CATEGORIES

Maastoudu

23.11.2013

Yksi hetken puskettuja trendejä on tasaisin väliajoin piiloistaan ilmaantuva maastokuvio. Tänä sesonkina sissit eivät olet maastoutuneet ainoastaan vehreän metsän siimeksiin, vaan myös lumisiin ja sinisen järvisiin maisemiin. Muoti näkyi mm. Michael Korsin ja Christopher Kanen mallistoissa vahvasti. Trendin käyttäjät ovat onnistuneet maastoutumisessaan vielä paremmin, sillä sissejä ei liiemmin ainakaan Helsingin kaduilla ole näkynyt.

camouflagecatwalktosidewalk Kuvakaappaukset, runway: Style.com, street style: Stockholm Streetstyle

Olen puhunut paljon hetken muista printtitrendeistä: yön kukkakedoista, tartaanista ja vuodesta toiseen muodikkaasta kissakuviosta. Ne kaikki istuvat helposti tyyliini, mutta tämän trendin en koe olevan minulle. En edes pienissä määrin.

Asustaako sinussa pikkuinen sissi?

12 comments

Comment

Your email address will not be published.

*

 • Mä tykkään ihan älyttömästi camo-kuosista ja oon kuolaillut yksiä camo-pillifarkkuja jo jonkin aikaa. Noi kollaasin tennarit on aivan upeet. Sen sijaan tartan ei iske ollenkaan. Siitä tulee ihan liikaa mieleen teiniaikaiset skottihameet, huh..! :)

 • tiina

  Ikuinen ja ehdoton EI! Ei edes miehelleni!

 • camonainen

  aika rumat camot olit kollaasiin osannut valita…sininen on kyllä niin mahdoton, että huhhuh, eikä tuossa yhdistelyssä muutenkaan ole oikein onnistuttu..camotakki mustilla nahkahihoilla on minun mieleeni, tartanit ja röyhelöt taas ei ei ei : )) makuja on monia jne….

 • Ei osu eikä uppoa…Maastokuosi yhdistyy edelleen päässäni niihin camo-housuisiin ja pilottitakkisiin räkänokkiin joita yläasteella riitti joka kulmalla:) Ai niin, oli niillä maiharitkin…

  Jollekin voi sopia upeastikin ja oikeassa suhteessa muuhun asuun, mutta minulla on pysyväisallergia.

  Skottiruutu sen sijaan on mieleen!

  http://mamainprogess.blogspot.fi/

 • Isra

  Älkääs nyt olko noin jyrkkiä! :) Camouflage-huivi näyttää superhyvältä yhdistettynä muuten naiselliseen lookiin: hyvinleikattuun takkiin ja korkeisiin korkoihin… mutta ymmärrän jos kaikki ei tykkää!

 • Ei, en ole kyllä tätä koskaan oppinut käyttämään. Tietyissä määrin se voi jopa muilla näyttää hyvältä, mutta itselleni en kyllä ostaisi. Esimerkiksi tuo laukku kuvassasi voisi joillakin jopa toimia…

 • Sininen camo on mun juttu! :)

 • Jaana

  Vielä ei kaapissa ole mitään maastokuvioista. Tuo River Isladin Rihanna-hame kiinnostaa, ja katselin jo aiemmin sitä heidän nettiputiikista, mutta ei löytynyt :( Mulla olis tuohon syksyinen kokonaisuus mielessäni….:)

 • Riikka

  Mun maastokuosinen takki on tasan tarkkaan ainut vaatekappale josta olen saanut perheen miespuolisilta minkäänlaista kommenttia, veljeni mielestä “järkyttävä”, isäni kysyi “ootsä metsälle menossa?” ja poikaystävä “yaay we have matching clothes”.. great =D No, sano mitä sano, takki on ja pysyy.
  Itse ostin takin käytettynä muutamalla eurolla, ihan uutena ja kalliina en mitään tuollaista ostaisi. Vaikka siitä nyt pidänkin, niin tiedän hyvin että mielipide saattaa vuoden päästä olla aivan toinen.

 • Lea

  Ei. Ei. Ei.

  Aivan järkyttävän näköistä.

  EI!

 • Saaramaria

  No ei asu, ei täälläkään pienimmissäkään määrin. Jotenkin en vain ole vielä nähnyt kokonaisuutta, joka ei a) näyttäsi jollain lailla “halvalta” (enkä nyt tarkoita vaatteiden hintaa tmv.) tai b) liian ronskilta omaan tyyliini. Nuo tennarit olivat kollaasista ainoat, joita katsoin edes vähän tarkemmin :)

  Kaunista loppuvuotta – ihan liian harvoin nykyään mukamas “ehdin” kommentida, vaikka lukemassa käyn kaikki postaukset. Olet vain niin ihana ja blogi sen kuin paranee laadullsesti koko ajan! Kiitos siis taas kerran :)