CATEGORIES

My-wardrobe.com

30.9.2013

Olen muutaman seuraamani ulkomaisen blogin kautta tutustunut my-wardrobe.com -nimiseen nettikauppaan, joka tarjoaa kattavan valikoiman maailman huippumerkkejä naisille. Suunnittelijoiden joukosta löytyy mm. 3.1 Phillip Lim, Carven, Acne, Burberry ja monia muita laadukkaita suurmerkkejä. Olinkin todella otettu kun huomasin heidän alkaneen seurata blogini Instagramia. Pian sen jälkeen sainkin heiltä mailin, missä he ehdottivat yhteistyötä. Paljon olen heistä lukenut ja kuullut, joten yhteistyö on minulle kunnia.

Tämä laadukas brittiläinen nettikauppa on saavuttanut Euroopassa suuren suosion ja haluaa tehdä itsensä tutummaksi nyt meille suomalaisillekin. Yhteistyössä tämän vaatekaupan kanssa tulen poimimaan heidän sivuiltaan syystalven suosikkituotteitani ja kertomaan mm. heidän tilausprosessistaan oman kokemukseni kautta.

Sivusto on rakennettu fiksusti estetiikon silmää miellyttäen. Ylävalikosta löydät mm. Inspiration -painikkeen, jonka alta löydät monia kauniita ja inspiroivia kuvakollaaseja niin trenditietoisille, kuin klassisen linjan kannattajillekin. Muodin suurkuluttajille shoppailusta on tehty helppoa. Trends -painikkeen alta voit tehdä ostoksia trendikohtaisesti. Kaipasit sitten pastellia, punkkia tai kamelia, niin kaikki tarjoillaan helposti yhdellä napin painalluksella.

mywardrobeetusivu

Vaatteiden lisäksi  tarjolla on vaikuttava määrä merkkikenkiä, laukkuja sekä muita ihania asusteita. Sivusto suorastaan pursuaa houkutuksia. Täältä jos jostain löytää mielettömiä joululahjavinkkejä.

Käykäähän tutustumassa, sillä tulevaisuudessa tulette varmasti kuulemaan tästä vaatekaupasta niin pihistä/panosta-, trendikatsaus-, inspiraatio-, kuin päivän asu -postauksissa!

16 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Heippa! Jos joskus innostut niin tekisitkö jutun verkkokaupoista joista sinä pidät. Itse vasta aloittelen verkko-ostoksia ja olis kiva kuulla missä sinä shoppailet:)

  • Mrs.V

   Niitä olenkin joskus listannut, mutta tehdään ihmeessä uudestaan! :)

 • Vautsi, ihan mahtava yhteistyökumppani! Onneksi olkoon siis! :-)

  • Mrs.V

   Kiitos paljon! Toivottavasti tekin pääsette vielä hyötymään tästä…! ;)

 • Marjukka /FFS

  Myös palautus on tehty helpoksi, ja rahat tulevat takaisin tosi nopeasti. Mä olen muutaman vuoden seuraillut ko. nettikauppaa, joskus tilannutkin, ja ollut tosi tyytyväinen. Kiva, kun sait sieltä suunnalta yhteistöitä! Mukavaa syksyä, Hanna!

  • Mrs.V

   Valtava plussa, jos palautuskin on tehty noin vaivattomaksi! Mukava kuulla, että sinäkin olet ollut kovin tyytyväinen! Samaa sinulle – ja toivottavasti nähdään tulevaisuuden blogitilaisuuksissa uudestaan! :)

 • Salla_Kristiina

  Mahtava konsepti! En ookkaan kuullut että nettikaupasta voisi shoppailla trendejä tai inspiraatioita hakemalla :)

 • kaimaani

  Tilasin kyseisestä kaupasta 4-5 vuotta takaperin D&G:n saapikkaat alennuksesta. Superihanat.

  Tilausta tehdessäni maksuvaiheessa jokin tökki enkä päässyt etenemään. Saapikkaat oli saatava, joten soitinpa asiakaspalveluun kesken tilaustoimenpiteen, ja sittemmin olen ulkoiluttanut saapikkaita useasti :)

  “Jouduin” puhelimessa kertomaan tietoja, jotka normaalisti näpytellään salatussa vaiheessa tilausta, JA joita ei koskaan puhelimessa saisi kertoa, joten kyllä hieman arvelutti, mutta hämäriä ostoksia ulkomaalaisen asiakaspalvelijan toimesta ei luottokortillani koskaan ole näkynyt ;)

  Myöhemminkin olen ollut ainoastaan tyytyväinen My-wardrobe.comiin.

  • Mrs.V

   Ihana kuulla, että teistä löytyy niin paljon tyytyväisiä kaupan asiakkaita! :) Tosi hienoa kuulla myös, että kaupan henksukin on luotettavaa. Mitä kirjevaihtoa olen nyt Lontoon toimiston kanssa vaihtanut niin on kyllä jäänyt todella positiivinen mielikuva. Et siis varmaankaan pistä pahaksesi, jos hyviä tarjouksia tai vinkkejä kauppaan tulee ;)

 • Oi My-wardrobe on ihana!!!!:) Mä oon myös joskus aikanaan ulkolaisten blogien kautta eksynyt tuonne ja siellä saa kyllä tovin jos toisenkin kulumaan ihastellessa;)

  • Mrs.V

   Joo mä kuolailin sieltä kans sitä pinkkiä takkia, jonka olit Costumen juttuunkin nostanut! Mutta nyt en sitä enää löydä :( Taisi myydä nopeasti loppuun!

 • My Wardrobe on mahtava! Muutaman kerran oon sieltä tilannut, ja aina ollut tosi tyytyväinen niin tuotteisiin kuin palveluunkin. Ja usein niillä on tosi hyviä tarjouksiakin, esim. just hetki sitten oli voimassa 25% alekoodi. Teki niin mieli tilata sen avustuksella yks Tory Burchin laukku, mutta päätin sitte kuitenkin vastustaa houkutusta. :D

  • Mrs.V

   Mahtava kuulla, että kauppa on tosiaan noin toimiva kun kaikki sitä hehkuttavatkin! Varmasti pidän teidän perillä kaikista loistavista aleista.. ;)

 • Pöö

  Tilasin heiltä juuri himoitsemani laukun ja oon tyytyväinen! :))

  • Mrs.V

   Miten ihana kuulla, että täältä löytyy valmiiksi tyytyväisiä asiakkaita! Mä kuolailen sitä Phillip Limin laukkua…Oliko se? ;)

   • Pöö

    Ei vaan itse tilasin marc by marc jacobsin laukun :)