CATEGORIES

42 RAW

30.9.2014

Kööpenhaminan-reissulla teimme myös melkoisen ruokapaikkalöydöksen. Matkakumppanini Heidi on liikunnan ja terveyden ammattilainen ja hän oli jo ennen matkaamme kartoittanut meille paikan, mistä löytyy terveysintoilijan (joo ei – minä en se tästä parista ollut! – nim. pullanmussuttaja) parhaat välipalat. Saavuimme kaupunkiin varhain torstaiaamuna. Kävimme jättämässä pienet laukkumme hotellille ja sieltä suunnistimme aamiaiselle tähän kahvilaan, joka osoittautui oman postauksen arvoiseksi paikaksi. Pullanmussuttajakin tykästyi todenteolla vain raakaruokaa tarjoilevaan 42 Raw -kahvilaan.

copenhagen raw-0579 copenhagen raw-0552

Tanskan kieli kuulostaa melkoisen erikoiselle mongerrukselle. Jokusen sanan pystyy puheesta aina sieltä täältä poimia, mutta kirjoitettua tekstiä on kuitenkin hyvin helppo ymmärtää.

copenhagen raw-0547 copenhagen raw-0572

Valikoimista löytyi erinomaisia lehtiä aamupalan kaveriksi… ;)

copenhagen raw-0597 copenhagen raw-0601

Paikan smoothiet olivat loistavia! Itse tykästyin raakakaakaon ja taatelin makeaan sekoitukseen.

copenhagen raw-0574 copenhagen raw-0585 copenhagen raw-0608

Smoothien kanssa nautin avokado-chilimajoneesi-leivän, joka oli todella maukas ja täyttävä kaveri! Heidi nautti mantelimaidolla tehostetun kahvin sekä pähkinäjugurttia talon granolalla. Jälkimmäiseen ihastuin minäkin niin paljon, että ostin sitä myös kotiinviemisiksi. Sehän kului kotona loppuun jo muutamassa päivässä ja pyysinkin siskoani tuomaan sitä Köpiksen-reissultaan lisää! Herkkua!

copenhagen raw-0616 copenhagen raw-0566 copenhagen-1197 copenhagen raw-0560

Joten Köpiksen matkailijat: Suosittelen ehdottomasti pistäytymään täällä aamu- tai välipalalla. Herkullista, terveellistä ja täyttävää! Pullanmussuttajankin mielestä. :)

(42 Raw sijaitsee aivan Kööpenhaminan keskustassa osoitteessa Pilestræde 32)

6 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Essi

  Ah tulee aivan vesi kielelle kun noita herkkuja katselee! Aivan ihastuttavalta paikalta vaikuttaa ja monesta blogista lukeneena Köpiskuume kasvaa koko ajan enemmän :) Täytyypä alkaa vakavasti harkita siellä vierailua!

  http://www.essiesophie.blogspot.fi

 • Kirsi

  Tämä menee nyt tämän postauksen aiheen vierestä. Mutta ihastuin niin kovasti tuohon teidän minimiehen takkiin, että on pakko saada sama omallekin minille. Onko takki normaalia mitoitusta? Kiitos suuresti avusta, jos viitsit vastata :)

 • Toi on niin ihana paikka, ja aivan superhyvää ruokaa. Unelma olis, että tollaisesta paikasta tois joku kotiin ruoat joka päivä ;)

 • Näyttääpä ihanalta nuo ruuat, nams! :)

 • Sissi

  Aah, niin herkullisen näköistä!

 • Tuonne täytyy ehdottomasti suunnistaa seuraavalla köpiksen matkalla! Kiitti vinkistä :)
  t. Iisa