CATEGORIES

Pitsiä kaappiin

1.7.2013

Ja mistä niitä pitsiunelmia sitten voi hankkia?
Kesää on vielä roimasti jäljellä, joten vielä ehdit saamaan paljon irti sensuellista pitsimekosta. Ja kuten aika on näyttänyt, ei pitsi poistu muodista kulumallakaan. Valkoisen pitsimekon voisi tästä syystä luetella jopa toimivan vaatekaapin kulmakiveksi. Asusteita vaihtamalla pitsistä on moneksi.
Tässä teille kahdeksan kaunista, jotka kaikki ovat saatavilla myös verkkokaupasta:

itsallaboutthelace

1. H&M, Lace Dress, 35e
2. *Nelly.com, Club L Candy, 27e
3. Darling, Angelina Lace Dress, 80e
4. Topshop, Scallop Hem Lace Dress, 65e
5. Red Valentino, Organza & Lace Dress, 425e
6. Monsoon, Beatrice Lace Dress, 185e
7. *Gestuz, Clea-Idr, 230e
8. KTZ, Lace Embroidered Dress, 325e

Mikä näistä on sinun suosikkisi?

Minun suosikkini on varmaankin Topshopin mekko, numero 4. Käyttäisin sitä nyt tumman ruskeiden ballerinojen kanssa ja kietaisisin vyötärölle solmulle vyön, joka on samaa sävyä mukavien kenkien kanssa. Laukuksi sopisi loistavaksi vaikkapa Mulberryn Alexa olan yli heitettäväksi.

Miten sinä käyttäisit nyt pitsimekkoa?

7 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Minä hankin tämän http://media.redcatsnordic.com/ellos//images/products/normal_2/ells_0042/ells_0042175_M.jpg mekon Ellokselta. Nyt onkin ongelmana asustaminen. Malli on aika suora ja toisin vyötäröä esille vyöllä, mutta en osaa päättää että leveällä vai kapealla ja peräti kangasnauhalla…

 • Laura

  Minusta tosi kivoja ovat nuo 1,4 ja 5.
  Tuo 5 ehkä parhain, mä varmaan pukisin sen open toe korkkareiden kanssa (tai ugg lucianna kenkien kanssa) ja värikkään clutchin kanssa joka sopisi kynsilakan ja huulipunan kanssa yhteen. :)

 • Lilly

  Hei! Pahoittelut että vaivaan vanhemman postauksen puitteissa. Mainitsit lentomatkalla vauvan kanssa postauksessa, että vauvalla olisi hyvä olla kuulokkeet koneessa ettei unet häiriinny. Huomenna olisi tarkoitus käydä hankkimassa pienelle jotkut kuulosuojaimet. Millaisia te käytitte?

  • Mrs.V

   Meillä on ollut käytössä ihan Clas Ohlsonilta ostetut Kidz-kuulosuojaimet! :)

 • Oh, tuo nro.3 on iiihana! Kaveriksi siihen nudet peeptoe korkkarit ja clutch :)

 • Jaana

  Ykkönen on paras. Pukisin sen rannalle bikinien päälle + olkinen lierihattu päähän :) Kuutonen on toisiksi paras – sen pukisin juhlamekkona mustien CL korkkareiden ja clutchin kanssa :)

 • Laurenttiina

  Nelonen on munki lemppari, ehdottomasti :)

  … Toivepostaus ehdotusta! Yleensä nämä asut ovat suunnattu nollakoon naisille. Olis kiva, jos tekisit postauksen naisille, joilla on muotoja. Miten he voivat ottaa ilonirti tämänhetkisestä muodista? :) … Entäs miten teidän pikkumiehen huone näyttää tällä hetkellä? Ja löytyikö ratkasu omaan makuuhuoneeseenne? Kiitos ihanasta blogista <3