CATEGORIES

Balloon decorations

13.10.2021

*palvelu saatu @teemajuhlat.fi

Keltään ei ole voinut mennä ohi rakkauteni juhlia kohtaan. Erityisesti teemajuhliin. Rakastan tuoda arkeen juhlafiilistä ja koristella kotia sesongin mukaan. Kotimme sisustuksen ja yleisilmeen olen pyrkinyt sisustamaan mahdollisimman ajattomaksi ja harmoniseksi – sellaiseksi jossa silmä lepää vuodesta toiseen eikä mikään alkaisi kyllästyttämään. Tämä myös mahdollistaa mahtavan neutraalin pohjan koristeluille. Iloa ja vaihtelevuutta tuon kotiin vuodenajan / juhlapyhien koristeilla. Minä säilön kaikki koristeeni ja uusiokäytän niitä vuodesta toiseen. Tyhjennän jopa foliopallotkin ja käytän niitä juhlista ja vapusta toiseen. Minulla on vintilläkin nimikoitu säilytyslaatikot esim. pääsiäiseen, halloweeniin ja jouluun. Olen niin innoissani lähestyvästä Halloweenista. Meidän pojat rakastaa kyseistä juhlaa ja kaikkea siihen liittyvää. Se on kummasti myös monen ystäväperheemme lasten suosikki. Tänä vuonna aiotaan viime vuoden lailla kehittää lapsille  kunnon elämysilta teeman ympärille. Ollaan takapihalle suunniteltu kurpitsajahtia, kehitetään kauhukuja ja tehdään taas teemaan sopivia herkkuja. Jos teiltä löytyy mahtavia ideoita (aktiviteetit, tarjoilut, koristeet) tällaista lapsille sopivaa kauhuiltaa varten, kuulen niistä ilolla kommenttiiboksissa. Kun liikutaan vuoden pimeimmässä ajassa on erityisen ihanaa kun on valmiiksi suunniteltua mahtavaa tekemistä ja elämyksiä yhdessä ystävien kanssa. Arjen valopilkkuja.

Edellinen viikko on meillä ollutkin juhlien täyteinen: nimittäin minä ja nuorimmaisemme täytämme samalla viikolla vuosia. Vaikka samaan ajankohtaan tuleekin juhlien järjestelysuma on se mahtavaa, koska voin hyödyntää samoja koristeluita ja tekeminen puolittuu. Myös kaksi vanhempaa poikaamme ovat syntyneet kesällä peräkkäisinä päivinä. Kätevää näin juhlien järjestämisen kannalta :D Jo muutama kuukausi sitten törmäsin instassa tiliin nimeltä @teemajuhlat.fi  Olin ällikällä lyöty – löytyykö Suomesta taho joka jakaa rakkauteni jenkkityyliseen juhlien järjestämiseen?! Rakastan koristella juhlia varten ja tuottaa läheisilleni sitä kautta elämyksiä ja muistoja. Jäin seuraamaan tiliä ja ajan saatossa päädyimme viestittelemään toisillemme fiilistellen milloin mitäkin juhlaa. Kävi ilmi, että firman perustaja on myös asunut Kaliforniassa ja saanut kipinänsä juhlien tekemiseen sieltä. Syntyi idea, että tehdään joskus jotain yhdessä. Hänelle oli tullut myöhemmin visio siitä miltä minun synttäripallojen tulisi näyttää ja ehdotti josko tehtäisiin koristelut minun synttäreilleni. Olin niin fiiliksissä, että olin löytänyt toisen suomalaisen joka on yhtä innoissaan juhlien järkkäämisestä kuin minä, joten paloin halusta ideoida hänen kanssaan jotain uutta ja mahtavaa.

Tapasimme ja sain nopeasti huomata mikä ammattitaito ja osaaminen hänellä oli juhlien järjestämiseen. Hän oli mm.kehittänyt minulle mm. omat sävyt synttäri-ilmapalloihini. Olen itse hyvin tarkka sävyjen suhteen ja ilokseni sain huomata että hän oli minuakin tarkempi! Kahdesta maatuvasta ekoilmapallosta hän oli saanut täydelliset pehmeät samppanjan ja ruusukullan sävyt minulle, jotka matchasivat täysin kotimme sisustukseen. Itsessään kultainen pallo oli liian keltainen ja ruusukulta liian voimakas, mutta kun hän lisäsi niiden päälle valkoiset pallot oli lopputulos next level-upea. Pehmän lämpimät ja harmonisen kauniit sävyt – juuri mistä yleensäkin pidän. 

Hänellä oli alusta asti visio siitä, että koristellaan kotimme portaikko ilmapalloköynnöksellä ja se toteutettiin! Sitä oli kaksi ihmistä rakentamassa ja siihen meni reilu 8 tuntia. En pysty sanoin kuvailemaan miten fiiliksissä olin lopputuloksesta. Niin kaunis ja upea lopputulos – mitä en ikinä olisi itse pystynyt toteuttamaan. Joten jos sinä tai firmasi koskaan tarvitsette apua koristeluihin ja luomaan unohtumattomia juhlaelämyksiä suosittelen suuresti kääntymään @teemajuhlat.fi puoleen. Heidän instatilillään on vaikka mitä heidän upeita toteutuksiaan nallen täyteisistä vauvakutsuista villeihin viidakkosynttäreihin. Heillä on oma verkkokauppa mistä voit ostaa tuotteita ja toteuttaa unelmajuhlasi myös itse ellet halua kokonaista juhlasuunnittelupalvelua. Erilaista rekvisiittaa on myös mahdollisuus vuokrata. 

Loppuun minulla on ilo saada tarjota heille näin Halloweeninkin kynnyksellä alekoodi! Kooodilla hanna20 saatte 15.11. saakka -20% heidän juhlavalikoimastaan. (En hyödy itse alennuksesta, Teemjuhlien omistaja vain ihanasti halusi teille edun tarjota) Joten nyt niitä unelmajuhlia tai hurjia halloween bileitä miettimään! Minulla on tosiaan seuraavaksi agendalla lastenmielisten Halloween juhlien järjestäminen läheisten ystäväperheiden kanssa joten ideat otetaan ilolla vastaan kommenttiboksissa!

*palvelu saatu Teemajuhlat.fi

4 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Laura

  Upealta näyttää, nautin kun ei aina nuukailla ☺️ Mistä tämä upea mekko on?

  • Hanna Vayrynen

   Kiitoos <3 Se on itseasiassa siskoni vanha mekko, jota joskus lainasin ja sitten se on jäänyt minulle :D Mutta sisko muistaakseni ostanut joskus Bubbleroomista!

 • Katri

  Katsoin ensimmäisestä kuvasta, että jopas on hillityn väriset halloween-koristukset, mutta tekstistä selvisikin ettei sentään! ? Toivottavasti saadaan blogin puolella nähdä sitten millaiset koristelut ja tarjottavat sinne juhliin loihdit ?

  Lapsuusaikojen halloween-juhlista on jäänyt mieleen vain kaksi ohjelmanumeroa: “hirviön lima” ja aarteenetsintä taskulampun valossa. Ensin mainittu meni siis kutakuinkin niin, että käsi piti työntää mysteerilaatikkoon aukosta sisään tietämättä mitä siellä odottaa. Sisällä oli sitten jotakin limaista (muistaakseni taisi olla räikeällä elintarvikevärillä värjättyä puuroa). Tää oli jostain syystä lapsena tosi jännää, vaikka enää ei viehätys ihan aukenekaan ?Aarteita taas etsittiin pimeällä pihamaalla ja lähimetsässä taskulampun valossa siten, että aarrepaikat oli merkitty heijastimin, jotka sitten välkähtivät valon osuessa niihin. Ihan hyvin voisi toteuttaa saman (osin) sisälläkin, jos vaan riittävän pimeitä tiloja löytyy tarpeeksi.

  Tää ei ollut halloween-bileistä, mutta joissakin lapsuuden juhlissa oli ihana kun meillä oli yhteen huoneeseen järkätty oma “disco”. Eli lattiatilaa tyhjäksi, pyörivä valopallo ja kaveriksi sopivaa musiikkia – yksinkertaista, mutta toimivaa!

  • Hanna Vayrynen

   Siis AIVAN MAHTAVIA vinkkejä!!! <3
   Näitä kokeillaan! Valtavan iso kiitos kun jaoit nämä timanttiset ideat - ilahdutit varmasti montaa lasta!! <3