CATEGORIES

Monikäyttöiset nahkahousut

5.10.2013

Kuten eilisestäkin asupostauksesta kävi ilmi, olen tänä syksynä käyttänyt todella paljon nahkahousuja. Ne ovat uskomattoman mukavat ja sen lisäksi vielä hemmottelevan lämpimät tälle vilukissalle. Kaipuuni klassisiin yhdistelmiin on tällä hetkellä kova. Nahkahousut ovat juuri se näyttävän tyylikäs vaatekappale, joilla saa tavallisimpiinkin asuihin sen kaivatun särmän.

2eb607aefba7cf699d9961ff17ba4920 pic: from here

Yllä muutama idea, miten voit nahkahousut tänäkin syystalvena yhdistää. Näistä poimin itsekin muutaman idean Copy Cat-postausta varten… Tulossa myös kollaasia asukuvistani, missä nämä monikäyttöiset nahkahousut komeilevat.

13 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Mahtavia vinkkejä! Linkkasin postauksen omaan blogiini mainitessani ostamistani nahkahousuista.

  http://fashionistadonthesitate.blogspot.fi/2013/10/nahkahousut.html

 • Tosi hyvältä näyttää tuo Miranda Kerrin kokomusta asu!:)

 • Hi!
  I have never worn or tried leather pants…but aren’t they warm and get sweaty in the summer and ice cold on winter?

 • Laura

  En ole vielä täysin kerennyt tähän nahkahousu juttuun :D mulla on kyllä yhdet leggingsit jotka on kiiltävä pintaista, ne kelpaavat joten en ole ajatellut edes nahkahousujen ostoa :) heh.

 • Hei tyyliniekka :)

  Uskaltauduin jättämään sinulle Tuhat ja yksi vaatetta -haasteen:
  http://divaaniblogit.fi/charandthecity/2013/10/05/vaatesailytys-uudessa-asunnossa/

 • Vitsi mä haluisin (keino)nahkapöksyt niin kovasti! Harmi ettei sopivia vaan tunnu löytyvän mistään :/ Moneen asuun oon jo semmosia kaivannut :DD

 • emmi

  Itse on ole vielä(kään) löytänyt niitä täydellisiä nahkapöksyjä :/
  monia on tullut kokeiltua, mutta aina niissä joku mättää.
  Miten muuten nahkahousuja kuuluu hoitaa? Vai hoidetaanko niitä mitenkään.

  • Tekonahkahousut sittenkin

   Uutterasti sovittelin minäkin pitkään nahkahousuja, mutta sopivia ei vain löytynyt. Viikko sitten Lindexissä köpöttelin sovituskoppiin huvikseni mallailemaan tekonahkahousuja. Istuivat tosi hyvin ja tuntuivat mukavilta päällä – niillä mennään siis : ) Hinta oli hiukan alle 50 euroa.

 • Laura

  Heippa! Minulla olisi eräs Postaus idea. Toivoisin että keräisit yhteen postaukseen kuumimmat talvitakit mitä on tällähetkellä saatavilla! Ja mitkä sopivat myös kylmään suomen talveen…
  Sitten jos voisit kertoa mitkä ovat hyviä ja luotettavia shoppailusivuja netissä? :)

 • hapsu

  Rosien asusta tykkään tosi paljon, sopii hänelle erittäin hyvin! :)

 • Haidi

  Kerrin asu on eniten omaan makuuni tai tuo raidallinen paita! :) omille jaloilleni moiset housut eivät todellakaan sovi! Mutta ehkä vielä joskus, nyt ihailen muiden päällä. Upea tuo sinun asusi pari postausta aimmin :)

 • mapsu

  Ihanaa että postaat näin usein, joka kerta näitä innoissni tulen lukemaan, mutta joka kerta myös ihmettelen ettet vieläkään ole vastannut yli 10 päivää vanhojen postausten kommentteihin.. Etkö voisi vastata niihin ensin, ja sitten vasta uudmpiin?

  • Mrs.V

   Minä vastasin edelliseen kommenttiisi!:) Vastaan siis tähän uudestaan, kun edellinen taisi mennä ohi:
   Ikävä kyllä en millään ehdi vastata aina kaikkiin kommentteihin, sillä sopimuksen mukaan, minun pitää tietty määrä kuussa tehdä postauksia. Olen myös pienen lapsen äiti sekä isomman pojan vaimo, joten ihan kaikkeen en aina ikävä kylläehdi, vaikka haluaisin.

   Mutta kopioin tähän kaikki aiemmat kommenttisi niin vastataan tähän:

   mapsu
   Kirjoitettu 26.9.2013 klo 18.06
   Mielestäni ratkaisu ei vastannut kovin hyvin Katjan ongelmaa. Itselläni sama juttu, ja esimerkiksi tuo että pitää paitapuseron nappeja auki, vähentää huomattavasti sitä ryhdikkyyttä.

   VASTAUS: Minusta Katja näytti oikein hyvältä asussaan, mutta lisää ryhtiä voi tuoda vaikkapa vyöllä, jos tuntuu että sitä kaipaa. Mikä sinun ratkaisusi olisi? Niitä kuulen aina mielelläni!:)

   mapsu
   Kirjoitettu 11.7.2013 klo 15.59

   Onks toi jotain nykymuotia, et pidetään housun nappia auki..? Näkee rantsus nykyään paljon, vanha täällä kummastelee.. Aika mautonta..

   VASTAUS: Tähän on taidettukin vastata?