aina viimeisen päälle mietittyjä, mutta kaikista huomattavinta on niiden keskuudessa leijuva lämpö. He eivät ole ainoastaan äärimmäisen hyviä siinä mitä tekevät, vaan myös niin kertakaikkisen ihania ja sydämellisiä ihmisiä. Kaikki haluavat aina osallistua Polhemin tyttöjen järjestämiin tapahtumiin, sillä heidän kanssaan on yksinkertaisen ihana olla. Minulla on valtava ilo ja kunnia saada tehdä työtä heidänlaistensa naisten kanssa.

Polhemin timanttinen tiimi <3

Itse astuin heidän ovista sisään noin kuusi vuotta sitten ja tänä päivänä minulla on ilo tuntea sen upeat naiset henkilökohtaisesti – lapsia ja puolisoita myöten. En voi kyllin ylistää tapaa millaisella lämmöllä ja inhimillisyyden määrällä he työtään tekevät. PR-työstä voi joku miettiä hyvin pinnallisestikin, mutta nämä tytöt ovat kaikkea muuta. Suurempia sydämiä saa hakea.

Kiitos Polhemin tytöt kaikesta. Te olette erinomainen esimerkki kannustavasta naisenergiasta ja siitä, kuinka toinen toisiaan tukemalla saa aina parasta aikaiseksi <3

Loppuun vielä valtava kiitos kuvista rakkaalle ystävälleni Kaisalle. Hän kirjoitti oman oodinsa Polhemin tytöille, enkä voinut olla liittymättä kuoroon. Käyhän katsomassa lisää kuvia ja tunnelmia hänen upeasta Si Moda -blogistaan.

Kaikki kuvat Kaisa Turunen

0 comments

Comment

Your email address will not be published.

*