CATEGORIES

Matthew Williamson Lindex Collection

29.9.2013

Torstaina lensin Lindexin vieraana Tukholmaan, missä pääsin osallistumaan Matthew Williamson Lindex Collectionin lanseeraustilaisuuteen. Pidin suuresti viimevuotisesta työn hedelmästä Missonin muotijätin kanssa, joten odotukseni tämän vuoden sadolle olivat korkealla.

IMG_4878editedootdworldsbestblogs

Paikalle oli saapunut paljon muotikansaa ympäri Eurooppaa. Ruotsi oli luonnollisesti näkyvästi edustettuna, ja sain bongata livenä mm. Rami Hannan, Victoria Törngrenin ja Caroline Roxyn. Alemmassa kuvassa edustaa Norjan tiimi, jonka keskellä valkoisessa takissa sädehtii Lindexin Fashion Adviser, Kathrine Sørland.

IMG_4742editedootdworldsbestblogsIMG_4938editedootdworldsbestblogsIMG_4997editedootdworldsbestblogs

Pikareissun kruunasi ihan loistava matkaseura. Lahden yli lensin Pupulandian Jennin ja Pr-toimsto Polhemin herttaisen Pauliinan kanssa. Perillä odotteli rakas Lindani ja vähän aiemmin haastattelua varten naapurimaahan lentäneet Fashionweek-blogin Johanna ja Mademoiselle Pigalle-blogin Irene.

IMG_4760editedootdworldsbestblogs

Johanna on myös Costume-lehtemme muotitoimittaja. Tämä ihana nainen jos joku tuntee tyylit ja muodin kuumimmat jutut. Kävimme kaksin nopeasti perjantaiaamuna kiertämässä Tukholman kiehtovimmat putiikit. Tarkat tytöt eivät paljoa shoppailleet, vaan pursuavan tarjonnan seasta molemmat ostimme vain yhden asian – vieläpä saman asusteen samalta merkiltä. :D

IMG_4907editedootdworldsbestblogs
IMG_4905editedootdworldsbestblogs

The man of the hour – Matthew Williamson.

Suuren nimen omaava suunnittelija vaikutti todella ystävälliseltä ja lämpimältä persoonalta. Niin ystävällisesti hän poseerasi kaikkien faniensa halailuissa. Hymyissä suin tanssahdellen hän myös fanitti Loreenia muun juhlakansan keskellä.

IMG_4920editedootdworldsbestblogsIMG_5100editedootdworldsbestblogs

Tarjoiltu hedelmä on maukas. Malliston kappaleet ovat mitä ominaisinta Matthew Williamsonia. Räiskyviä värejä (sinistä ja pinkkiä), kreisikuvioita ja koristeellisia yksityiskohtia.

Pirteä mallisto saapuu valikoituihin Lindex -myymälöihin 4.lokakuuta. Edellisen yhteistyön lailla, tämäkin mallisto tekee silmän lisäksi hyvää myös tärkeän asian eteen. Nimittäin 10% sen myynnistä Lindex lahjoittaa Syöpäsäätiön Roosa Nauha -rahastoon.

IMG_4812editedootdworldsbestblogs
IMG_4817editedootdworldsbestblogs

Perinteisen catwalkin sijaan meille tarjoiltiin digitaalinen muotinäytös, joka ympäröi muotikansan valloittaen juhlatilan valkoiset seinät. Harmikseni en kyennyt ihan kaikkea kunnolla seiniltä näkemään. Itse olen nimittäin totaalisen ihastunut malliston 100% silkkiä olevaan sinikuvioiseen maksimekkoon, jonka liikkuvuutta olisin tahtonut livenä ihailla.

IMG_4839editedootdworldsbestblogs

Näytöksen jälkeen juhlatunnelmaa nostatti ruotsalainen Loreen.

IMG_4858editedootdworldsbestblogs

Vasta nyt tapasin Go 4 it Vol. 2 -blogin pitäjän Mintun ensimmäistä kertaa. Oli hienoa vihdoin tavata!

IMG_5112editedootdworldsbestblogs

Kuten sanoin, Mr. Williamson oli äärimmäisen ystävällinen kaverikuvaposeeraaja. Kiitos tästä kuvasta meidän upealle Johannalle, joka otti illan viimeiseksi tehtäväkseen saada meidät kaksi yhteiskuvaan.

Linda-Juhola-Hanna-Vayrynen-Irene-Naakka-Johanna-Piispa-Jenni-Rotonen-Minna-PaakkulainenTeam Finland vasemmalta oikealle: Linda, minä, Irene, Johanna, Jenni ja Minttu.

Oli kerrassaan mahtava reissu. Suuri kiitos Lindexille, että sain olla mukana kokemassa tämän ikimuistoisen tilaisuuden. Valtava kiitos lähtee myös loistaville matkaseuralaisilleni, joiden kanssa oli ihan hulvattoman hauskaa.  Voiko pyytää pian uusiksi? :)

13 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Heissan!
  Teidän neitosten matka näyttää sujuneen upeasti myös lennon jälkeen. Oli mukavaa saada teidät vieraiksi hetkeksi koneeseen. :)

  Ihania syyspäiviä toivottelee

  Essi

  • Mrs.V

   Kiitos sinulle Essi vielä matkan onnistuneesta startista ja todella ilahduttavasta eleestä! :) Todella ihana, kun tulit moikkaamaan! :)

 • Emmi L.

  Odotan kyllä Missoni-malliston jäljeltä tosi paljon tätä yhteistyömallistoa. Missonit osuivat ja upposivat kovaa, joten pitää olla perjantaina kärppänä paikalla lähi-Lindexillä!

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

 • Jasmin

  Mistä tuo kaunis hameesi on? :)

  • Mrs.V

   Se on itseasiassa n.6 vuotta vanha hame Dolce & gabbanalta!

 • Mua harmittaa se, että Lindexin laatu tuntuu olevan todella heikkoa. Kaikki vaatteet mitä olen liikkeestä ostaneet ovat venyneet, vanuneet, kutistuneet ja menneet saumat kieroon, vaikka miten olen hoitanut ja pitänyt hyvänä. Vain yksi 100 % puuvillaa paita on säilynyt hyvänä. Muistin taas mikä oli se syy miksi lopetin Lindexin vaatteiden käytön. Hyvä mainonta vai sai minut taas “lankeamaan”.

  Missoni-mallisto oli mielestäni todella kiva idea, mutta minulla meni maku koko juttuun, kun paidassa alkoivat saumat kiertää jo heti ekan pesun jälkeen. Ihan kivoja nämä yhteistyömallistot ovat, silloin moni pääsee nauttimaan huippusuunnittelijoiden luomuksista, mutta mielestäni laatuun pitäisi samalla satsata vähäsen enemmän.

  • Mrs.V

   Voi miten harmillista kuultavaa! Itse olen taas ostanut viime vuosina yhtä sun toista vaatetta Lindexiltä, eikä ne ole menneet miksikään. Tosin parista statement-korusta on lähtenyt kivet nopeasti, mutta muuten ei ole ollut kyllä hintalaatusuhteesta valittamista :/

   Todella harmillista siis, että sinulla on käynyt näin huono tuuri niiden kanssa!

 • Wau, kauniita naisia! :)

  • Mrs.V

   Oli kyllä kaunista matkaseuraa mulla! :)

 • Haidi

  Ihania kuvia illasta! Tykkään itsekkin mallistosta muutamasta elementistä, pitää käydä tutkailemassa kun tulee liikkeisiin :) olet taas ollut kauniina liikenteessä, tuossa yhteikuvassa olet kyllä todella kaunis! :>

  • Mrs.V

   Minä odotan sitä silkkistä maksimekkoa… Ehdoton lemppari. Kiitos taas ystävällisyydestäsi HAidi ja siitä, että jaksat aina piristää täällä minun ja muiden päivää hyväsydämellisyydelläsi.

 • Laura

  Ihana kuva teistä! Huomasin, että hameesi on juuri saman värinen kuin minulla. :) upea asu!

  • Mrs.V

   Minäkin pidän siitä kovasti! :) Ja high five tartaanitoverille ;)