CATEGORIES

Se vähän parempi sisar

13.1.2018

Syyskuisella New Yorkin-matkalla kävin testaamassa blogikollegoideni kanssa paljon hypetetyn Butcher’s Daughterin. Kuten luitte, se oli meille kaikille melkoinen pettymys. Kyseessä on ketju, jolta löytyy ravintola Los Angelesistakin. Yhtenä aamuna kävimme Venicessa poikien kanssa ihailemassa sen kuuluisaa skeittipuistoa. Siitä päädyimme Abbot Kinneylle etsimään sopivaa lounaspaikkaa. Silmiini osui tuttu nimi. Vaikka en ollut myyty idän vastaavalle, päätimme kuitenkin antaa mahdollisuuden tälle toiselle siskolle.

Iloksemme tämä toinen sisar yllätti positiivisesti. Ruoka oli maistuvampaa kuin New Yorkin-puljussa. Paikan tunnelmakin oli rennompi ja rauhallisempi. Söimme mm. avokadoleivän munalla, margherita-pizzaa sekä Pad Thai – annoksen, joka koostui riisinuudelista, mintusta, basilikasta, munakokkelista ja kurkku-porkkanasalaatista. Palvelu oli erinomaista. Monet tarjoilijat kävivät ihastelemassa ja naurattamassa poikiamme. Kokemus oli ehdottomasti parempi kuin New Yorkin, mutta siltikään en sanoisi, että tänne on päästävä uudelleen. Ruoka oli ihan hyvää, mutta ei mitään erikoista. Ei siis oikein hintansa väärti (perus margherita pizza n.16e), mutta paikkana kaunis ja ruoka raikasta.

4 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Anonymous

  Hei. Pakko kommentoida. Hattu pois syödessä. :)
  Olen ehkä vähän vanhanaikainen, mut pisti silmään.

  • Hei me ollaan käyty mieheni kanssa keskustelua myös… Minä olen sanonut tämän lauseen myös pojilleni, mutta mieheni kyseenalaisti tämän vanhan tavan. Päädyimme siihen tulokseen, että tämä ei ole meillä ehdoton tapa… Tietyissä tilanteissa kyllä, hattu pois päästä, mutta rento brunssi Losissa perheen kesken – lippalakit saavat jäädä. Riippuu siis tilanteesta, koska tämä on tosiaan vanhanaikainen tapa. Mutta siis todella mielenkiintoinen ja tästä olisi ihana tehdä postaus ja kuull ajatuksia aiheesta puolin ja toisin! :)

 • Helkku

  Paikasta en osaa sanoa mitään koska en ole käynyt, mutta ai että tykkään sun kuvista! Ne inspiroi ja antaa itselle fiiliksen, että on pakko taas käydä kuvailemassa jossain. Mulla on jäänyt se oman blogin lopettamisen jälkeen todella vähälle, mikä harmittaa kun katselee vanhoja kuvia.
  Mulla on myös nykyään kolme lasta (kolmas syntyi kaksi viikkoa sitten <3), ja miehen kanssa just puhuttiin, kuinka tärkeetä olisi muistaa ikuistaa nämä ensihetket, ne kun menevät niin nopeasti ohi. Kommenttini ei liittynyt oikeen mitenkään sinun tekstiisi, pahoittelut siitä. :D

  • Voi kiitos kovasti Helkku! <3 JA SUURET ONNITTELUT KOLMANNESTA! <3 Toivottavasti teillä on alkanut kaikki sujumaan ihanasti! <3 Ja tosiaan – blogin ansiosta olen todella kiitettävästi saanut ikuistettuua niin paljon hetkiä! Kultaakin kalliimpaa olla tällaisia kuvia vuosikymmenien päästä <3 ONNEA ONNEA ONNEA ja jään innolla kuulemaan miten teillä lähtee arki kolmen kanssa käyntiin! <3