CATEGORIES

Syksyn maksihame

6.9.2013

Täällä on pitänyt kiirettä ja tämä mama on hetkellisesti melkoisen puhki, mutta valoa näkyy jo tunnelin päässä, sillä meidän pieni perheemme suntaa ensi viikon lopulla Espanjan lämpöön. Matka käy tuttuun Altean kaupunkiin, missä tarkoitus olisi ladata akkuja.

Säät ovat kyllä hellineet täällä Suomessakin. Yksi parhaita kesiä miesmuistiin! Olen viimeaikoina viihtynyt melkoisen helpoissa ja yksinkertaisissa asuissa hiekkalaatikon reunalla, mutta keskustaan minimiehen kanssa suunnatessa on päälle valikoitunut usein tuo beige maksihame.

IMG_0827editedootdworldsbestblogs IMG_0736editedootdworldsbestblogs IMG_0836editedootdworldsbestblogs IMG_0797editedootdworldsbestblogs IMG_0851editedootdworldsbestblogs IMG_0780editedootdworldsbestblogs IMG_0800editedootdworldsbestblogs IMG_0761editedootdworldsbestblogs

leather jacket: Zara
white blouse: Zara
skirt: Zara
bag: Mulberry
scarf: LV
flats: Tory Burch

26 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • “keskustaan minimiehen kanssa suunnatessa on päälle valikoitunut usein tuo beige maksihame”

    Tuli jotenkin hassu mielikuva teidän pikkumiehestä ottamassa susta näitä kuvia :) Iso järkkärikamera pienen miehen käsissä <3

  • Ihanan raikas liehuhame! :)

  • Saana

    Sinusta on huokunut väsymystä, ehkä muutakin… Toivottavasti kaikki on ok.
    Tsemppiä ja iloista lomaa!

    • Mrs.V

      Kiitos Saana kovasti huolenpidosta <3 Onneksi tosiaan vain väsymystä. Ei mitään vakavempaa. Mieheni oli polvileikkauksessa pari viikkoa sitten ja ollut sen jälkeen sidottu sohvannurkkaan ja kävelykeppeihin. Minulla siis ollut kädet täysi 24/7 pikkumiehen, isomman miehen avustuksen, koirien, kodinhoidon ja duunin kanssa. Eli ei saisi valittaa – sillä periaatteessahan vaan oma unelma pitää kiireisenä :D Onneksi on auttavia käsiä täällä Suomessa. Isäkin otti koirat hoitoon pitkäksi vkolopuksi niin minulla olisi edes yksi suoritus vähemmän päivittäin. Helpottaa taas huimasti kun mies vaan pääsee taas jaloilleen! :) Tiukka jakso, mutta tästä kyllä selvitään! :)

      • Saana

        Hyvä kuulla. Hassua miten sitä jopa vähän huolestuu itselle kuitenkin ihan vieraasta ihmisestä.
        Helpota kaikessa missä voit. Itse paljon kahden lapsen kanssa miehen työn vuoksi yksin oltua olen kokenut parhaaksi päästää muussa vähemmällä; siivouksessa, ruuanlaitossa jne. Itseään ei kannata unohtaa kiiressäkään.
        Tsempit.

      • Huhhuh! Täällä myös samoja lääh puuh fiiliksiä. Vaihteleva työ, jatkuva eestaas suhaaminen, koiranpentu, kissa, kiireinen mies ja lainalapset…nostan hattua, koska täällä on sentään kaikilla kävelykyky käytössä :o Kuten sanoit, kun kyse on omista valinnoista, niin jaksaa ihan eri lailla. Toipumisia siipalle ja jaksamista mamalle :) pieni vinkki: ashwagandha -yrttijauhetta teelusikallinen päivässä, esim. jugurttiin tai smoothieen sekoitettuna. Energisoi huimasti!

        • Mrs.V

          Oih kanssasiskoni! Jaksamisia sinne myös! :) Ja ihan naulankantaan. Jaksaa kun tiedostaa, että tässähän vaan oma unelma pitää kiireisenä. Nyt vaan ollut blogi, joka tästä ajanpuutteesta kärsii eniten. Hei kiitos paljon vinkistä! pitää tutustua! kaikki lisäenergia on todella tervetullutta! :D Mä vielä haluisin lenkillekin kipeästi – mutta milloinkohan ensi kerran pääsen? :D

          • Blogi on varmasti se, minkä voikin antaa hyvällä omallatunnolla “kärsiä” – oma hyvinvointi ennen kaikkea, se heijastuu tännekin <3 minkäköhän takia se on erityisesti naisille niin kovin vaikeaa? Helpommin me ehkä tupataan huolehtimaan kaikesta ja ylläpitämään arkea, kävi töissä tai ei. Me puhuttiin miehen kanssa, että voisi satsata hyvällä omallatunnolla siivoojaan. Yksi rasite vähemmän!

  • Kaunis asu ja onpa jälleen kerran upeita kuvia! Varsinkin tuo takaa otettu kuva, jossa helma hulmuaa korkealla, vau!

    • Mrs.V

      Kiitos Minna! JA kuvista taas kiitos siskolleni! :)

  • Vau Hanna, oot aivan upeen näkönen! Ihana asu!

    • Mrs.V

      Kiitos kaunis kaunis Malla! <3

  • aaa

    Hei Hanna,
    minkälaisia (väri malli koko sankojen väri) Aviatoreita suosittelet, tarkoituksena ostaa vaan yhdet ja sellaiset millä pärjää useamman vuoden. Olen niitä nyt katsellut mutta en tiedä mitkä olisi mahdollisimman klassiset ja aikaa kestävät ja yhteensopivat niin kesämekon kuin farkkujen ja hupparin kanssa.
    Väreiltäni olen vaalea, sellainen tummalla höystetty vaalea ja vaaleaihoinen kuten sisaresi. :)

    • Mrs.V

      Hmmm… Aika makukysymys. Mutta miten olisi mustat aviatorit mustilla sangoilla? Näin ei kävisi metallisankojen värikään ongelmaksi? Jos olet hopean käyttäjiä niin siinä tapauksessa peililinsseillä ja hopeilla sangoilla? :) Suosittelisin medium.kokoisia linssejä! EN nyt muista sitä tarkkaa kokoa, mutta ei ne pienimmät eikä ne suurimmat! Nuo näissä kuvissa päällä näkyvät lasit ovat se suurin malli!

  • Upeita kuvia ja vielä upeampi asu jälleen kerran! Olen ihaillut kyseistä maxihametta monessa blogissa, mutta en koskaan löytänyt sitä liikkeestä. Mutta ei se mitään, voin ihailla sitä muiden päällä. :)

    • Mrs.V

      Joo… tämä hame on pari vuotta vanha. Ja kyllä vaan löytyy joka vuodenajalle käyttöä :)

  • S

    Onko tuo hame vanhakin ostos? Zaran valikoimien vaihtuvuuden tietäen tuskin enää löytyy… :(

    • Mrs.V

      On… Ikävä kyllä taitaa olla parikin vuotta vanha.

  • Kaunis asu. Itse en tahdo millään tajuta, että ulkona on vielä noin lämmin. Nahkatakki päälle, koska aivot sanoo, että on syksy, hiki on jo ennenkuin astuu ovesta ulos. ,:)

    • Mrs.V

      Ihan sama homma. EI kyllä ole valittamista!:) Ihanaa kun on kerrankin tällaiset säällä meillä SUomessakin näin pitkään! :)

  • LeAnn

    Kaunis asu. ♡ Sopii sinulle kauniisti. :-)

    • Mrs.V

      Kiitos Leann! :)

  • Mikä kaunotar sielä! Magee asu. Tykkään erityisesti siitä että yhdistit hameeseen noin kauniin, yksinkertaisen yläosan kuin tuo valkoinen pusero.

    Ja hei, ihanaa matkan odotusta. Terveisin kateellinen :D

    • Mrs.V

      Kiitos Ansku! :) Ja yksinkertainen vain toimii :) Jotenkin minulla on nyt taas sellainen vaihe (väsymys?! :D), että haluan pitää kaiken mahd. yksinkertaisena :D Kiitos! Täällä odotetaan sitä ja! :)

  • Haidi

    Aivan upea asu! Itsekkin voisi kasailla syksyistä maxi-asua! :) ihana miniloma teillä tullossa, varmasti taas upea reissu ja akut latautuu! <3

    • Mrs.V

      Kiitos Haidi! Minä bongailinkin pinterestistä jo mitä hauskimpia ja makeimpia ideoita syksyiseen maksihameeseen, joten lisää tulee! :) Ja kiitos! Toivottavasti minimies antaa äidin hetken istahtaa alaskin :D