CATEGORIES

Hiuspinnit ja -pannat pinnalla

11.9.2019

Viimeisimmällä kampaajakäynnilläni luottokampaajani ja ystäväni Tiina esitteli minulle uuden hiustuotemerkin. Hänen kampaamossaan (Hiushuone Tunne) oli myynnissä pieni erä kauniita samettisia pantoja, hiusklipsejä sekä vanhoja kunnon hiusdonitseja. Ihastuin beigeen pantaan siltä istumalta, ja ostin sen itselleni kampaajakäynnin päätteeksi. 

Sama panta näkyi pian päälläni Instagram-tarinoissani ja se kirvoitti välittömästi valtavan määrän kyselyitä. Ilokseni sain kertoa, että panta on suomalaista tekoa ja merkin nimi on Cocobella. Kyselyitä tuli kuitenkin niin paljon, että tein vielä oman videopätkän pannan kanssa, missä kerroin sen alkuperän. Sen tiimoilta itse valmistaja oli minuun yhteydessä ja tarjoutui lähettämään minulle muitakin tuotteitaan. Tuotteet saapuivat eilen ja katsokaa miten ihania!

Kauniita helmipinnejä, jotka ovat tällä hetkellä erityisen muodikkaita.

Erityisen paljon pidän itse tällä hetkellä juurikin samettisista hiuspannoista. Kuvassa näkyvät kolme väriä ovat ehdottomasti suosikkivärini. Beige tuo kivaa kontrastia tummanruskeisiin hiuksiini, mutta erityisen kiva on myös tuo sinaapinkeltainen sametti. Sopii todella kauniisti erilaisten kultaisten korvakorujeni rinnalle. Näistä pannoista on vielä pakko mainita erikseen miten mukavat ne ovat! Ne ovat sen verran paksut ja kevyet, että ne eivät paina korvan takaa lainkaan.

Ihanien hiuspinnien ja -pantojen lisäksi pinnalla ovat taas vanhan kunnon hiusdonitsit! Itse en ole niitä koskaan aiemmin juuri käyttänyt, mutta huomasin viime yönä että nehän on loistavat myös yöllä hiusten ylös laittamiseen! Samettinen ja paksu donitsi ei jätä rumaa painaumaa hiuksiin ja tuntuu muutenkin hellävaraisemmalta vaihtoehdolta. Arjessa tulen varmaan käyttämään tuota mustaa donitsia! Vielä kun löytäisi jostain myös beigen samettisen hiusdonitsin – koska yksinkertaisesti rakastan ruskean eri sävyjä pukeutumisessa.

Minulle tulee näistä mieleen Sinkkuelämän-jaksot (erityisesti Carrie) ja aika milloin Gossip Girl-sarja alkoi. Silloin muistan pantojen viimeksi olleen erityisen muodikkaat – Blairin ja Serenan näyttäessä muille mallia.

Mikä näistä oli sinun suosikkisi? 

 

8 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Miia

  Oi nämä näyttävät ihanilta! Itselläni on melko lyhyet hiukset ja olen aivan surkea laittamaan niitä, joten nämä toisivat varmasti kivaa vaihtelua ponnarille. Kiitos vinkistä!

  • Hanna Vayrynen

   Eikö olekin! Ihanaa jos inspiroi! :)

 • aila

  Hiusdonitseja on tosi helppo tehdä itse, saa juuri sellaisen kuin haluaa, netissä on ohjeita. Olen käyttänyt donitseja jo vuosia, yhtään ainutta en ole ostanut. Olen tehnyt yhden ohuesta mokkanahastakin, vakiomateriaalina on silkki ja pellava.

  • Hanna Vayrynen

   Ah voi että, mä olen niin toivottoman huono eikä kotoa löydy ompelukonettakaan, mutta ihailen valtavasti heitä ketkä tekevät mitä tahansa ITSE! <3

 • Haidi

  Siis näitä on kyllä pakko metsästää jostain kampaamosta! Niin ihania :) ja mullekkin tulee pannoista aina mieleen Gossip girl! Varsin it-look aikanaan.

  • Hanna Vayrynen

   Eikö! Ja hei hiushuone tunne löytyy Rikhardinkadulta! :)

   • Haidi

    Löysin Järvenpäästä kampaamon joka myi niin sieltähän lähti mukaan parit pinnit ja panta ;>

    • Hanna Vayrynen

     Hei mahtavaa! <3 Missä väreissä? <3