CATEGORIES

Uusia arjen hienouksia

21.9.2020

Kulunut vuosi on ollut poikkeuksellinen, mutta siinä on ollut hopeareunuksensa: meidät on pakoitettu perusasioiden ääreen. Enää ei oteta itsestäänselvyyksinä lämmintä halausta ystävään kaupungilla törmätessä, illanistujaisia isomman ystäväseurueen kesken, poskipusuja isovahemmille, huoletonta musiikin rytmin sekaan heittäytymistä ison yleisömäärän konsertissa tai vaihdettua pientä pusua rakkaan kanssa lentokoneessa. Vaikka elämme vapaampaa arkea kevääseen verrattaen, on huoli ja epävarmuus tulevasta vielä vahvasti läsnä.

Olen itse hyvin sosiaalinen ihminen ja olen nauttinut suuresti siitä, että saamme sentään tällä hetkellä nähdä muita. Kevään täysi eristäytyminen oli kova pala monille. Maamme ei kaipaa yhtään enempää yksinäisyyttä ja sen painavaa tunnetta. Mutta toisaalta pieni kotihiiri minussa on nauttinut siitäkin, että on saanut olla paljon kotona. Etätyöskentely on uusi normaali. Vaikka kaipaan myös ihmisiä ympärilleni (tässä taloudessa harvemmin onneksi hiljaista on :D) niin on ollut myös ihanaa pystyä hoitamaan palaverejä etänäkin ja tehdä töitä kotoa mukavissa kotiasuissa. Etätyösuositus on yhä voimassa ja kuulisin mielenkiinnolla mistä teille on muodostunut uuden arjen luottovaatteet? 

Kuluneen kevään ja kesän olen viettänyt pitkälti erilaisissa puuvillaisissa college-asuissa. Hyvänä kakkosena on joogapöksyt löysemmän college-paidan parina. Nyt talvea kohden siirryn todennäköisesti erilaisiin merino- ja kashmirvillaisiin oloasusetteihini. Olen nauttinut tästä rennosta arkipukeutumisesta todella paljon ja se on auttanut huomaamaan uusia vaatekappaleita, mitä sitä todella arjessa eniten tarvitsee. 

Tällainen löysä kotiasukin saa yllättävän helposti ryhtiä ja tyylikkyyttä kun sen päälle heittää etäpalaveriin skarpin bleiserin. Rennompaan tapaamiseenkin voi suunnata samassa asussa kun laittaa jalkaan siistit avokkaat.

 

bleiseri zara
toppi HM
housut HM
kengät GIUSEPPE ZANOTTI
bag LV

Mitä sinä et enää koskaan ota itsestäänselvyytenä? Ja mistä nautit erityisen paljon nyt tässä erikoisessa maailmantilanteessa? <3

2 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

  • Marjut

    Aivan ihanat housut! Pystyisitkö laittamaan suoran linkin, jos ovat vielä valikoimissa? Yritin etsiä, mutta en löytänyt :/

    • Hanna Vayrynen

      Voi ikävä kyllä en tismalleen samoja löytänyt minäkään, mutta hyvin samanlaiset valkoiset joggersit näyttäisivät olevan valikoimissa!