CATEGORIES

Taikanglu

3.11.2012

Lauantaiaamuna suuntasimme todella maukkaalle brunssille Tianzifangin aluelle Radical Design Weekin pr- ja viestintäpäälikkö Annan kanssa, joka on myös minun ihastuttava ystäväni monien vuosien takaa. Reilun vuoden Shanghaissa asuneena hän osasi johdattaa meidät tähän piilotettuun helmeen Taikanglun hipsterikorttelin kauppakujien tarjonnan lomassa.


Commune -katukahvilan listalta löytyi vaikka mitä veden kielelle tuovia herkkuja. Vilkuillessani vieruspöytien ruoka-annoksia ja ruokailijoiden tyytyväisiä ilmeitä yltyi nälkäni melkoiseksi.

Anna suositteli kokeilemaan sekä heidän mehuja, että smoothieitaan. Mehän teimme työtä käskettyä. Valitsimme kookosmaitohunajasmoothiet Charin kanssa ja mehuksi valitsin vesimelonia ja omenaa sisältävän herkun. Oli aivan älyttömän hyvää!

Jos ikinä löydätte itsenne Shanghaista, suosittelen paikkaa lämpimästi. Ensi kerralla kun lennän äitini luokse kylään, on minun pakko päästä tähän ihastuttavaan ravintolaan uudestaan!

Alueelta löytyi paljon ihania koruja, tauluja, huonetuoksuja, vaatteita ja koriste-esineitä myyviä pikkuliikkeitä. Suosittelen kurkkaamaan matkakumppanini Charin tulevasta postauksesta, mitä kaikkea siellä kannattaa pitää silmällä.

Kartalla voitte nähdä Communen-lokaation. Jotta tässä päivässä olisi muotiakin, julkaisen illalla yhden bongaamani asun kauniin kiinattaren päällä! Stay tuned!

On Saturday morning my friend and the PR-manager of Radical Design Week, the beautiful Anna, took us to Tianzifang district for brunch. Lucky for us, she has lived in China for over a year now and knew the best hidden pearls of Shaghai. After wondering the charming maze of Taikanglu’s small boutiques, we arrived to a lovely cafe named Commune. Their foods were amazing. Such delicious smoothies, juices and huge varierty of dishes. Next time when I fly to Shanghai to see my mom, I will most definitely want to visit this place again! If you want to know more about the shopping possibilities of this area, I recommend you take a look at my travel compagnion Char’s post about their lovely and unique little shops.

14 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • nj

  Mistä tuo Annan vihreä paita on kotoisin? Tuli pakkomielle saada samanlainen, näyttää niin kivalta yhdistelmältä (itsellänikin on vaaleat hiukset) :)

  • Ajattelin ihan samaa!! (Minullakin vaaleat hiukset). :)

   • nj

    Hei! Törmäsin tuohon paitaan Mangossa! Ja nyt se on minun ;) En nähnyt sitä jokin aika sitten siellä, joten ilmeisesti melko uusi tuote :)

 • ade

  Eikä, Anna on vanha opiskelukaverini, en tiennytkään, että hän on päätynyt moisiin työtehtäviin. Yhtä kaunis silti kuin ennenkin, niin kuin sinäkin! Kiva lukea näitä Shanghai-juttuja.

 • Tosi kivoja kuvia :)

  http://inmymind-iida.blogspot.com/

 • Ihanannäköiset juomat! Heiii, onko sulla suunnitelmissa tehdä shoppailupostausta Shanghaihin liittyen? Käsittääkseni Shanghai on shoppailijan paratiisi, pitääkö paikkansa? :)

 • Oi, nuo mehut ja smoothiet näyttävät niin herkullisilta! Noita on kyllä pakko päästä testaamaan..

  Muutenkin on ollut todella kiva seurata reissunne kulkua ja asujasi, jotka ovat erottuneet edukseen, kiitos:)!

  • Mrs.V

   Niitä mulla on myös ikävä! Niin hyviä olivat!

   Ja todella kiva kuulla, jos nämä hieman erilaiset asut ovat olleet mieleesi! :)

 • Olipas hassua nähdä tuttuja naamoja täällä. Ollaan Annan kanssa samasta pikkukylästä kotoisin.

  • Mrs.V

   Anna on aivan mahtava <3

 • Kiitos vinkistä! Olen menossa joulukuussa Shanghaihin ja tämä näyttää ehdottomasti testaamisen arvoiselta paikalta :)

  • Mrs.V

   Oi miten ihanaa! Nauti – ja ehdottomasti suosittelen tuota paikkaa elämyksenä!! :)

 • Oi mitkä juomat! Herkulliset kuuloisia ja näköisiä!

  En nyt ole juurikaan ehtinyt kommentoimaan niin kommentoin muutamaa juttua samassa. Olen pitänyt paljon näistä Shanghain postauksista! Mukava aina nähdä myös maapallon toisella puolen olevaa katukuvaa ja tyyliä. :)
  Lisäksi pääsin vasta katsomaan tuon hiusvideon niin siitähän tuli taas vinkkejä! Kiitos :)
  Mukavaa viikonloppua! :)

  • Mrs.V

   Tosi kiva kuulla, että hieman erilaiset postaukset täällä blogissa ovat olleet mukavaa luettavaa :) Todella iloinen olen, jos olen kyennyt antamaan hyviä vinkkejä! :) Samaa sinne muru!