CATEGORIES

Vanhasta inspiroituneena

17.9.2020

Tänä syksynä neulemekot ja -hameet ovat olleet pinnalla. Myös ikisuosikkini beige porskuttaa edelleen muodin aallonharjalla. Teen pääsääntöisesti töitä kotoa ja suorastaan asun erilaisissa college- ja cashmere-asuissa, joten kun kalenterissa on työmeno tai palaveri, on oma asuinspis ollut aika olematon. Päädyin hakemaan inspiraatiota vanhoista asuistani ja ilokseni arkistoista löytyi paljon sellaisia asuja, mitä käyttäisin sellaisenaan tänäkin päivänä.

Tämä asu (ja yllä oleva kuva) on tasan vuoden takaa. Voisin pukea sen uudestaan tismalleen samalla tavalla ja samoilla vaatekappaleilla, mutta ihan pieniä muutoksia siihen tein kun kävin tänään asiakastapaamisella. Päivä oli tuulinen, joten puuvillapuseron sijaan puin lämpimämmän kashmere-neuleen. Halusin pitää kokonaisuuden hyvin yksinkertaisena ja harmonisena, joten vaihdoin vielä laukun yksiväriseen harmaaseen crossbody-laukkuun.

knit SOFT GOAT CASHMERE
skirt ZARA
shoes STEVE MADDEN
bag CHLOÉ

Minulta pyydettiin Instagramin puolella vinkkejä siitä minkä kaiken kanssa neulehametta voi yhdistellä. Kuvasin tänään jo sitä varten asuja tämän samaisen hameen kanssa ja julkaisen kokonaisuuden mahdollisimman pian.

Siitä halusinkin teiltä kysyä: Pidättekö tällaisista perinteisistä asupostauksista still-kuvineen, vai onko toteutus palvelevampi videona? Olen myös innostunut tekemään nopeita max 15sekunnin Reels-videoita Instagramin puolelle. Minun mielestäni on kiva nähdä asu elävässä kuvassa, sillä se antaa ehkä hitusen enemmän. Onko parempi pitää blogi pohtivammalle sisällölle ja Insta asuinspiraatiota varten? Itse huomaan nyt kaipaavani kevyempää matalan kynnyksen sisältöä, joten asuinpiraatiota on enemmän luvassa lähiaikoina.

14 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Tisku

  Moi Hanna, pidän siitä että julkaiset postauksia liittyen vaatteisiin ja tyyliisi ja ylipäätään kaikkeen mikä liittyy muotiin blogissasi. En ole ihan päässyt sisään instagramin maailmaan. Koen todellakin saavani ahaa elämyksiä, kun luen blogiasi ja huomaan itsessäni, että olen mennyt hyvin paljon värien suhteen siihen suuntaan, jotka ovat sinun lempivärejäsi, mutta ne värit pukee myös minua. Seuraan aina innolla mitä mielenkiintoista tuot muodin saralta esiin. Täytyy sanoa että on aina ilo lukea blogiasi ja aina löydän siitä jotakin joka kolahtaa, vaikka olen n. 20 vuotta sinua vanhempi. Kiitos ja hyvää syksyn jatkoa. terveisin Tisku

  • Hanna Vayrynen

   Voi kiitos kovasti ja ihana kuulla, että blogi palvelee tällä saralla vaikka Instassa onkin paljon vastaavaa! :) Olen kovin ilahtunut että olet saanut näistä inspiraatiota ja kiitos kovasti kun seuraat! :)

 • Katri

  Täällä myös yksi joka ehdottomasti kaipaa asupostauksia blogiin! :) Ei ole instaa eikä sitä enää nykyään edes pysty selaamaan ilman sisäänkirjautumista.
  Monipuolisuus on blogisi valtti ja paljon olen saanut inspiraatiota omaankin pukeutumiseen. Tykkään tosi paljon näistä sisällä räpsityistä kuvista, kaunis ja levollinen tausta kun on niin asut tulee tosi kivasti esille eikä kuvien laadussakaan ole mitään moittimista!

  • Hanna Vayrynen

   Voi ihana kuulla <3 Itse huomaan nyt kaipaavani kevyempää sisältöä ja nii vaqrmasti tekin? Kulunut ´vuosi on ollut monelle yllättävänj raskas vaikka asiat olisivatkin kaikin puolin muuten hyvin. Uusi tilanne on vaatinut kaikilta paljon resursseja. Kiitos kovasti kauniista palautteesta ja niitä on nyt tulossa! <3

 • Sini

  Ehdottomasti toivon asupostauksia blogiin. Minusta on vain mukavaa, että blogissa on sekä syvällisempiä että myös keveämpiä aiheita. Ja ehkä itse olen vähemmistöä siinä mielessä, että en edes ole instassa :) Leppoisaa viikonloppua!

  • Hanna Vayrynen

   Hei kiitos kovin kun autoit eteenpäin jakamalla mielipiteesi! Täälläkin tulee siis olemaan kevyitä asupostauksia! <3

 • Anni

  Molempi parempi! Tykkään päivästä (ja vapaasta ajasta!) riippuen katsella kumpiakin, sekä näitä perinteisiä asupostauksia että kevyempää insta-videota. Koska elämä on niin hektistä just nyt, ainut toive olisi, että mahdollisimman paljon pitkäksi aikaa nähtäville jäävää sisältöä. Harmittaa, jos kivat instastoriesit menee ohi, kun aina ei ehdi katsella ajoissa läpi ?

  • Hanna Vayrynen

   Oikein hyvä pointti ja iso kiitos kun autat pohdinnassa! <3 Asuja myös blogiin it is <3

 • Emma

  Itse tykkään kyllä myös blogin puolella näistä asukuvista! ? Etenkin kun taas vuodenaika vaihtuu, on itsekin alkanut etsiä enemmän asuinspiksiä, ja nyt tällaiset postaukset tuntuu todella kivoilta. Blogissa ehkä vaatteiden ostopaikat on helpommin esillä kuin videoissa, vaikka nekin toimii kyllä! ??

  • Hanna Vayrynen

   Se on totta! Iso kiitos kun autoit eteenpäin <3

 • Jaana

  Ne asuvideo-reelit on tosi kivoja ja niitä on mukava katsoa, mutta koska sun asuyhdistelmät on kaikki niin ihania ja otan niistä paljon omaan pukeutumiseen inspiraatiota, niin ne asut vilahtaa niissä ohi liian nopeaa… olis paras, jos olis ne videot siellä stooreissa ja sit vaikka instafeedissä postaus, jossa kaikista still-kuvat…

  • Hanna Vayrynen

   Kiitos ihana! Tätä olen miettinyt… Yritän löytää vielä toimivimman tavan – koska video on niin lyhytikäinen ja nopea. Mutta tulee olemaan blogissa ja instassa myös vaihtelevasti molempia<3

 • Ella

  Hei!
  Itse olen alkanut aikoinaan seuraamaan sinua juuri asuinspiraatioiden puutteessa :) Pidän kovasti näistä postauksista, joissa muokkailet vanhoja asukuvia, sen myötä olen alkanut itsekin kokeilemaan uudenlaisia asuyhdistelmiä :)

  • Hanna Vayrynen

   Voi ihana kuulla! <3 Kiitos kauniista palautteesta! <3 Ihana kuulla että vanha on saanut uutta tuulta alleen <3